- 5 Aralık 2017
- 1.448
- 1.053
Canım benim çok teşekkür ediyorum inşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahAyy maşallahhh sağlıkla ilerlesin inşallahh
Amiin inşallah canım size de sevineceğiz çok yakında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim çok teşekkür ediyorum inşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahAyy maşallahhh sağlıkla ilerlesin inşallahh
Amiin inşallah canım size de sevineceğiz çok yakında
Yaa ne guzel saglikla gelsin paşamızBen iyiyim çok şükür bebekte iyi cinsiyeti öğrendik erkek olacakmış
Maşallah Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallahÇok teşekkür ediyorum tatlım güzel haberler geldim değerim 193 geldi çok şükür
Canım inşallah çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sen de biran önce sağ salim kucağına alırsın inşallahMaşallah Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah
28 temmuzda düşük yaptım bende, dedim acaba geç mi gelicek düşükten dolayıNormal adet döngümde olmuştum ben 28-30 günde
Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok teşekkür ediyorum tatlım güzel haberler geldim değerim 193 geldi çok şükür
Yaa ne guzel saglikla gelsin paşamız
Aynen her gün görsem o kadar iyi . Evet öğrendik biri kız biri erkek. Sizin belli mi?Aynen öyle, bende sürekli ultrasonda bakmak istiyorum sağlıklılar mı diye
Amin inşallah. Cinsiyeti öğrendiniz mi
Hadi hayırlısı olsun. İnşallah senin de ikizlerin olur.Kızlar bugün doktora gittim çok şükür her şey yolunda başlıyoruz yine bakalım bi aksilik olmazsa bu ay transfer. Hem de büyük ihtimalle çift transfer
Ayy evet benim de biri kız diğeri erkek Şimdi de isim arayışlarındayızAynen her gün görsem o kadar iyi . Evet öğrendik biri kız biri erkek. Sizin belli mi?
Merhaba tedavuye basladinizmiFsh 27 civarı amh 005 yaş 36 , 3 4 yumurta var
İşlemler başladı son kan testinde lh 3 FSH 11 amh 007 çıktı rahim filmi istedi doktor rapor çıkacak ,rahim filminden sonra ilk adet dönemin gel dedi ne olacak bilmiyorumMerhaba tedavuye basladinizmi
Lutinus kullanmadım. Ama adet sancıları çekip pozitif gördüm. Çoğu arkadaşımız da bu belirtiyi yaşadı zaten. Şu an 15 haftalık hamileyim, ara ara hala adet sancısı gibi ağrılarım olur. Merak etme, rabbim inşallah güzel sonuçlar almanı nasip ederKızlar merhaba yarın test günüm adet sancısı çekip pozitif gören var mı aramızda bir de lutinus kullanan oldu mu acaba
Çok saol cnm inşallahLutinus kullanmadım. Ama adet sancıları çekip pozitif gördüm. Çoğu arkadaşımız da bu belirtiyi yaşadı zaten. Şu an 15 haftalık hamileyim, ara ara hala adet sancısı gibi ağrılarım olur. Merak etme, rabbim inşallah güzel sonuçlar almanı nasip eder
Çok sevindim sağlıkla doğsunlar inşallah bizim erkek Deniz olacak eşim çok istiyor. Kız için de İpek düşünüyoruz ya da İnci bakalım karar veririz yakındaAyy evet benim de biri kız diğeri erkek Şimdi de isim arayışlarındayız
Kızlar merhaba yarın test günüm adet sancısı çekip pozitif gören var mı aramızda bir de lutinus kullanan oldu mu acaba
Yaa çok güzel isimler, rabbim sağ sağlim kavuştursun herkesi evlatlarına inşallahÇok sevindim sağlıkla doğsunlar inşallah bizim erkek Deniz olacak eşim çok istiyor. Kız için de İpek düşünüyoruz ya da İnci bakalım karar veririz yakında
Hadi hayırlısıİşlemler başladı son kan testinde lh 3 FSH 11 amh 007 çıktı rahim filmi istedi doktor rapor çıkacak ,rahim filminden sonra ilk adet dönemin gel dedi ne olacak bilmiyorum
Güzel arkadaşım dualarım seninle ❤Kızlar merhaba yarın test günüm adet sancısı çekip pozitif gören var mı aramızda bir de lutinus kullanan oldu mu acaba