Amin inşallah canım. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahErkenmis evet orda cok mutlu olacagin bir rakam gelir insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahErkenmis evet orda cok mutlu olacagin bir rakam gelir insallah
Amin inşallah canım. Ben daha önce aşılamalarda da çatlatma olmuştum ama hiç bir şekilde çift çizgiyi görememiştim. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ikizleriniCanım çatlatma iğnesinin etkisi 14 gün sürüyor ama testlerde günden güne silinmesi gerekiyor ki testin düne göre koyulaşmış bu çatlatma iğne etkisi değil kesinlikle..ben opudan önce oldum transferin 5 günü normal testte pozitif gördüm herkes çatlatma etkisi dedi ama günden güne koyulaştı 8.gün kıpkırmızı çizgiyi gördüm kan değerimde 224 çıktı zaten ikizmiş:)bence seninde var bebişin tutunmuş sana rabbim sağlıkla devam ettirsin❤
İnşallah canım. Seni ve diğer arkadaşları da bekliyorum arkamdan aynı şekilldeTütütü harikaaa gözüküyor canım ayy inşallah değerin de güzel çıkar sağlıklı pozitif olsun
Çatlatma iğnesi daha kalmamıştır ayrıca bu kadar koyu olmazdı bence bariz belli el sallamış bebişinTeşekkür ederim canım. Çatlatma etkisi değildir inşallah canım, 18 haziranda vurunmuştum
Sürekli ilaç aldığın tanıdığın eczacıya söyleseydin keşke. Aksatmadan iyi olur. Ben de dr lar grevde olduğu için yazdıramadım. Eczaneden aldım pazartesi yazdırıp reçete ile ödeme yapacağım.Ben devam ediyorum hala maalesef
Yeni doktorum da 12 hafta kullanmamı istedi. Ama tüp bebekte bırakabilirsin de dediler yeni doktorun bırak derse. Direkt devam etmemi önerdi. 9 hafta bitti neyse ki.
Bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya ve kapalıydı. Bu yüzden pazar günkü iğnemi ve ilacımı içemiycem
Yarın eczaneye gidip sorayım o zaman alabilir miyim diyeSürekli ilaç aldığın tanıdığın eczacıya söyleseydin keşke. Aksatmadan iyi olur. Ben de dr lar grevde olduğu için yazdıramadım. Eczaneden aldım pazartesi yazdırıp reçete ile ödeme yapacağım.
Ben aynı doktoruma devam ediyorum değiştirmeyi düşünmüyorum başkasına güvenemem sanırım. Benim çabuk bitti neyse ki senin de az kalmış.Ben devam ediyorum hala maalesef
Yeni doktorum da 12 hafta kullanmamı istedi. Ama tüp bebekte bırakabilirsin de dediler yeni doktorun bırak derse. Direkt devam etmemi önerdi. 9 hafta bitti neyse ki.
Bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya ve kapalıydı. Bu yüzden pazar günkü iğnemi ve ilacımı içemiycem
Tüp bebek tedavisinden kalp atışına kadar bakıyordu benim hastanem. O yüzden mecburen yeni doktor buldum kendime. Evet az kaldı bakalım sağ salim geçirelim bugünleri de inşallahBen aynı doktoruma devam ediyorum değiştirmeyi düşünmüyorum başkasına güvenemem sanırım. Benim çabuk bitti neyse ki senin de az kalmış.
Ay inşallah yaÇatlatma iğnesi daha kalmamıştır ayrıca bu kadar koyu olmazdı bence bariz belli el sallamış bebişin
Olmaz merak etme , birsey olacak olsa doktor o sekilde muayene etmez zatenGebeliğimi yeni öğrendim daha 4 haftalık dr alttan muayene etti bişey olmaz dimi
Yaş kaç canım. 32 yaşımdayım aşılama ve tüp bebek başarısızlığı var ama yok çift koymuyorlar özel yer olmasına rağmen. ÇıldırıcamCanım bana çift embriyo transfer edildi. Transferin 9.günü kanamam olmuştu muhtemelen biri gitti ozaman diye düşünmüştüm, 3 gün önce ilk ultrasona girdiğimde de tek embriyo olduğunu gördüm.
Merhaba hangi hastane yaptınız acaba tüp bebeği bende Afyonluyum suan Ankara'da tedavimi oldumAnkara’yı bilmiyorum ama afyonda biz otuz bine yakın harcama yaptık ilaçlar falan içinde dondurma falan…
Arkadaşımın ablasına 4 koydular 2 tuttu. Gaziantepte. Yengesine 3 koydular 2 tuttu. Marmariste ben de duyunca çok şaşırmıştım. Yaş ı da 35 üstü değil. İsterlerse yapıyorlar ama duyulmasından korkuyorlar sanırım. Ben de Adanada yaptırdım, 2 istedim yasak dediler.Yaş kaç canım. 32 yaşımdayım aşılama ve tüp bebek başarısızlığı var ama yok çift koymuyorlar özel yer olmasına rağmen. Çıldırıcam
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın bu arada kan verdim 1 saate çıkar herhalde sonucum
Hepimiz bekliyoruz seninle birlikteİyiyim canım çok şükür sen nasılsın bu arada kan verdim 1 saate çıkar herhalde sonucum