- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
Hayirlisi olsun canim benim saglikla ilerlesin insallahEğer bi aksilik yoksa 6. Haftada olmam gerekiyo gebeliğimin yarın doktora gidecem. Sıfır belirtisende belirti olması için çok erken
Hayirli haberler alirsin insallah canimEğer bi aksilik yoksa 6. Haftada olmam gerekiyo gebeliğimin yarın doktora gidecem. Sıfır belirtisende belirti olması için çok erken
Bende hiç belirti olmamıştı. İlgisi var mı bilemiyorum ama sürekli ve çok fazla gaz çıkarıyordumKızlar bişey sorucam yineinsan ister istemez bir belirti arıyor ya.. şuan 4. Günün içindeyim transfer sonrası.. ama hiç birseyim yok ufacık bir gerilme kasılma hiç bişey.. böyle olmayan ama tutan oldu mu aranızda
Ben ilk defa duydum serum olayını serumun içeriği nedir acaba? Belki etken maddesi kullandığımız iğne ya da haplar ile aynıdır o yüzden verilmemiş olabilir canım her hastane ya da kliniğin tedavi yöntemi de farklı ilerliyor telaş yapmayalımKızlar günaydın ya kafama takıldı bağışıklık baskılama varmış serum fln veriliyormuş düşük olmasın diye bize hiç bahsedilmedi korktum bnde şimdi
Bağışıklık baskılayıcı ve güçlendirici veriliyormuş sanırım annenin vücudu bebeği yabancı algılayıp saldırabiliyormuş o olmasın diye. Ben de tam anlamadım kime neden verdiklerini. Tekrarlayan düşüklere veriyor olabilirler tabiBen ilk defa duydum serum olayını serumun içeriği nedir acaba? Belki etken maddesi kullandığımız iğne ya da haplar ile aynıdır o yüzden verilmemiş olabilir canım her hastane ya da kliniğin tedavi yöntemi de farklı ilerliyor telaş yapmayalım
Bazen konuları kaçırıyorum ben yaaa ne gördüm vallahi ay çok sevindim kendiliğinden olmasına yaaa kucağına da al inşallahhhhhEğer bi aksilik yoksa 6. Haftada olmam gerekiyo gebeliğimin yarın doktora gidecem. Sıfır belirtisende belirti olması için çok erken
Suan kacinci gün transfer sonrasi sizin ? Ya da kac haftaliksinizBende hiç belirti olmamıştı. İlgisi var mı bilemiyorum ama sürekli ve çok fazla gaz çıkarıyordum
11. Gün pozitif görmüştüm. Şimdi 34.haftadayız. Ne yazıkki bu hafta Covit e yakalandım. İnşallah bir problem çıkmaz ise 38 de doğum olacak. Hayırla sağlıkla, isteyen, bekleyen herkese Rabbim nasip etsinSuan kacinci gün transfer sonrasi sizin ? Ya da kac haftaliksiniz
Saglikla gelsin canim erken bazen cikmayabiliyor bebis. 2 haftaya hem bebegi görürsün hemde kalp atisini duyarsin insallahKızlar şimdi çıktım muayeneden kese gözüktü 5+4 haftasıyla uyumlu dedi doktor yalnız bebek gözükmedi 2 hafta sonra tekrar muayeneye gidecem inşallah bu sefer olur kızlar nolur dua edin
Doktorum da aynı şeyi söylediSaglikla gelsin canim erken bazen cikmayabiliyor bebis. 2 haftaya hem bebegi görürsün hemde kalp atisini duyarsin insallah
Antalyada nerde tedavi görüyorsunuz?Canım ben antalyadayım ama ilaçlarım var şuan estrofemi bulmak çok zor ben 8 kutu topladım ordan burdan. İhtiyacı olana ulaşsın
Evet hatta ben de orda transfer oldum. Doktorunuz kim?Antalya tüp bebek merkezinde sizde mi antalyadasınız yoksa
Gözün aydın canım. Hayırlısıyla, sağlıkla sana sımsıkı tutunup, sağlıkla gelsin inşallah minikDoktorum da aynı şeyi söylediKesenin yeri çok güzel bi sıkıntı gözükmüyor kanama odağı yok haftasıyla günüyle birebir uyumlu dedi. İnşallah olacak bu sefer hepimizin bebişleri olacak
4. Günden beri yaptım, 6. Gün baya gözle görülüyordu canım dur hatta bulayımDaha öncesinde bakmış mıydın peki canım? Yoksa direk 6. Günde mi baktın
Bu 6. gün mü canim?? 4. günkü nasildi eger bu 6 ise?4. Günden beri yaptım, 6. Gün baya gözle görülüyordu canım dur hatta bulayım
Canim bende hamileyim test pozitif
4. Günde çıkmamıştı canım, 5. Gün çok çok azdı emin bile olamıyordum, bu 6. Gün evetBu 6. gün mü canim?? 4. günkü nasildi eger bu 6 ise?