Kendine şans ver yaz geçene kadar belli olmaz bu işler olmazsa dediğin gibi Zaten devam sonrasında inşallah gönlünce olsunAdet oluyorum kızlar habercisi geldibu ay kendimiz deneyecez nerdeyse 1 yıldır kendimiz denemiyoruz tüp bebek sonrası doğal yolla hamilelik Çok fazla oluyo benim de tüm gebeliklerim doğaldı zaten. Bakalım olacak mı olursa devam edecek mi merak ediyorum
Bende 2 tane var Kocaeli deyim ama benkızlar merhaba herkes nasıl, okuyamadım yazılanları, hemen konuya giriyorum :) ağustos adeti ile başlıyorum, şimdi bir hormon ilaacı başlattı adet düzenleyici işte östrojen felan vAr içinde, ama büyük sorun cetrotide adlı çatlatma iğnesi 4 tane lazım, al sakla bul, piyasada bulunmuor şimdiden araştır dediler, ay sizler naptınız, kaçyere sordum yok
Progestan seviyene ve rahminin kalınlığına göre canım bide ben klomen+meriofert kullandım klomen kullanılan hastalar da dondurulmuş yapıyoruz demişti benim merkezimMerhaba biz de yarin ögrendcez bakslim kac döllenecek vs . Bir sorum var neye göre taze veya sonmus transfer oluyof
te sen koaelinde ben mersindeBende 2 tane var Kocaeli deyim ama ben
Elinde kalan ilaçları hediye edenler var. Önceden izin yoktu şimdi bulunamıyor diye bu sayfada herkes birbirine gönderiyor. Gerekli ilaçlar için başlık açabilirsin, yardımcı olan birileri çıkar inşallah. Ben de elimde kalınca tüp bebek merkezine zekat niyetine bırakıyorum. Bazısı soğuk saklandığı için kargoda gitmiyor.günaydın kızlar, şimdi bir yazı okudum, ilaçlara zam gelecek imiş kızlar vermiyorlar, çok sinir bozucu bir durum
Kan verdin mi tekrar.Bu sondu zaten öğle arası falan eve gitmicem gerekirse bırakırım yani işi. Şükür ağrım kanamam falan yok, tekrar kan istemediler ama ben yine yarın vericem tekrar içim rahat etsin diye
evet canım mantıklı ama cetrotide soğuk saklanan iğne, onu nasıl bulucam bilemedimElinde kalan ilaçları hediye edenler var. Önceden izin yoktu şimdi bulunamıyor diye bu sayfada herkes birbirine gönderiyor. Gerekli ilaçlar için başlık açabilirsin, yardımcı olan birileri çıkar inşallah. Ben de elimde kalınca tüp bebek merkezine zekat niyetine bırakıyorum. Bazısı soğuk saklandığı için kargoda gitmiyor.
Veremedim canım. Normalde bugün verecektim sağlık ocağında ki doktor bayram sonuna kadar izinliymiş, acilde de kırmızı alan dışı hasta bakmıyoruz dedilerKan verdin mi tekrar.
Ben tee kışa başlıcam yakın olsaydık işin görülsün sonuçta ne olacak verirdim daha önce başkasına göndermiştim ilaç öyle ama bu soğuk muhafaza ya öyle olmasaydı iyi olurdute sen koaelinde ben mersindezaten sen sonra başlamayacak mısın canım
temmuz sonu ağustos başı gibi, şimdi bir 21 günlük hormon ilacına başlattı ve hastane 2 haftalık cihaz bakımına giriyor ondan ötürü temmuz sonu ya da ağustos başına denk gelecek adete göre başlayacakte sen koaelinde ben mersindezaten sen sonra başlamayacak mısın canım
ayyy canımsın vallahi, kuzu onu köpüklü muhafaza eden özel kutularda gönderim yapıyorlarmış, ve hızlı ekspres ile sanırım, eczacılar gönderimi biliyorlarmışBen tee kışa başlıcam yakın olsaydık işin görülsün sonuçta ne olacak verirdim daha önce başkasına göndermiştim ilaç öyle ama bu soğuk muhafaza ya öyle olmasaydı iyi olurdu
Cetrotide yok diye bana baska protokol uyguladilar cnm. Hemsire oyle demisti. Sorsan mi acaba. Tabi hepimizin durumu farkli. Ben ilk gunden son catlatma ignesinin gunu de dahil olmak uzere hergun gonapeptyl kullandim. Cetrotide kullanmadim. Ayni isi yapiyormus. Gerci merkezin de mutlaka biliyordur ama bu ilac bulamama konusu gercekten cok sikintili.evet canım mantıklı ama cetrotide soğuk saklanan iğne, onu nasıl bulucam bilemedim
ısrarla bu ilaç başkası olmaz dedilerdi, muadili de yokmuş, 3 tane buldum ama 1 tane eksiğim kaldıCetrotide yok diye bana baska protokol uyguladilar cnm. Hemsire oyle demisti. Sorsan mi acaba. Tabi hepimizin durumu farkli. Ben ilk gunden son catlatma ignesinin gunu de dahil olmak uzere hergun gonapeptyl kullandim. Cetrotide kullanmadim. Ayni isi yapiyormus. Gerci merkezin de mutlaka biliyordur ama bu ilac bulamama konusu gercekten cok sikintili.
Amin canım benim inşallah. Bu toplum baskı yüzünden eşimle uzağa taşınma fikrini bile konuştukSenin yüzünden benim yüzümden diye bi şey yok çıkar bu düşünceyi kafandan. Oluyorsa da ikinizin olmuyorsa da ikinizin.. Bu transferde olmadıysa demek ki henüz ikiniz içinde zamanı değil. Tek taraflı düşünme lütfenAllah sağlıklı evlat nasip etsin bak göreceksin en kısa zamanda olacak
Embriyologue ne demekİkinci negatiften sonra doktorun acaba ek uygulamalara başvurabilir mi? Embriyoglue ve lenfosit aşısı gibi transfer aşamasında kullandıkları uygulamaları bir sormanı öneririm. Benim transferimde embriyoglue uygulanmıştı ve olumlu etki ettiğini düşünüyorum. Bir de artık bence 2 embriyo koyar. Hakkında hayırlısı olsun tez zamanda seni bulsun bebişlerin.
Cetrotide soğuk zincir değil canım ama bulunmuyor ilaç piyasada yok sankievet canım mantıklı ama cetrotide soğuk saklanan iğne, onu nasıl bulucam bilemedim
ama canım soğuk saklancak dediler, aralarda bazı yerlerde kalmıştır belki diye araştırdık, 3 tane buldum, 1 tane kaldıCetrotide soğuk zincir değil canım ama bulunmuyor ilaç piyasada yok sanki
Bayramdan sonra bi bakalım canım sende sor kargo firmalarına olursa neden olmasın hızlı gitmesi önemliayyy canımsın vallahi, kuzu onu köpüklü muhafaza eden özel kutularda gönderim yapıyorlarmış, ve hızlı ekspres ile sanırım, eczacılar gönderimi biliyorlarmış
Bana da mutlaka dolapta sakla demişti sebzelik kısmında saklıyorum bende o yüzden gönderimi nasıl olur bilmiyorumCetrotide soğuk zincir değil canım ama bulunmuyor ilaç piyasada yok sanki