Canım hemende pes etme aşılama dene ben hıc kalamadıgım ıxın direk tüp bebek yaptırdım. Aşılama öneririm genede belki tutar..Beklemiycem zaten bi kere hamile kaldım diye doktor iğne hap kullan yine kalırsın dedi ama olmuyor diğer ay gider yaptırırım inşallah tutar
Aşılamanın cok tutacağını sanmıyorum direk tüp bebeğe geçme taraftarıyımCanım hemende pes etme aşılama dene ben hıc kalamadıgım ıxın direk tüp bebek yaptırdım. Aşılama öneririm genede belki tutar..
Histeroskopi oldum canım herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi doktorum. Zaten öncesinde de gittiğim başka bi doktorum vardı o da rahim filmeme bakmıştı o da aynı şekilde rahimde herhangi bi sıkıntı yok demişti. Zaten doktorum sende her şeye baktık dedi en son artık eşinde dna hasarı var mı yok mu ona bakılır dedi çünkü çocuğunun olmamasına dair bi sebep yok sende dediEn azından kafan biraz rahatlar canım stres yapıyorsan o yüzden de tutmuyor da olabilir, üzülme demicem çünkü ister istemez üzülüyoruz ama şöyle düşün hamile kalabiliyorsun demek ki sağlıklı değildi ki tutmadı, hem bir bakmışsın kendiliğinden oluvermişhisteroskopi yada laporoskopi gibi bir işlem geçirdin mi peki düşüklerde sonra?
Karnimin alt tarafi kasiklarimda agri var canim. Cumartesi test gununu bekliyorum. Sen nasilsin sarecigim
Doğal yolla da hamile kalabiliyorsun ama düşüyor anladığım kadarıyla. Eğer bir daha transfer düşünürsen önce genetiğe falan gönder istersen embriyon var dimi başka?Histeroskopi oldum canım herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi doktorum. Zaten öncesinde de gittiğim başka bi doktorum vardı o da rahim filmeme bakmıştı o da aynı şekilde rahimde herhangi bi sıkıntı yok demişti. Zaten doktorum sende her şeye baktık dedi en son artık eşinde dna hasarı var mı yok mu ona bakılır dedi çünkü çocuğunun olmamasına dair bi sebep yok sende dedi
Evet 1 yıl içinde 3 kez doğal yolla gebeliğim oldu ama düştüler malesef. Geriye 3 embriyom kaldı biraz kafa dinledikten sonra onları deneyecez olmadı sil baştanDoğal yolla da hamile kalabiliyorsun ama düşüyor anladığım kadarıyla. Eğer bir daha transfer düşünürsen önce genetiğe falan gönder istersen embriyon var dimi başka?
Çok şükür canımKarnimin alt tarafi kasiklarimda agri var canim. Cumartesi test gununu bekliyorum. Sen nasilsin sarecigim
Ooo harika en guzeli stressiz ilacsiz bir sekilde hamile kalirsin canim. Seninde canim guzel haberini duyacagiz insallahP Papatya321f ben adetimi bile oldum yarın adetimin son günü hatta doğal yolla deneriz bi süre bakalım
İnşallah inşallah inşallahOoo harika en guzeli stressiz ilacsiz bir sekilde hamile kalirsin canim. Seninde canim guzel haberini duyacagiz insallahyarin test gunu insallah tutunmustur bebiklerim
Buz dediğiniz normal buz mu yoksa bu eczanenin verdiği sogutucu akü mü?Ne saçma bir şey ne olacakmış ki gonal f karıştırılmadıysa buzla taşınmasına bile gerek yok he karışım halinde olanlardansa buzla biz bagajda taşıdık 3-4 saat bir sıkıntı olmadı
38.61 cikti düşük bir değer. Pazartesi tekrarlicam testiİnşallah inşallah inşallahdualarım seninle
Kaçıncı gün test yaptın. Burda okurken değeri 8, 12 gibi çıkanlar olmuştu, 6 aylık oldular bile. İçini ferah tut, dua oku. Rabbim hayırla sağlıkla nasip edecek inşallah.38.61 cikti düşük bir değer. Pazartesi tekrarlicam testi
14 gun yaptim canim. Insallah yükselir dua etmeye devam. Insallah saglikla gelsinKaçıncı gün test yaptın. Burda okurken değeri 8, 12 gibi çıkanlar olmuştu, 6 aylık oldular bile. İçini ferah tut, dua oku. Rabbim hayırla sağlıkla nasip edecek inşallah.
Ah ya inşallah yükselir38.61 cikti düşük bir değer. Pazartesi tekrarlicam testi
Insallah canim bakalimAh ya inşallah yükselirbaşka ne diyeceğimi bilemiyorum
Benim de acıtmadı kasindirmadi bile. Acaba iğne bozuk mi diye korktumCanım Cetrodite acıtmıyor ki zaten normal gonal f gibi acıtan veya yakan bir iğne değil