- 3 Temmuz 2013
- 656
- 873
Vaytttt harika maşallah Rabbim tamına erdirsin. Çok sevindim darısı bizlereArkadaşlar benim de transfer günü hariç 6. Günüm bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın sabah kan versem erken mi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaytttt harika maşallah Rabbim tamına erdirsin. Çok sevindim darısı bizlereArkadaşlar benim de transfer günü hariç 6. Günüm bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın sabah kan versem erken mi olur
Çok teşekkür ederim. İnanın hiç fark bile olmadı belki de erken olduğu için öyledir bilemiyorum kiTebrik ederim sizi de, hiç renkli akıntınız oldu mu? Taze transfer hakkında hiç deneyimim yok ondan soruyorum.
Maşallah hemen belirmiş.. Devamı gelir inş.. Ama şimdi kan vermeyin.. Predictor çok hassas.. Bu görüntü ile 4-6 arası birşey çıkar.. Sizi muallakta bıraktır. Gene predictor ile koyulaşmaya 1 gün daha bakın.. Daha sonra kaset test ile de 9.güne kadar koyulaşmayı takip edip öyle kan verin bence.. Yoksa 2-3 kere değil 5-6 kere kan vereceksiniz..Yok canım tek taze transfer benim de pazartesi transferdi 5. Gün embriyosu
Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar biz de yarın 10. günde kan vermeye karar verdik eşimle Dualarınızda beni de unutmayın, inşallah güzel haberlerle geliriz
Sende belirti ya da tepkime var mı Sessiz sakin ilerliyoruz.. Benim 2.günüm daha çok erken ama çok meraktayım..Vaytttt harika maşallah Rabbim tamına erdirsin. Çok sevindim darısı bizlere
Fark olmasaydı test yapmazdınız.. Hergün test yaptınız mı?Çok teşekkür ederim. İnanın hiç fark bile olmadı belki de erken olduğu için öyledir bilemiyorum ki
İnsallah canım sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım insallah o zaman ben de sabah kan testi vereyim hayırlısıylaMaşallah canım bende senin gibi 7. Günde testle ögrendim yarın kan vericem inşallah erken gebelik testimi bu normal testmi
Gerçekten ananas kabak çekirdeği kuru dut yiyin bir tek onları yiyince hareketlilik hissettim ama bilemiyorum Kİ işte hepsi bi vesileSende belirti ya da tepkime var mı Sessiz sakin ilerliyoruz.. Benim 2.günüm daha çok erken ama çok meraktayım..
Bence sen 10. Günü bekle bende 7. Gün kan testi vericektim doktorum 10 günü beklememi söylediİnsallah canım sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım insallah o zaman ben de sabah kan testi vereyim hayırlısıyla
Bilmiyorum ama ben aynı doktorumla devam etmeyi düşünüyorum zaten devlet kesinlikle istemiyorum aslında çok beğendiğim bir doktor ver devlette ama bulunduğu hastanesini sevmiyorumBi de sonrası var doktor olarak ne yapacağız hiç bilmiyorum benim diğer sağlık sıkıntımdan dolayı riskli oluyor biraz tecrübeli ve iyi bir doktorla ve tam teşekküllü bir hastaneyle devam etmem lqzım burada yok öyle bi hastane yine şehir dışı olacak of o kadar negatif olunca da doktorumla devam edesim gelmiyor ben zaten çok rahat biri değilim öyle yapınca iyice geriliyorum bir de yani o kadar muayene ücreti ödeyip de öyle muamele
Valla yalan söylemek için bir nedenim yok fark yoktu burayı takip ediyorum birkaç kişi erkenden test yapmaya başladığı için bende yaptım hatta ben adet olacağımdan çok emindim akıntım yok göğüs şişkinliğim yok ( ben sadece duphaston ve folik kullanıyorum bu kadar ilaçlarım) elimde işlemden önce fazla erken gebelik testi almıştım o yüzden yaptım bugün de sonucum böyle çıktı yani. 21 şubatta çatlatma iğnesi vurulmuştumFark olmasaydı test yapmazdınız.. Hergün test yaptınız mı?
