- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.214
- 27
Bende bugün oldu. 20 mart test günü dedilerBen dün transfer oldum test tarihini 16 Mart dediler bana biraz erken geldi yaa. Seninde 16 martti galiba değil mi canım. 9. Gün oluyor erken sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün oldu. 20 mart test günü dedilerBen dün transfer oldum test tarihini 16 Mart dediler bana biraz erken geldi yaa. Seninde 16 martti galiba değil mi canım. 9. Gün oluyor erken sanki
Neyse ben dayanabildiğim kadar bekliyim o zamanTransfer olan bu soruyu soruyor
Erkenden hemen tutundubiae 7.gün çıkıyor geç tutundu ise 9.güne kadar uzuyor
O neymiş ya bazı aşılamalarda bile veriyorlar progestan hatta normal gebeliklerde de kullanan çok var işk 3 ayda, tabi doktordan iyi bilemeyiz sma bazı doktorlar da sorgulatıyor yani , inş bu sefer sorunsuz sonuna kadar giderAynen öyle cnm çok şükür diğer doktorun yapmadığı gebeliklerin devam etmemesine sebeb ilâçlardı transfer oncesi ve sonrası doğru düzgün ilaç kullandirmadi hıc progesteron düşük dediğim halde transfer sonrası gerek yok biseye zaten kendi yükselir dedi ve hep kaybettim onun yüzünden bu defa çok temkinli gidiyoruz bir çok yeni ilacım eklendi inş olumlu olacak rabbimin izniyle çok teşekkür ederim allah razi olsun
Genelde 12. Gün test istiyorlar canım zaten benim ki erken geldi bana bilmiyorum. Gerçi şuan test yapma fikri yok hiç aklımda . Bilmiyorum neden nötr hissediyorum ben yaaBende bugün oldu. 20 mart test günü dediler
5. Gün embriyosuysa 9. Güne veriyorlar sanırım benim de öyleydi, ama doktora göre de değişiyor, şimdi erken diyorsunuz ama 5 gün sonra bekleyemem test yapıcam diye başlamayınBen dün transfer oldum test tarihini 16 Mart dediler bana biraz erken geldi yaa. Seninde 16 martti galiba değil mi canım. 9. Gün oluyor erken sanki
Bilmiyorum ya daha ilk gün olduğu için belki bakalım zaman ne gösterecek5. Gün embriyosuysa 9. Güne veriyorlar sanırım benim de öyleydi, ama doktora göre de değişiyor, şimdi erken diyorsunuz ama 5 gün sonra bekleyemem test yapıcam diye başlamayın
5.gün embriyosuydu ve 12.gündü test günüm 11.günde yaptırdım bir gün erken yapmışsınız demişti5. Gün embriyosuysa 9. Güne veriyorlar sanırım benim de öyleydi, ama doktora göre de değişiyor, şimdi erken diyorsunuz ama 5 gün sonra bekleyemem test yapıcam diye başlamayın
Yok kuzum aslında 5.gün embriyosu için 9.gün net sonuç çıkıyor.. 100-160 civarı çıkıyor.. Öyle olunca acaba düşük mü tutmadı mı korkusu oluyor.. doktor kesin olsun diye 12.gün dedi bana 300 civarı bırşey görüp net gebelik desin diye..Ben dün transfer oldum test tarihini 16 Mart dediler bana biraz erken geldi yaa. Seninde 16 martti galiba değil mi canım. 9. Gün oluyor erken sanki
Sizinde mi 2.transferBen de bu kez dayanabilirsem 8-9. Gün yapmak istiyorum
Bu kadar beklediğime şükredin desydiniz , bana 9. Gün verdiler ben de duyuyordum tüp bebeğin test günü 12 diye hep, 9 verilince 5. Gün olduğu için diye düşünmüştüm, ama herkese farklı gün veriyorlar neye göre bilmiyorum Zaten kimse de beklemiyor5.gün embriyosuydu ve 12.gündü test günüm 11.günde yaptırdım bir gün erken yapmışsınız demişti
En iyisini demiş doktor.. 9.güne kadar insan sabrediyor ama 12.gün çok uzun yaGenelde 12. Gün test istiyorlar canım zaten benim ki erken geldi bana bilmiyorum. Gerçi şuan test yapma fikri yok hiç aklımda . Bilmiyorum neden nötr hissediyorum ben yaa
