Canım ben 8. Gün idrar ve kanda gördümGünaydın kızlar.. transfer sonrası en zaman test yaptınız? Erken test yapıp idrarda gören oldu mu 2 çizgiyi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben 8. Gün idrar ve kanda gördümGünaydın kızlar.. transfer sonrası en zaman test yaptınız? Erken test yapıp idrarda gören oldu mu 2 çizgiyi?
Canım ya bende merak içindeyim kasıklarım da derin batmalar var midem bulanıyor göğüslerim ağrıtmıyor ama dolgunluk var bir de rahmim sanki kıpır kupür hareketli gibi geliyor :) yarin 12. Günüm yine de içim rahat etsin diye kan vericem doktor gerek yok dedi ama rahat duramıyorum sizde nasıl belirtiler?Pozitif alan arkadaşlarım her şey yolunda değil mi? Nasıl belirtileriniz var acaba?
Canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına da kasım ayı uğurlu geldi şükür hepimizeDondurulmus tek 5gun embriyosu
Ya bana da gerek yok dedi doktor ama içim rahat değil hiç. Karnım gurul gurul benimde arada batma oluyor adet olcakmışım gibi bir dk sonra geçiyor. Bulantı fln yok ben de henüz. Başka da belirtim yok alt karında şişlik var sadece hissiyat olarak. Bekliyorum ateşler bassın diye de basamadı henüzCanım ya bende merak içindeyim kasıklarım da derin batmalar var midem bulanıyor göğüslerim ağrıtmıyor ama dolgunluk var bir de rahmim sanki kıpır kupür hareketli gibi geliyor :) yarin 12. Günüm yine de içim rahat etsin diye kan vericem doktor gerek yok dedi ama rahat duramıyorum sizde nasıl belirtiler?
Öncesinde bakmış mıydın hiç canım idrardan?Canım ben 8. Gün idrar ve kanda gördüm
İlk transferim de 5.gün idrarda görmüştümGünaydın kızlar.. transfer sonrası en zaman test yaptınız? Erken test yapıp idrarda gören oldu mu 2 çizgiyi?
Bence normaldir rahim büyüyor sonuçta bendede ayni karnimda ağrılar ve batmalar gelip geciyor,ve göğüsüme dokundukce hafif sızı var baska biseseyim yok şimdilikYa bana da gerek yok dedi doktor ama içim rahat değil hiç. Karnım gurul gurul benimde arada batma oluyor adet olcakmışım gibi bir dk sonra geçiyor. Bulantı fln yok ben de henüz. Başka da belirtim yok alt karında şişlik var sadece hissiyat olarak. Bekliyorum ateşler bassın diye de basamadı henüz
Anladım canım 5. Günde görenler var sanırım bayaİlk transferim de 5.gün idrarda görmüştüm
Şu gurul gurul şiş karın bende de var sürekli bir gaz çıkarma eğilimindeyimm ama benim daha 4. Günüm. Karnım davuk gibi şiş remen 1 beden büyüdüm.. ilaçların etkisi galibaYa bana da gerek yok dedi doktor ama içim rahat değil hiç. Karnım gurul gurul benimde arada batma oluyor adet olcakmışım gibi bir dk sonra geçiyor. Bulantı fln yok ben de henüz. Başka da belirtim yok alt karında şişlik var sadece hissiyat olarak. Bekliyorum ateşler bassın diye de basamadı henüz
Yok canım cesaret edemedim 8. Gü. Sabah idrar da silik gördüm akşam da kan da test vermeye gittimÖncesinde bakmış mıydın hiç canım idrardan?
Benim de belki psikolojik bilemedimYa bana da gerek yok dedi doktor ama içim rahat değil hiç. Karnım gurul gurul benimde arada batma oluyor adet olcakmışım gibi bir dk sonra geçiyor. Bulantı fln yok ben de henüz. Başka da belirtim yok alt karında şişlik var sadece hissiyat olarak. Bekliyorum ateşler bassın diye de basamadı henüz
Canim bende hamileyim test pozitifC. Tesi gününe randevu aldım kızlar benim için dua edin nolur
Çoooooook sevindim çoooook Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanim bende hamileyim test pozitif
Ya valla cok mutluyum. kasim ayi bize ugurlu geldi yarin sende doktora gidicekmissin guzel haberle insallah cifte mutluluk getirsin hepimizeÇoooooook sevindim çoooook Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım benim 4. Gün yani psikolojik olarak herhalde çok hafif kasık ağrım vardı ve yatmaktan belim ağarıyordu bence sadece ekstra bi baş ağrım vardı akşam saatlerin de başlayan bi baş ağrım olmuştu herkesin farklı öbekleri dediklerimiz psikolojik de olabilir sen bebişinin seninle olduğuna inanKızlar bişey sorucam yine insan ister istemez bir belirti arıyor ya.. şuan 4. Günün içindeyim transfer sonrası.. ama hiç birseyim yok ufacık bir gerilme kasılma hiç bişey.. böyle olmayan ama tutan oldu mu aranızda
Tutunmayla alakalı sanırım erken yada geç tutunma gibi.Anladım canım 5. Günde görenler var sanırım baya
Eğer bi aksilik yoksa 6. Haftada olmam gerekiyo gebeliğimin yarın doktora gidecem. Sıfır belirti sende belirti olması için çok erkenKızlar bişey sorucam yine insan ister istemez bir belirti arıyor ya.. şuan 4. Günün içindeyim transfer sonrası.. ama hiç birseyim yok ufacık bir gerilme kasılma hiç bişey.. böyle olmayan ama tutan oldu mu aranızda