Bir de çatlatma iğnesinin etkisi geçti mi?
O zaman Kanda en azından ne kadar cıkcak diye çok merak ediyorum bide benim önceden bir kimyasalım var ondan da tedirginim açıkçası..Bence sen 10. Günü bekle bende 7. Gün kan testi vericektim doktorum 10 günü beklememi söyledi
Şehir dışına gidiyorum ama yine de her şey yolunda mı diye bi görmek isterimKalp ve keseyi bir arada yapmak istemişler.. Sizi rahatsız etmiyorsa sorun değil.. Ama insan değer keseyi görmeye yetiyorsa bi görmek istiyordur
Çok teşekkür ederim amin çok sağolun hepimize nasip etsin rabbim insallah kuru dut kabak çekirdeği bol bol yiyin ben onları yiyince kasığımda hareketlilik hissediyordum sadece dün adet olcak gibiyim hatta emindim umudum gitmişti yine de belki dedim tutunuyormuş meğer insallahVaytttt harika maşallah Rabbim tamına erdirsin. Çok sevindim darısı bizlere
Bende kimyasaldan cok korkuyorum hemen belli oluyomu kimyasal olup olmadıgıO zaman Kanda en azından ne kadar cıkcak diye çok merak ediyorum bide benim önceden bir kimyasalım var ondan da tedirginim açıkçası..
Ben de devlet olmaz ama hastanede Hematoloji de olmalı offf karışık burada olacak gibi değil normal durumda bile buradaki kadın doğumcular beni takip etmek istemeyip İzmit’e yolluyordu bu durumda hiç takip etmezler Benim doktorun da 600 lira sizin gayet iyiymiş muayene ücreti Bence de öyle devam edin siz bana da belli olmaz belki devam ederim şu kese randevusu tutumu vs önemliBilmiyorum ama ben aynı doktorumla devam etmeyi düşünüyorum zaten devlet kesinlikle istemiyorum aslında çok beğendiğim bir doktor ver devlette ama bulunduğu hastanesini sevmiyorum
Özelde zaten ön plansa 3 tane var diğerleri bana aşırı uzak öyleyken diyorum aynı doktorumda devam edeyim ama bizim muayene ücretimiz öyle burada okuduğum gibi 700 1000 falan değil gerçi şuan hiç muayene ücreti ödemiyoruz ama galiba 415 veya 475 olması lazım
İnsallah rabbim tüm isteyenlere hepimize nasip etsin hayırlısıyla insallah Dün o kadar moralim bozuktu ki göğüslerimde hassasiyet dahi yok akıntım affedersin hala aynı yani öyle bembeyaz falan değil saydam gibi hatta bazen de kuru.. insallah hayırlı haberler alırız hepimizIcıme su serptin suanda ınsallah benımledır o kadar çok ıstıyorum kı allahım hepmızın yüzüne gülsün ınsallah ben suanda karmakarısıgım ınsallah bende görürüm
Kimyasal nasıl olmuştu canımO zaman Kanda en azından ne kadar cıkcak diye çok merak ediyorum bide benim önceden bir kimyasalım var ondan da tedirginim açıkçası..
Belki düşük bşr değerle başlar sizin de o yüzden kaset testte çıkmıyordur bi kan verin bence hemen umutsuz olmayınKızlar benim de bugun 10. Günüm kan tahlili günüm yarın. Ama idrar tahlilinde hala negatif çıkıyorum. 10 tane surelab kaset test almıştım internetten hepsini onunla yaptım hepsi de negatifti. Büyük olasılıkla ben de elenenlerden oldum Surelab da hata payı nasıl acaba kullanan var mı? Yarın kan sonucumu da paylaşırım burada.
Pozitif çıkanları tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Negatif haber alanların da en yakın zamanda kucağının dolmasını dilerim