- 3 Temmuz 2013
- 656
- 873
Hahhaha hergün yapıcakmısın canım inşallah ilerleyen günlerde çıkarrrBenim ikinci günüm elimde çok test var bol bulunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahhaha hergün yapıcakmısın canım inşallah ilerleyen günlerde çıkarrrBenim ikinci günüm elimde çok test var bol bulunca
Canlı ornegı bıde ben dünde yaptım bugünde ama yapmıcam daha sınırım bozulmaya başladıHahhaha hergün yapıcakmısın canım inşallah ilerleyen günlerde çıkarrr
Ay ben de sürmeneliyim kızlarSürmene
Bende düzköylüyüm her sene geliyorumSürmene
Ayy gerçekten miAy ben de sürmeneliyim kızlar
Akçaabat tarafında dimiBende düzköylüyüm her sene geliyorum
Aynen girişte hemen eşimde araklı tarafındanAkçaabat tarafında dimi
Benim eşimdeAynen girişte hemen eşimde araklı tarafından
Aaahahaha araklının neresindenBenim eşimde
Yarında rahatlıkla yaparım da diğer günler cesaret edemem herhalde.Hahhaha hergün yapıcakmısın canım inşallah ilerleyen günlerde çıkarrr
Bende kablosuz süpürge kullanıyorum zorlamadan mecbur kalıncaBu süreçte bence yapacağınız en güzel yatırım robot süpürge iğnelere ilaçlara o kadar ödüyoruz ama bunun kadar hakkını veren bir yatırım yok süreçte hep ihtiyacınız olacak bence öncelik sıranıza alın
ErenlerAaahahaha araklının neresinden
Benım halam wardı salacıktaAaahahaha araklının neresinden
Birazdan akraba çıkacaksınızBenim eşimde
Az kaldıBirazdan akraba çıkacaksınız
akrabaların ailenin haberi yok diyip. Burada lades olmakBirazdan akraba çıkacaksınız
Yaaa yakınlar bizimkide kestanelik köyündenErenler
Ben pek bilmem Araklı’nın köylerini bir kere gittim daha da gitmem Sürmene’de biz en uzak köylere 15 20 dakikada çıkıyoruz aman git git git bitmiyor yollar 30 dakikada köye mi çıkılır zaten o çatal yolu hep virajYaaa yakınlar bizimkide kestanelik köyünden
Bızde suanda sizden duyuyoruz bu testı yaptırdınız mu pekı elınızde dondurulmuş varmı devam edecekmısınız gecmıs olsun bu aradaHerkese merhabalar. Doktora göndermek üzere tekrar kan testi yaptırdım bugün ve doktorum bu transferin başarısız olmasına çok şaşırdı. Eşimdeki varikoselden dolayı ben acaba sağlıklı embriyolar mı elde edemedik , dışardan sağlıklı ama dnası mı kötü acaba derken doktorumuz rahimin tutuculuğuyla alakalı bir sorun olabilir dedi ve Cd 56 testi istedi. Transferleri olumsuz olan arkadaşlar da doktorları tavsiye etmediyse burdan belirtmek istedim ben daha önce hiç duymamıştım bu testi