Ben hıc sormadım onu sadece 13 u test dedı bana o kadar aklıma da gelmedi sormakBenim doktorum transfer gününüde sayıyor belkide erken saatte oldugum için sayıyodur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hıc sormadım onu sadece 13 u test dedı bana o kadar aklıma da gelmedi sormakBenim doktorum transfer gününüde sayıyor belkide erken saatte oldugum için sayıyodur
Normal kaset testlerde betahcg 50 üzeri olunca çıkmaya başlıyor ve sizinki baya belirgin o yüzden güzel bi değer gelecek sizin hayırlı olsun simdideninşallah ya ben heralde kan testimi görmedikçe rahatlamıycam
Daha hiç morarma olmadı ama galiba biraz yavaş yapıyorum ondan dolayı kan geliyo olabilirBazen oksapardan sonra bende de bi damla oluyor. O olursa kesin morarıyorum olmazsa morarma da olmuyor
Olabilirr doğruuO zaman cildiniz hassastırr.
Ayy ciddi misinnn çıkmaya başlayınca yaz banaSımdı bısey dıcem hergun bakıyorum desem elımde bol bol war ama psıkolojımı bozuyor
Teşekkür ederim canım inşallahNormal kaset testlerde betahcg 50 üzeri olunca çıkmaya başlıyor ve sizinki baya belirgin o yüzden güzel bi değer gelecek sizin hayırlı olsun simdiden
Kaset yapmaktan iyidir kan ama yine de dayanHe bu arada akşam iğnem var acilde vuruluyorum. Önce bi şeytan dürttü kan da ver akşam diye. Sonra çabuk geçti saçmalama dedim kendime Böyle gelgitli ruh hali
Ayyy maşallah maşallah bir gebişimiz daha geliyorrr valla kötü örnek olmak istemem ama ben 6. Gün kan verdiminşallah ya ben heralde kan testimi görmedikçe rahatlamıycam
Maşallahh kaç çıktı peki canımAyyy maşallah maşallah bir gebişimiz daha geliyorrr valla kötü örnek olmak istemem ama ben 6. Gün kan verdim
29du sonra 8. Gün 56 en son 10. Gün verdim 190 şuan 600 700lerde bir değerdedir tahminimce inşallahMaşallahh kaç çıktı peki canım
Yaaaaa çok güzel 3-4 güne bende görürüm inşallahEki Görüntüle 3019703
Doktoruma sordum sevinmem için erkenmi diye
hayır sevinebilirsin ama kan testini bugün verirsen çok erken olur dedi
8.gün aslında verilebilirdiHe bu arada akşam iğnem var acilde vuruluyorum. Önce bi şeytan dürttü kan da ver akşam diye. Sonra çabuk geçti saçmalama dedim kendime Böyle gelgitli ruh hali
İnş ben senin pozitif görmeni çok istiyorumYaaaaa çok güzel 3-4 güne bende görürüm inşallah
Çıkmayacağını bilerek yapıyorum. O yüzden rahatım benim üçüncü günüm. Benim ilaçlarda az yan etkiler yok hiç birşey hissetmiyorum.He devam bugünde yaptım sabah ama daha yapmıcam sınırım bozuluyor
Çok sağol canım umarım hepimiz bu duyguyu yaşarız. Rabbim böyle canı gönülden isteyen emek veren herkesin yüzünü güldürürinşallahİnş ben senin pozitif görmeni çok istiyorum
Yaaa ne güzel bir haber bu grupta hiç öyle bir değer görmeyince tedirgin oldum ben de inşallah artış güzel olur senin kaçıncı günün oldu ?