- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Benim her ikisinde de olmuştu ama bir güncük sanırım gebelik oluşan herkeste oluyor.Kızlar afedersiniz ama ıshal sorunu yaşayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim her ikisinde de olmuştu ama bir güncük sanırım gebelik oluşan herkeste oluyor.Kızlar afedersiniz ama ıshal sorunu yaşayan var mı
Pazar günü değer alınca da o nötr devam ediyor inan rabbim güzel sonuçlar aldırsınEşimle paylaştım dayanamadım o da nötre aldı kendini pazarı bekliyoruz
Belki corasprin verirler.Benim pıhtılaşmam çıkmadı yine de verirler mi acaba ya
Ya 6. 7. Günde aynen bir gün olmuştu bugün tekrar var ve bütün karnımda gürültülü bir şekilde başladıBenim her ikisinde de olmuştu ama bir güncük sanırım gebelik oluşan herkeste oluyor.
Hımmm o dönemi geçtin yani. İnşallah bu da uzun sürmez.Ya 6. 7. Günde aynen bir gün olmuştu bugün tekrar var ve bütün karnımda gürültülü bir şekilde başladı
İnşallahHımmm o dönemi geçtin yani. İnşallah bu da uzun sürmez.
Yok bitti canım çok nadiren arada oluyor. Ya çok enteresan şekilde benim göğüs şişkinliğimde geçti. Sadece belirti olarak aşırı uyuyorum onun dışında hiç bir şey yok. Benim merak ettiğim sizde akıntı varmı? Hiç akıntı yok hatta kuruluk var yani. Fitil bile azıcık herşey geliyor.
Bende son durumdan bahsediyorum bu akşam saat 6 gibi ishal oldum( çok tereddütteyim)Yok bitti canım çok nadiren arada oluyor. Ya çok enteresan şekilde benim göğüs şişkinliğimde geçti. Sadece belirti olarak aşırı uyuyorum onun dışında hiç bir şey yok. Benim merak ettiğim sizde akıntı varmı? Hiç akıntı yok hatta kuruluk var yani. Fitil bile azıcık herşey geliyor.
Benim sıkışma sorunum yok Allaha şükür ama aşırı yani gaz devamlı var Portakal greyfurt limon ve ananastan meyve suyu yapıyorum onun iyi geldiğini düşünüyorum çünkü onu içtikten sonra gaz sıkışma sorunum geçti. Akıntı nasıl sizde ben en çok bunu merak ediyorum.Ya çıksa yine iyi benim karnım davul gibi ya ne giyeceğimi bilemiyorum bu progestan beni mahvetti kabız gibi ve hep şiş
Portakal gaz yapar diye biliyorum benBenim sıkışma sorunum yok Allaha şükür ama aşırı yani gaz devamlı var Portakal greyfurt limon ve ananastan meyve suyu yapıyorum onun iyi geldiğini düşünüyorum çünkü onu içtikten sonra gaz sıkışma sorunum geçti. Akıntı nasıl sizde ben en çok bunu merak ediyorum.
Sarı ve yeşil akıntı enfeksiyon belirtisi olabilir doktora danıştınmı? Batmalar normal bende 6. Günden beri var. Azalıyor sonra geri geliyor falan. Ona takılma ama akıntının takip et.Bende son durumdan bahsediyorum bu akşam saat 6 gibi ishal oldum( çok tereddütteyim)
Aşırı bir karın gürültüsü var
Sol kasıgımda ortalama 30 dakika 1 saat araşıkmda batmalar başladı saat 16 lardan sonra
Göğüs hassasiyeti 0 hiç olmadı
Lekelenmem dün tamamen bitti bugünde açık sarı tarzında akıntı başladı (bundan korkuyorum çünkü lekelenme ile aynı şekilde sadece rengi değişik)
Greyfurt kullanımına dikkat edin bazı hormon ilaçlarıyla kullanımı sıkıntılı olabiliyorBenim sıkışma sorunum yok Allaha şükür ama aşırı yani gaz devamlı var Portakal greyfurt limon ve ananastan meyve suyu yapıyorum onun iyi geldiğini düşünüyorum çünkü onu içtikten sonra gaz sıkışma sorunum geçti. Akıntı nasıl sizde ben en çok bunu merak ediyorum.
Benimde aklıma takıldı ama yanma falan hiç yokSarı ve yeşil akıntı enfeksiyon belirtisi olabilir doktora danıştınmı? Batmalar normal bende 6. Günden beri var. Azalıyor sonra geri geliyor falan. Ona takılma ama akıntının takip et.
Bilmiyorum ki ben üç gündür içiyorum yani onun dışında ekstra bişey yapmadığımdan onun iyi geldiğini düşündüm açıkçasıPortakal gaz yapar diye biliyorum ben
Belki karışımda etkisi azdır bilemiyorum ama bana öyle dediler bende hiç tüketmiyorum çürüdülerBilmiyorum ki ben üç gündür içiyorum yani onun dışında ekstra bişey yapmadığımdan onun iyi geldiğini düşündüm açıkçası
Kasik batması berbat ama ondan daha önemli gaz sancısı deliriyorum şuan da.Dehset bir istahsizlik da söz konusu sende durumlar nasıl
45 ve 55 harika şu an burda çiğ köfte yiyerek ağlıyorum bu kilolara ne kadar zayıf insanlar var topiğimizdeEvet ya olabilir evlendiğimde 45 kiloydum dicemi bigün hiç düşünmemiştim 55 olmusum nasıl oldum anlamadım
Greyfurt için herhangi bir uyarı almadım doktordan hamilelik döneminde de önerilen bir meyve aslında. Zaten yarım sıkıyorum onu ekşilik olsun diye.Greyfurt kullanımına dikkat edin bazı hormon ilaçlarıyla kullanımı sıkıntılı olabiliyor
Gaz sorunu yaşamıyorum tam tersi iştah tavan ama evde canım sıkıldığından da olabilir psikolojikKasik batması berbat ama ondan daha önemli gaz sancısı deliriyorum şuan da.Dehset bir istahsizlik da söz konusu sende durumlar nasıl
Benim akıntı var ama çoğu fitile bağlı canım beyaz ya da tamamen saydamBenim sıkışma sorunum yok Allaha şükür ama aşırı yani gaz devamlı var Portakal greyfurt limon ve ananastan meyve suyu yapıyorum onun iyi geldiğini düşünüyorum çünkü onu içtikten sonra gaz sıkışma sorunum geçti. Akıntı nasıl sizde ben en çok bunu merak ediyorum.