Ondan galiba yüzüne renk geldi adamın iki gündür
Bu sürecin kazananı onlar ya bir kere fitil ve oksapar iğne yemelerini çok isterdim mesela hem bir islem görmüyorlar hem baba oluyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan galiba yüzüne renk geldi adamın iki gündür
Dün uygulamada çocuğunuz susam tohumu kadar yaziyordu bende kocama gösterdim bak dedim bu kadarcıkmış yavrum.Sana bunları bir susam tohumu mu yapıyor baş edemiyon mu dedi bana erkekler niye böyleOndan galiba yüzüne renk geldi adamın iki gündür
Valla helal olsun onunla uyuyabiliyorsan ben onun altında eziliyorum 1 kere kullandım sonra da kaldırdımAğır istiyorum ya gerçekten sorunlu muyum neyim ama ceyizimdeki yorganlar dururken anneme gittim yalvardım versene diye Yataş Mataş hikaye yün yorgan şahane
Hangi uygulamayı indirdinDün uygulamada çocuğunuz susam tohumu kadar yaziyordu bende kocama gösterdim bak dedim bu kadarcıkmış yavrum.Sana bunları bir susam tohumu mu yapıyor baş edemiyon mu dedi bana erkekler niye böyle
Vallahi öyle ondan sinir oluyorum zaten arada, hele geceleri bel ağrısı bilmem ne ben gram uyuyamıyorum adam rahat rahat takılıyor ya kesesim geliyor onuBu sürecin kazananı onlar ya bir kere fitil ve oksapar iğne yemelerini çok isterdim mesela hem bir islem görmüyorlar hem baba oluyorlar
Kavga ettin demi bu cevaptan sonra Ettim de lütfenDün uygulamada çocuğunuz susam tohumu kadar yaziyordu bende kocama gösterdim bak dedim bu kadarcıkmış yavrum.Sana bunları bir susam tohumu mu yapıyor baş edemiyon mu dedi bana erkekler niye böyle
Happy mom üst cubuga günaydın anne yazısı falan geliyor pamuk oluyorum pamukHangi uygulamayı indirdin
Yaaa bu eşler hep aynı
Teşekür ederim anladım inşallah olmaz öyle şeylerBenim de pıhtılaşma sorunum yok test yaptırmıştım çok şükür pıhtılaşma çıkmadı. Bazen opu sonrası pıhtılaşma olabiliyomuş kanda yani ihtimale karşı verdi doktorum. Tamamen işlemle alakalı bi durum.
Bugun baktın mı canım benimde sol kasık batması var benzende yatakdan kalkarken sancı gibi giriyor geçiyor inşallah tutunma belirtsidirSımdı bısey dıcem hergun bakıyorum desem elımde bol bol war ama psıkolojımı bozuyor
Yok ya gülme krizine girdik bitti dediği cidden komikti ben diyo daha büyük sanıyordumKavga ettin demi bu cevaptan sonra Ettim de lütfen
Bende indirecem kontrolden sonraHappy mom üst cubuga günaydın anne yazısı falan geliyor pamuk oluyorum pamuk
Bana da seni çok özledim dediHappy mom üst cubuga günaydın anne yazısı falan geliyor pamuk oluyorum pamuk
Kız nasıl kilo aldın yaaa bana da deeee karaveba gibi çöktü üzerime 38-40 arası yıllardır evlenmeden önce de aynı idim şimdi de aynıyım ama bende iştah 0 yaniEvet ya olabilir evlendiğimde 45 kiloydum dicemi bigün hiç düşünmemiştim 55 olmusum nasıl oldum anlamadım
Ah be kurban olurum ben onaBana da seni çok özledim dedi
Yaa 38-40 nasıl olur Hiç mi yemiyosun Boyun kaçKız nasıl kilo aldın yaaa bana da deeee karaveba gibi çöktü üzerime 38-40 arası yıllardır evlenmeden önce de aynı idim şimdi de aynıyım ama bende iştah 0 yani
Evet baktım canım ama maalesef çıkmadı bısey aynı dert bende de var umarım dedıgın gıbı tutunmadandırBugun baktın mı canım benimde sol kasık batması var benzende yatakdan kalkarken sancı gibi giriyor geçiyor inşallah tutunma belirtsidir
Ben benimkini yatağa bile almıyorum zaten uyuyamıyorum birde horlama mı çekeyim.
Ay yazık dicem de enişteye sen şimdi didisirsin kuşa bile sinir olduğuna gore adam senden uzak kalarak ruh sağlığını koruyor
38 40 mı bayılacağımKız nasıl kilo aldın yaaa bana da deeee karaveba gibi çöktü üzerime 38-40 arası yıllardır evlenmeden önce de aynı idim şimdi de aynıyım ama bende iştah 0 yani
Bazı günler açlık sınırında yaşıyorum diyebilirim yemek yerken yoruluyorum resmen onu zevkle ooo çok severim diye değil aç olduğum için yerim 1 tabak yemek 1 tabak çorba ile de doyarım tabi porsiyon ları bi tık az olabilir 1.55Yaa 38-40 nasıl olur Hiç mi yemiyosun Boyun kaç
27 yıldır yaşıyorum şükür38 40 mı bayılacağım