Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bnm çok saol sonuç öğlene çıkacak inşallah güzel haber vermek nasip olurM mavili_yeshll
Kuzum günaydın, güzel haberlerini bekliyoruz Allah’ın izni ile Dualarım seninle, bizi merakta bırakma
Kuzummmm inşallah güzel haberler vermek nasip olur duygu yüklü birgünGüzel arkadaşım dualarım seninle ❤
Çıktı mı kuzum sonuçlarınCanım bnm çok saol sonuç öğlene çıkacak inşallah güzel haber vermek nasip olur
Çıktı cnm malesef negatifÇıktı mı kuzum sonuçların
Üzme kendini. Rabbim zamanını bekliyordur, en hayırlı zamanda pozitifleri görmeyi nasip etsin inşallahÇıktı cnm malesef negatif
Amin cnm inşallahÜzme kendini. Rabbim zamanını bekliyordur, en hayırlı zamanda pozitifleri görmeyi nasip etsin inşallah
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi pozitif görürsün ben anlayamıyorum ya tüp bebek de ihtimal çok çok fazla 2 kez denedik olmadı gebelik doğal yolla daha kolay hamile kaldım ben devamı gelmedi tabi orası ayrıÇıktı cnm malesef negatif
Bn henüz hiç hamile kalamadım orta da hiç bişey yok beni üzen bu işte eşim de herşey yolunda bn de de aynı ama olmadı nasip olmayınca olmuyorİnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi pozitif görürsün ben anlayamıyorum ya tüp bebek de ihtimal çok çok fazla 2 kez denedik olmadı gebelik doğal yolla daha kolay hamile kaldım ben devamı gelmedi tabi orası ayrı
Bayadır girmiyorum bende ya doktora gidiyorum yine prolaktin 65 çıktı TSH 6.67 ilaç kullanıyorum şekerim de sınırda çıktı adet gecikmesi yaşıyordum 2 aydır prolaktin yüzünden miş meğer bakalım düşecek mi sen napıyor sun hamilelik nasıl geçiyor kan sorunun sana sorun çıkarmıyor umarım az kaldı doğuma nerede yapıcaksınRyamm canım nasılsın nasıl gidiyor neler yapıyorsun ? Burayı takip edemiyorum hiç ama aklıma geldin öyle
Hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah histeroskopi çok kolay bişey inşallah sonrasında güzel sonuçlar alırısnMrb canım benim 8 Ağustos ta Bir tane 5.gun embriyosu transfer oldum maalesef kimyasal gebelik oldu yine geride 10 tane dondurulmuş embriyo var ama öncesinde tekrar histereskopi yapılacak ondan sonra tekrar transfer olacak üç ayı bulur galiba tekrar transfer olması pozitif gören arkadaşları tebrik ediyorum darısı biz bekleyenlere inşallah
Nasip olmayınca olmuyor dua etmek ve sabretmekten başka çare yok vardır illaki herşeyde bir hayırBn henüz hiç hamile kalamadım orta da hiç bişey yok beni üzen bu işte eşim de herşey yolunda bn de de aynı ama olmadı nasip olmayınca olmuyor
Canım benim naptın senKızlar var mı Eylülde transfer olacak?
Evet kuzum sağol dün oldum histereskopi yi doktorum iyiki oldun dedi içeri yapışmış tekrar ondan kimyasal gebelik oldu büyük ihtimalle Kasım ayında transfer olacak tekrar bir aksilik çıkmazsaHakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah histeroskopi çok kolay bişey inşallah sonrasında güzel sonuçlar alırısn
Kuzum geçmiş olsun herşeyin bir zamanı var inan, bebişinle kasımda kavuşacaksınız demek kiEvet kuzum sağol dün oldum histereskopi yi doktorum iyiki oldun dedi içeri yapışmış tekrar ondan kimyasal gebelik oldu büyük ihtimalle Kasım ayında transfer olacak tekrar bir aksilik çıkmazsa
Ay inşallah kuzum ya hemde çift transfer olacak inşallah ikizlerim olur sağlıklı bir şekilde sen ne yapıyorsun nasılsınKuzum geçmiş olsun herşeyin bir zamanı var inan, bebişinle kasımda kavuşacaksınız demek ki
Bu ay bi aksilik çıkmazsa transfer olacam yine bakalım büyük ihtimalle çift olacak sana da çok çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlarsın inşallahCanım benim naptın sen
Kesinlikle öyle çare yok beklczNasip olmayınca olmuyor dua etmek ve sabretmekten başka çare yok vardır illaki herşeyde bir hayır