- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
Hahha resmen ben burdayım die kol sallıor sen o arkadaşını engelle
8. GunumErken gebelik testi olmamasına rağmen belirgin maşallah kaçıncı günündü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahha resmen ben burdayım die kol sallıor sen o arkadaşını engelle
8. GunumErken gebelik testi olmamasına rağmen belirgin maşallah kaçıncı günündü
Ya işte yemek olayına hiç üşenmem ben canım ne isterse yaparımKız ben üşengeçlikten kalkıp karnımı doyurmuyorum gece uykum var diye siz tantuni yemeye mi gidiyorsun gecenin köründe yesem alıcqm yiyip yiyip alamayanlar dan değilim yemediğim için alamıyorum
Progestan dex yazıyor üstünde canımmDex mi normal progestan mı canım
Yaabenim eşim iğneden aşırı tırsar bana göre korkarda o kabul etmiyor neyse ilk tedaviye başladığımız zaman onu korkutmuştum hayatım seninde iğne yapman gerekiyor diye durup durup bana başka tedavi yoku yok mı diyorduBenim opu sonrası daha narkozdan gözümü açamazken hemşireye eşime de iğne yapılmasını istiyorum göbekten lütfen böyle bi araştırma konusu olsun tüp bebek sürecinde erkeklere içi boş serum dolu iğne yapalım ya demem hemşire çok haklısın diyor eşime bakarak ne adet oluyorlar ne böyle dertleri var
Çok güzel maşallah kan ne zaman vereceksin
8. Gunum
Doktoruma sordum istersen 10. Gun verebilirsin dediÇok güzel maşallah kan ne zaman vereceksin
Valla erken verme bence sonra günler geçmiyor
Göbekten yapıyorsun dimiProgestan dex yazıyor üstünde canımm
10. Gün iyi ben bugün İçin demiştim önceki mesajları okuyamadım da hadi güzel sonuçlarla gel inşallahDoktoruma sordum istersen 10. Gun verebilirsin dedi
İşte bende hamile olmayı bekliyor um iştahım artar da öyle kilo alırım diyeYa işte yemek olayına hiç üşenmem ben canım ne isterse yaparım
İnşallah canımm pazartesi sonuçları yazarım ikizse sonuc dahamii yuksek cikiyor10. Gün iyi ben bugün İçin demiştim önceki mesajları okuyamadım da hadi güzel sonuçlarla gel inşallah
Aynen banada bi sağ bi sol dedi . Yaparken zorlanmıyorum ama kan görünce üzülüyorum acaba ben mi hata yapıyorum diye . Ama öyle abartı kan değil yani 1-2 damla geliyo sonra geçiyoGöbekten yapıyorsun dimi
Bende de aynı sorun oluyordu hemşirem sorun olmaz ama morarmayı engellemek için şey demişti mesela bugün göbeğin sağ kısmına yaptıysan yarın sol kısmına yap sağ kısmına sıra gelince iğneyi yaptığın yere yakın yapma arasında mesafe olsun yoksa kanama olabilir
Ben öyle dikkat ettikten sonra kanama yaşamadım hiç
Doktoruma sordum istersen 10. Gun verebilirsin dedi
Senin çift mi transfer canımİnşallah canımm pazartesi sonuçları yazarım ikizse sonuc dahamii yuksek cikiyor
Valla bilmiyorum ki benimde iki embriyo en son ki 13. Gün değer 1.234 ama bilemiyorum kiİnşallah canımm pazartesi sonuçları yazarım ikizse sonuc dahamii yuksek cikiyor
Evet canim cift transferSenin çift mi transfer canım
10.gun kacti seninValla bilmiyorum ki benimde iki embriyo en son ki 13. Gün değer 1.234 ama bilemiyorum ki
İkiside tutmuş gibi duruyor. Evet çift olunca kan testi tek bebeğe göre daha fazla yüksek çıkıyor inşallah çok sevindim senin adına darısı benim bebişlereEvet canim cift transfer
Kız ben buradayım dıyor zaten allahımmm sen gününde ver bu sefer dusuk görürsen yukselecek mı derdı var 2 günün kalmış zaten allahım sağ salım kucağınıza almayı nasıp eylesin ılk transferın mıydı canımEki Görüntüle 3019703
Doktoruma sordum sevinmem için erkenmi diye
hayır sevinebilirsin ama kan testini bugün verirsen çok erken olur dedi
insallah canim heycanlandim simdiİkiside tutmuş gibi duruyor. Evet çift olunca kan testi tek bebeğe göre daha fazla yüksek çıkıyor inşallah çok sevindim senin adına darısı benim bebişlere
11. Gün verdim ben 656 di10.gun kacti senin