Hiç bilmiyorum canım karnımdan gözükmedi stres oldum sormak aklıma gelmedi söylediyse de hatırlamıyorumCanım kaç çıktı kalp atışı söyledi mi doktor? Kaç mm miş bebek şuan?
Aynen öyle hayırlısı olsun dünyanın sonu değil sonuçta napalım bizlerin de sınavı bu..ÜZÜLDÜM AMA İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER. DİNLEN UZAN SEVDİĞİN KİŞİLERLE SOHBET ET KAFANI DAĞIT. YİYECEK EKMEĞİ VARSA HER HALÜKARDA TUTUNUYOR CANIM. ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ.
BU AŞAMAYA KADAR GELDİN DEVAMIDA GÜZEL OLACAK İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE. DOKTOR GARANTİCİ DAVRANMIŞ İÇOK İYİ AŞAMASINI GÖRMEDEN UMUT VERMEK İSTEMİYORDUR. ONLAR HERGÜN NELERLE KARŞILAŞIYOR. UYUMAYA ÇALIŞ UNUT BU DURUMU ŞUAN STRES YAPMAMAYA ÇALIŞ LÜTFEN MUCİZEN SENİNLE ŞÜKÜR.Aynen öyle hayırlısı olsun dünyanın sonu değil sonuçta napalım bizlerin de sınavı bu..
Çok ama çok teşekkür ederimBU AŞAMAYA KADAR GELDİN DEVAMIDA GÜZEL OLACAK İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE. DOKTOR GARANTİCİ DAVRANMIŞ İÇOK İYİ AŞAMASINI GÖRMEDEN UMUT VERMEK İSTEMİYORDUR. ONLAR HERGÜN NELERLE KARŞILAŞIYOR. UYUMAYA ÇALIŞ UNUT BU DURUMU ŞUAN STRES YAPMAMAYA ÇALIŞ LÜTFEN MUCİZEN SENİNLE ŞÜKÜR.
Canım merak etme her şey yolunda gidecektir kese ve bebek uyumluymuş daha ne olsunHiç bilmiyorum canım karnımdan gözükmedi stres oldum sormak aklıma gelmedi söylediyse de hatırlamıyorumsadece kese ile bebek uyumlu kese de bebek de büyümüş kalp atışı da var sadece süper diyebilmem için 2 hafta sonra çok güçlü Bi kalp atışı duymam lazım dedi biraz yavaş çünkü dedi ne olur dua edin sağlıkla tutunsun sağlıkla gelsin
İnşallah canımCab
Canım merak etme her şey yolunda gidecektir kese ve bebek uyumluymuş daha ne olsunbana da dedi kalp atışı haftaya artması lazımmış hatta ondan iki hafta sonra da yeniden duyması lazımmış o zaman rahat bir nefes alacağız dedi.
Ay inşallah kuzum ya ama tek embriyo tutmuş sankiHayırlı olsun canımgelsin keseler kalp atışları
AMİNNNNNNÇok ama çok teşekkür ederimAllah ım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Yavaş ilerlesin yeterki sağlıklı ilerlesin canımİnşallah canımkese 6+3 net olarak da bebek 5+5 dedi gayet uyumlu dedi eşim nasıl uyumlu hocam farklı haftalar dedi kese 6 olup bebek de 6 olamaz öyle Bi şey yok zaten dedi 3 5 gün 1 haftaya kadar sapmalar gayet normal dedi 2 hafta sonra artık bebek 7 küsür haftalık olacak güçlü bir kalp sesi olmalı dedi ama benim anlamadığım bebek nasıl 5+5 benim bat 25 Ekim yani hiç ilerlemiyor gibi gerçekten bu gebelik
