- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
Ne alakası var canım ha tüp bebek ha normal gebelik tuttuktan sonrasında hiç bir fark yokki eğer ki bebeğin tersse doğum kanalların darsa doğum esnasında açılman olmazsa sezaryen olabilir ama kimse sem tüp Bebek annesinin normal doğum yapamazsın diyemez yani o nasıl bir doktor tövbe tövbe ya sinirlendim vallahi 33 yaş gayet normal bir yaş sen doktoruna aldırma hatta imkanın varsa değiş o doktoru düşünce sistemi çok yanlış ve diğer hastalarını da bir araştır sadece sana mı yoksa herkese mi sezeryan öneriyor bir bak bakalım kimi doktorlar sezaryen bir ameliyat çeşidi olduğu için ve ondan daha fazla para aldıkları için hastalarını normal doğuma değil sezeryan a teşvik ediyor. Bende doğum yapacak olsam korkudan sezeryan istiyorum ama bana böyle dese onun inadına doğurasım gelir yemin ederimMerhaba kizlar. Dün doktora gittim muayene için. Tüp bebek olduğu için direk sezeryan olmam gerektiğini ve normal doğum düşünmememi söyledi. Daha 16 haftalık hamileyim . Aranızda hamile olupta normal doğum yolunda ilerleyen varmı. Yada doktorunuz nasıl yönlendiriyor. Etrafinizda tüp bebek ile normal doğum yapan varmı yardımcı olursanız sevinirim. Çok ileri yaşta riske atmiyorlarmis . 33 yaşındayım sizce ileri sayılırım sezeryanmi düşünmeliyiz bilemedim. Normal doğum çok istiyorum