- 27 Şubat 2022
- 129
- 220
- 32
Vallahi ben ara ara bı kaç gün bacak agrım dışında hiç bi agrım olmadı belirtide yok inşallah iyiye işarettir bu çektiğiniz agrılar bebıs vardırBenim bide ara ara çokkk sırt ağrım oluyor kulunç ağrısı gibi mahvediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi ben ara ara bı kaç gün bacak agrım dışında hiç bi agrım olmadı belirtide yok inşallah iyiye işarettir bu çektiğiniz agrılar bebıs vardırBenim bide ara ara çokkk sırt ağrım oluyor kulunç ağrısı gibi mahvediyor
Yaaa çok güzel akşam akşam güzel haber aldıkKızlar çıkmış 154
O biri ben ama çift embriyo var bende ikisi de tutunmuş olabilirYa kaçıncı gündü acaba bugün biri yazmıştı 11.gün 600 falan ne bileyim ilk defa bi değer çıkıyor zaten ömrümde 3.testim
Haha sürpriz dediğim ne biliyor musunuz dümdüz söylemek hemşire okeyledi ya ay bi afili bi şey mi yapsam video falan mı çeksem video çeksem de dümdüz söylerim o ayrıSıra süpriz yapmakta kendimi toparla artık inan ve müjdeyi ver rabbim devamını da sağlıcakla getirsin inşallah
Oğlum normal yolla oldu tüp bebek değil ama yumurtlama gününden baz alırsam adet günü test yaptırdım yani 14.gün. 600 ler ikizdir, senin tek görünüyorYa kaçıncı gündü acaba bugün biri yazmıştı 11.gün 600 falan ne bileyim ilk defa bi değer çıkıyor zaten ömrümde 3.testim
Bi arkadaşım 134 ile öğrendi ilk şuan 1 yaşında kızı öyle düşünme önemli olan katlanarak artması hem bence çok güzel değeriniz öyle düşünmeyinKızlar gerçekten mi ya düşük dğeil mi niye başkalarının 600-1000 falan
Hahah benim de çiftti ama teki tutmuş belli ki belki de orta olan mı tuttu ki değer kişiden kişiye değişiyormuş sanırım ay bilmiyorum hemşire iyi dedi değereO biri ben ama çift embriyo var bende ikisi de tutunmuş olabilir
Olsun ben dümdüz söyleyemedim bile beraber gördük sonucuHaha sürpriz dediğim ne biliyor musunuz dümdüz söylemek hemşire okeyledi ya ay bi afili bi şey mi yapsam video falan mı çeksem video çeksem de dümdüz söylerim o ayrı
Bi arkadaşım 134 ile öğrendi ilk şuan 1 yaşında kızı öyle düşünme önemli olan katlanarak artması hem bence çok güzel değeriniz öyle düşünmeyin
Hemşire söylerken videosunu çek daha garantiHaha sürpriz dediğim ne biliyor musunuz dümdüz söylemek hemşire okeyledi ya ay bi afili bi şey mi yapsam video falan mı çeksem video çeksem de dümdüz söylerim o ayrı
Onu görmüş konuştuk üzerineOlsun ben dümdüz söyleyemedim bile beraber gördük sonucu
İdrar testini verebilirsin o arada da video çekebilirsin Bebişin büyüyüncede ona izletirsin
Valla bir bakmışsın ikinci kanda ikisininde tuttuğunu düşüneceğimiz değer çıkar Her şey rabbimden her şeyin hayırlısı canımHahah benim de çiftti ama teki tutmuş belli ki belki de orta olan mı tuttu ki değer kişiden kişiye değişiyormuş sanırım ay bilmiyorum hemşire iyi dedi değere
Mesajlaştık hemşireyle ay şey yazmış direkt onun mesajını mı atsan pozitif diye düşünebilirim o zaman dedim o da düşünmene gerek yok gebesin yazmışHemşire söylerken videosunu çek daha garanti
Tüh o zaman kağıdın çıktısını alllOnu görmüş konuştuk üzerine
Ben syle yapmayı planlıyorum ben türkiyedeyim bu süreçten dolayı eşim fransada bir gün önceden yapıcam testi görümceme bi kutu hazırlatıcam emzik patik bebek bezi vb. Şeyler koyup üstünede baba ben geliyorum yazılı bi not yazdırıcam ve salona bıraktırıcam eşim genelde eve giderken beni görüntülü arar kapatmamasını söyliycem ve gördüğünde nasil tepki vericeginide görücemHaha sürpriz dediğim ne biliyor musunuz dümdüz söylemek hemşire okeyledi ya ay bi afili bi şey mi yapsam video falan mı çeksem video çeksem de dümdüz söylerim o ayrı
Teşekkür ederim inşallahTeşekkür ederim sadece baktı sağlıklı bir kese görünüyor dedi bebek henüz görünmez erken dedi sizin de hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inşallah
Harikaa evet mesajı atMesajlaştık hemşireyle ay şey yazmış direkt onun mesajını mı atsan pozitif diye düşünebilirim o zaman dedim o da düşünmene gerek yok gebesin yazmış
Hayırlı olsun canım pozitif sonuç çıkmış bence başka değerlerle karşılaştırıp moralini bozma ve gebeliğini riske atma artık yüzün gülmeliKızlar çıkmış 154