SEVİNDİM CANIM KENDİNİ TOPARLAMANA GÜÇLÜ OLMALIYIZ BAŞKA ÇAREMİZ YOK. DEDİĞİN GİBİ SAĞLIKSIZ OLMASINDANSA BU ŞEKİLDE OLMASI HAYIRLISI OLMUŞTUR. HASTAHANEDE BİR YAŞLI TEYZEYLE TANIŞMIŞTIM. GELİNİN DÜŞÜKLERİ OLMUŞ EN SON BİR TANE ÇOCUĞU OLMUŞ AMA 1,5 YILDIR DOĞDUĞU GÜNDEN BERİ ÇAPADA YATIYOR. GEÇEN AY EVE GETİRMİŞLE AMA EPİLEPSİ NÖBETLERİ ŞİDDETLİ OLMUŞ TEKRAR HASTAHANEYE GÖTÜRMÜŞLER. BU BANA AKLIMDAN ÇIKMAYACAK BİR HAYAT DERSİ. ÇOK ÜZÜLÜYORUZ AMA BU ŞEKİLDE OLURSA ACIDAN ÖLÜRÜM KESİN. RABBİM SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN HEPİMİZE. ELİMİZ AYAĞIMIZ TUTUYOR AKLIMIZ ENERJİMİZ YERİNDE YİNE ÇABALARIZ BUGÜNE ŞÜKÜR DİYELİM.Tüm kötü senaryoları konuştuk doktorla iki embriyom kalmıştı bu gebelik devam etmezse o kalan embriyoları genetiğe gönderecezama bugün korkumu Bi nebze de yendim böyle yavaş yavaş ilerleyip sonunda sağlıksız olacağını öğreneceksem hiç ilerlemesin dedim aksi taktirde daha zor olur çünkü. Napalım hayat her şeye rağmen devam ediyor P Papatya321f sen de iyi ol sağlığın yerinde olsun en önemlisi o çünkü sağlıksız Bi evlat dünyaya getirmek belki de görüp görebileceğin en büyük acı olur malesef
Transfer tarihine göre mi hesapladım canım haftayı?Canım nolur moralini yüksek tut kese niye büyüsün durduk yere bence kendi doktoruna git vardır bildiği bir şey o tarihte çağırdığına göre belki bu hafta göremeyeceğini tahmin etmiştir önceden. O yüzden 7. Haftaya kadar bekletmiştir. Ben de yeni çıktım doktordan gördüm ben kuzum çok şükür sen de göreceksin merak etme6+1 mişim ben.
İyi düşünelim canım inşallah sağlıkla ilerlicek miniğin gelişimiO kadar zor ki seni çok iyi anlıyorumben de bebişin kalp atışı için geldim şükür gördüm ama doktor her şeye hazırlıklı olalım biraz yavaş ilerliyor yani sağlıklı olmama ihtimali var dedi
Yok canım ultrasonda doktor söyledi. Ultrason belirledi yani. Senin de yarın dimi randevun?Transfer tarihine göre mi hesapladım canım haftayı?
Evet canım yarın. Peki ultrasondaki çıkan senin hesapladığınla aynı mı yada yakın mıYok canım ultrasonda doktor söyledi. Ultrason belirledi yani. Senin de yarın dimi randevun?
Transfer gününden 15 gun geriden sayılıyorKızlar bu hafta hesaplamaları nasıl oluyor transfer tarihi ne göre mi son âdet e göre mi
ınsallaaahhh saglıla gelsın annesı, sana sımsıkı tutunsun, amiinnnnHiç bilmiyorum canım karnımdan gözükmedi stres oldum sormak aklıma gelmedi söylediyse de hatırlamıyorumsadece kese ile bebek uyumlu kese de bebek de büyümüş kalp atışı da var sadece süper diyebilmem için 2 hafta sonra çok güçlü Bi kalp atışı duymam lazım dedi biraz yavaş çünkü dedi ne olur dua edin sağlıkla tutunsun sağlıkla gelsin
farklı bır doktora da görün bence kendını bu sekılde yıyıp bıtırırsın canım...İnşallah canımkese 6+3 net olarak da bebek 5+5 dedi gayet uyumlu dedi eşim nasıl uyumlu hocam farklı haftalar dedi kese 6 olup bebek de 6 olamaz öyle Bi şey yok zaten dedi 3 5 gün 1 haftaya kadar sapmalar gayet normal dedi 2 hafta sonra artık bebek 7 küsür haftalık olacak güçlü bir kalp sesi olmalı dedi ama benim anlamadığım bebek nasıl 5+5 benim bat 25 Ekim yani hiç ilerlemiyor gibi gerçekten bu gebelik