- 1 Mayıs 2021
- 335
- 431
- 34
Öyledir muhtemelen estrofem de kalınlaştırıyor ekstra Allahtan o da bittiRahim kalınlaştığı için sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyledir muhtemelen estrofem de kalınlaştırıyor ekstra Allahtan o da bittiRahim kalınlaştığı için sanırım
Normalde 3. Gün emriyosunda 14. Gün test istiyorlar 5. Gün içinde 10. Veya 12. Gün bebişin yerleşmiş ve tutunmaya çalışıyor inşallah devamı da gelir hiç korkma kendine dikkat et ilaçlarını düzenli kullanmaya devam et hayırlı olsun şimdiden inşallahMerhaba kızlar 3. gün taze embriyo transferi oldum. Bugün 10. gün ve test günümdü değerim. 10,5 çıktı.
sizce nasıl çok korkuyorum. çok düşük geldi bana değer sevinemiyorum bu yüzden.
Yaaa heveslenmiştik birlikte bende henüz adet Yok zaten 10 gün ilaç verdi inşallah bu aya güzel haberlerin olurGunaydin test geldi ama dun aksam regli oldum. Saglik olsun. Yaptin mi test
İlk tecrübem olduğu için hangi gün istiyorlar nasıl oluyor süreç bilmiyorum. 21 haziranda transfer oldum 1 temmuz test yaptır dediler. Şimdi tekrar görüştüm hastaneyle 4 gün sonra tekrarla testi dediler.Normalde 3. Gün emriyosunda 14. Gün test istiyorlar 5. Gün içinde 10. Veya 12. Gün bebişin yerleşmiş ve tutunmaya çalışıyor inşallah devamı da gelir hiç korkma kendine dikkat et ilaçlarını düzenli kullanmaya devam et hayırlı olsun şimdiden inşallah
Ben sadece progestan kullanıyorum canım. Birde corasprin ve vitamin bunların dışında ekstra bir şey kullanmadımÖyledir muhtemelen estrofem de kalınlaştırıyor ekstra Allahtan o da bitti
İnşallah canım benim aminnnn hayırlı sonuçlar ın olsun inşallahİlk tecrübem olduğu için hangi gün istiyorlar nasıl oluyor süreç bilmiyorum. 21 haziranda transfer oldum 1 temmuz test yaptır dediler. Şimdi tekrar görüştüm hastaneyle 4 gün sonra tekrarla testi dediler.
İnşallah dediğin gibi olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin uğraşlarımızın karşılığını evlat kokusuyla versin inşallah :)
İnşallah çok teşekkür ederim.İnşallah canım benim aminnnn hayırlı sonuçlar ın olsun inşallah
Bebiş sana tutunmaya çalışıyor canım. 2 gün sonra artacak inşallah, sen kalbini ferah tutmaya çalışMerhaba kızlar 3. gün taze embriyo transferi oldum. Bugün 10. gün ve test günümdü değerim. 10,5 çıktı.
sizce nasıl çok korkuyorum. çok düşük geldi bana değer sevinemiyorum bu yüzden.
Ben devam ediyorum hala maalesefEvet zamanla zor oluyor itmek. Benim 8 +5te bütün ilaçlarımı bıraktırdı doktorum. Sadece kan sulandırıcı devam ediyor itmek çok zor oluyordu artık
Cok cok pahali allah yardimcimiz olsun. Insallah bebislerimiz bizimle kalir tutunur. Herseyin hayirlisiİlaçlar çok pahalı ya nerden baksan tedavi kadar da ilaçlar tutuyor. 2 ay rahmi hazırlayacaklar o zaman. İnşallah bu sefer bebeğin sana tutunur canım. Aynen canım emekleri ödenmez, babam sağolsun dikti hasadını etti parasını verdi bize elimizi hiç bir şeye sürdürmeden yoksa zor yani. Rabbim bu yolda olan herkese güç kuvvet versin inşallah
Amin inşallah canımCok cok pahali allah yardimcimiz olsun. Insallah bebislerimiz bizimle kalir tutunur. Herseyin hayirlisi
Erkenmis evet orda cok mutlu olacagin bir rakam gelir insallahTest günüm zaten pazartesi canım. 25 i transfer oldum 9 gün sonra test ver dediler, benim merkezde 9 gün sonra istiyorlar testi
Aynen valla var gibi düşündürttü bu tup bebek sonrasi durum. Ilaclar estrofem ozellikle rahmi cok kalinlastirdi demekki vucut atmakta zorlaniyor. Bu ay daha duzene gireriz. Insallah birlikte guzel haberler vermek nasip olurYaaa heveslenmiştik birlikte bende henüz adet Yok zaten 10 gün ilaç verdi inşallah bu aya güzel haberlerin olur
Tütütü harikaaa gözüküyor canım ayy inşallah değerin de güzel çıkar sağlıklı pozitif olsunGünaydın kızlar buda bugün ki testim diğerine göre bana biraz silik gibi geldi ama. Dünkinde gece falan hiç wvic kalkmamıştım ilk idrarı, bunda 3 gibi wc kalktım 6 yı biraz geçmişti sabah test yaptım etkisi olabilir mi sizce?
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur.Bebiş sana tutunmaya çalışıyor canım. 2 gün sonra artacak inşallah, sen kalbini ferah tutmaya çalış
Canım çatlatma iğnesinin etkisi 14 gün sürüyor ama testlerde günden güne silinmesi gerekiyor ki testin düne göre koyulaşmış bu çatlatma iğne etkisi değil kesinlikle..ben opudan önce oldum transferin 5 günü normal testte pozitif gördüm herkes çatlatma etkisi dedi ama günden güne koyulaştı 8.gün kıpkırmızı çizgiyi gördüm kan değerimde 224 çıktı zaten ikizmiş:)bence seninde var bebişin tutunmuş sana rabbim sağlıkla devam ettirsin❤Günaydın kızlar buda bugün ki testim diğerine göre bana biraz silik gibi geldi ama. Dünkinde gece falan hiç wvic kalkmamıştım ilk idrarı, bunda 3 gibi wc kalktım 6 yı biraz geçmişti sabah test yaptım etkisi olabilir mi sizce?