- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 31
hakkınızda hayırlısı inşallahYok memleketim Trabzon istanbuldayım anadolu yakasında tedavi görüyorum
Transfer günü belli mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkınızda hayırlısı inşallahYok memleketim Trabzon istanbuldayım anadolu yakasında tedavi görüyorum
Evetttthakkınızda hayırlısı inşallah
Transfer günü belli mi
Güzel kalplimm
Az kalmış çok güzel geçsin transferin inşallah minnoşunu al ve gelEvetttt
8 mart salı günü
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 3018905 kızlar varmı sizde görüyomusunuz
İnşaAllah çok teşekkür ediyorummAz kalmış çok güzel geçsin transferin inşallah minnoşunu al ve gel
Xiaomi 2’si bir arada silen süpüren canım ben birwz erken almıştım o yüzden bu çok üst modellere yetişemedim ama bundan da gayet memnunum şimdi çok daha süperleri varSeninki hangisinden
Anneme müjdeyi verince robot isteyeyim Ç
Fitil çok akıntı yapıyor eğer kullanıyorsanızAllahım hepımızın yüzünü güldürsün tek tek ınsallah kızlar bısey danışacam sıze suanda beyaz akıntı war normal mı acaba
EvetİnşaAllah çok teşekkür ediyorumm
Sen trabzonda mısın yoksa
Yok fıtıl vermedi bana progestan var tek umarım normaldir adet olacakmışım gıbı kasık agrım war arada ısteFitil çok akıntı yapıyor eğer kullanıyorsanız
İyi araştırmak lazım bu konuyla yakından ilgileniyorumXiaomi 2’si bir arada silen süpüren canım ben birwz erken almıştım o yüzden bu çok üst modellere yetişemedim ama bundan da gayet memnunum şimdi çok daha süperleri var
Aaa neresindee
Roborock S5 Max bendeki aşırı memnumumİyi araştırmak lazım bu konuyla yakından ilgileniyorum
Roidmi ve roborock da çok memnun arkadaşlarım. Xiaomi de gayet iyi bakarsınız yine fiyat performansRoborock S5 Max bendeki aşırı memnumum
ya seni döveceğim ama artık hayır dış gebelik ne alakaaa aaa aaaa geliyor sopaa.. Sen git şu testi ver artık hepimiz rahatlayalım yaaBenim akıbetim ne olacak acaba yarın her şey ortaya çıkacak hazır mıyım emin değilim ,yok desen yok değil var desen var değil …kimyasal ve dış gebelik en istemediğim şeyler lütfen böyle şeylerle sınanmayalım
İçini ferah tut çok güzel haberlerle geleceğini düşünüyorum Sabah erkenden git de bizi merakta bırakmaBenim akıbetim ne olacak acaba yarın her şey ortaya çıkacak hazır mıyım emin değilim ,yok desen yok değil var desen var değil …kimyasal ve dış gebelik en istemediğim şeyler lütfen böyle şeylerle sınanmayalım
SürmeneAaa neresindee