Evet öncesinde başka yerde aşılama yapmıştık orda vermişlerdi ama bu hıc dikkat etmedi malesef progesteron düşük olması senle alakali onu ilaçla yukseltemeyiz deyip durdu hep bide profesör doktor olacak inş şimdiki doktorum vücut embriyoyu yabancı görmesin diye bir çok ilaç ekledi ek olarak 3 cesit de progesteron kullanacağım transfer sonrası inş her sey güzel olur sağlıkla kavuşurum bnde çok tesekkurlerO neymiş ya bazı aşılamalarda bile veriyorlar progestan hatta normal gebeliklerde de kullanan çok var işk 3 ayda, tabi doktordan iyi bilemeyiz sma bazı doktorlar da sorgulatıyor yani , inş bu sefer sorunsuz sonuna kadar gider
Hayırlısı artık canım hakkimizda hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallahYok kuzum aslında 5.gün embriyosu için 9.gün net sonuç çıkıyor.. 100-160 civarı çıkıyor.. Öyle olunca acaba düşük mü tutmadı mı korkusu oluyor.. doktor kesin olsun diye 12.gün dedi bana 300 civarı bırşey görüp net gebelik desin diye..
Bende 8-9.gün tahlil yaptırmayı planlıyorum
Amin inşHayırlısı artık canım hakkimizda hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
Benimki 10. gün testini kaale alıp bana dönmedi bile. Hastaneyi aradım hemşireye söyledim. Değerimi filan not aldı, hoca döner dedi ama dönmedi Yarın orda kan vericem sonucu çıkınca arar5.gün embriyosuydu ve 12.gündü test günüm 11.günde yaptırdım bir gün erken yapmışsınız demişti
Benimde bugün kanamam oldu kese randevum için heycanlıyken korkuyla gittim doktora ve benim kırmızı oldu kanamam klozette bile damlalar gördüm çok korktum ama progesteron hormonundaki dalgalanmalar sebep oluyormuş doktor sakin olmam gerektiğini ve gidip makyajımı tazelememi söyledi :) bugün için bir tane proluton iğne vuruldum ve duphaston başladık ilave olarak sabah akşamCanım senin kanaman mı olmuştu yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum bi başkası da olabilir. Şuanda ilk defa kanamam oldu ne yapacağımı bilemedim progestan vurulacağım zaten onu vurulup dinleneyim mi hastaneye mi gitmem gerek. Of çok korktum
Evet ilki tazeydi, peşine bu denemeSizinde mi 2.transfer
Siz kan sulandırıcı kullanıyor musunuz ? Lütfen kanama olmasın ya kan çok hassas noktam benim de kanama problemim olduğu için zaten asla kan sulandırıcı türevi ilaç kullanamıyorum zaten pıhtılaşma bozukluğu var progestanın böyle bi etkisi olduğunu bilmiyordumBenimde bugün kanamam oldu kese randevum için heycanlıyken korkuyla gittim doktora ve benim kırmızı oldu kanamam klozette bile damlalar gördüm çok korktum ama progesteron hormonundaki dalgalanmalar sebep oluyormuş doktor sakin olmam gerektiğini ve gidip makyajımı tazelememi söyledi :) bugün için bir tane proluton iğne vuruldum ve duphaston başladık ilave olarak sabah akşam
Benimde dondurulmuştu ama beklemeden 2.ye başladık.. Bakalım inş pozitifleri göreceğizEvet ilki tazeydi, peşine bu deneme
Sanırım senin gibi kanama sorunu olanlar dışında herkes kan sulandırıcı kullanıyor. Hatta doğuma kadar kullandırılıyor sanıyorumSiz kan sulandırıcı kullanıyor musunuz ? Lütfen kanama olmasın ya kan çok hassas noktam benim de kanama problemim olduğu için zaten asla kan sulandırıcı türevi ilaç kullanamıyorum zaten pıhtılaşma bozukluğu var progestanın böyle bi etkisi olduğunu bilmiyordum