- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 32
Daha 4yani aynen yapma allahın izni ile alırsın pozitifi kaçıncı gün bugün ?
valla haklısın ne diyim canım eşlerimiz en büyük destekçimiz çok şükür benimki de istemezsen bir daha denemeyelim her şeye sen katlanıyorsun dayanamıyorum seni öyle görmeye bu şekilde ikimiz de yaşarız gideriz artık diyor.ama bu kadar yakınken insan pes etmek istemiyor o yüzden son bir kez daha savaşalım alıp gelelim bebeklerimiziBi yanım bekle diyor bi yanım git diyor zaten ağlamama sebebim eşimin hadi tekrar dan gidip yeni tedaviye başlayalım demesi o yüzden gitmekte istiyorum şu dönemler o kadar çorba ki beyin insan ne yapacağını şaşırıyor vallahi
ooo daha çok erkenmiş canım sende yaniiDaha 4diğerinde 7. Gün baya silik çıkmıştı yani şimdi zaten imkansız ama elimde bolca test var ondan başladım yapmaya . Zaten poziyigi görsem de bu sefer test günümde kan veririm lekelenme vs yaşamazsam
Amin amin inşallahooo daha çok erkenmiş canım sende yaniiiyi aynen en azından koyulaşmayı görürsün :) yaşamazsın allahın izni ile bu sefer sağlıkla alırsın canım
Kesinlikle umut ve imkan varken denemek en doğrusuvalla haklısın ne diyim canım eşlerimiz en büyük destekçimiz çok şükür benimki de istemezsen bir daha denemeyelim her şeye sen katlanıyorsun dayanamıyorum seni öyle görmeye bu şekilde ikimiz de yaşarız gideriz artık diyor.ama bu kadar yakınken insan pes etmek istemiyor o yüzden son bir kez daha savaşalım alıp gelelim bebeklerimizi
İnşallah bu son tedaviler olur Allah'ın izni ilevalla haklısın ne diyim canım eşlerimiz en büyük destekçimiz çok şükür benimki de istemezsen bir daha denemeyelim her şeye sen katlanıyorsun dayanamıyorum seni öyle görmeye bu şekilde ikimiz de yaşarız gideriz artık diyor.ama bu kadar yakınken insan pes etmek istemiyor o yüzden son bir kez daha savaşalım alıp gelelim bebeklerimizi
Aynen öyle en azından rutin kontroller e tekde gidebilirim gerekirse ama eşim izin alamazda uzakta ki muayene ye gidemezsem dediğin gibi stres sürekliHayırlı olsun canım uzak olması gerçekte sıkıntı,izin almak issanda ayrı bir stres yaratıyor.doğru karar vermişsin canım
kesinlikle canım ,çalışan biri olarak seni iyi anlıyorum:)Aynen öyle en azından rutin kontroller e tekde gidebilirim gerekirse ama eşim izin alamazda uzakta ki muayene ye gidemezsem dediğin gibi stres sürekli
Amin amin inşallah
Kesinlikle umut ve imkan varken denemek en doğrusuRabbim inşallah hayırlısıyla hepimize yaşatsın evlat sahibi olmayı
AMİN AMİN AMİNN İNŞALLAHİnşallah bu son tedaviler olur Allah'ın izni ile
kız yükle bakalımm bugun kacıncı günün ?Günaydınn. Bugün sabah yine idrar testi yaptım böyle aşırı silik belli belirsiz bir 2. Çizgi çıktı sanki5. Gün yapıp negatif çıkmıştı hatırlarsanız. Bize nir umutışığı doğdu Yarın sabah da yapıcam koyulaşırsa kan testi vercem
Mesaj attım yani azalma var ama bitmiyorİğne azaltmadı mı? Yine doktoru arayıp bilgi verin belki görmek ister ya da iğneyi arttırır, kalkmayın pek yatın inş geçicek
Sende de 2 embriyo vardı canım belki biri tutunamadı biri tutundu onun kanaması olabilir mi? değerin çıktı çünkü en azından bende belli ikisi de tutunamamışMesaj attım yani azalma var ama bitmiyor
Hiç bilmiyorum ki ne oluyorSende de 2 embriyo vardı canım belki biri tutunamadı biri tutundu onun kanaması olabilir mi? değerin çıktı çünkü en azından bende belli ikisi de tutunamamış
Kuzum ben rahim filmini tepecikte bir yıl evvel cektirmistim yok senle tanışmadik çünkü ben durumumu kimseyle konuşmadım eminim belki iğne kontrollerinde denk gelmisizdr ama tanismadigimiz için nerrrdennnn bilicezzz
O zaman tesadüf canımKuzum ben rahim filmini tepecikte bir yıl evvel cektirmistim yok senle tanışmadik çünkü ben durumumu kimseyle konuşmadım eminim belki iğne kontrollerinde denk gelmisizdr ama tanismadigimiz için nerrrdennnn bilicezzz.
sorma o kadar muallak ki keşke bakabilsek orayaHiç bilmiyorum ki ne oluyor
tamam canım doktoruna güven sen ve uzan dinlen bence bol bol birden kesilmez belki biriken kan geliyordur. strese sokma bence kendini şu anda her şey güzelce gidiyorDoktorumda kanama azaldıysa iğneyi günde 1 kullan dedi tamam dedim ama bilmiyorum keşke 2 devam etseydik