• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Kızlar yarın 11de transfer😍 3. Gün olmuş olacak. Sizce ne kadar su içerek gireyim?
Ben yolda yudum yudum içtim. 750 ml yetti .. zaten 1-2 saat bekletiyorlar. Bana kesinlikle içip gelmeyin burada sıkıltıracağı dediler😄

Ben de yarın geçiş yapayım bari böyle kurumda dikkat çeker🤣 Meraklılar hemen niye aşağı kata iniyon diye sorar
İlk günden itibaren alaturka kullandım klozeti sevmiyorum evime aslında sıfır taşındım kimsede kullanmıyor ama sevemşyorum hemşireme transferden çıktıktan sonraki ilk sorum o oldu 🤣🤣 bana sorun olmaz dedi

İlk günden itibaren alaturka kullandım klozeti sevmiyorum evime aslında sıfır taşındım kimsede kullanmıyor ama sevemşyorum hemşireme transferden çıktıktan sonraki ilk sorum o oldu 🤣🤣 bana sorun olmaz dedi
Bana da direkt tuvalet türü bebeğin tutunmasını engellemez her iki tuvaleti de kullanabilirsiniz demişti

ayy hadi inşallah zaten o zaman net 2 mi tek mi anlaşılır şöyle 1500 falan direk keseye zaten ayy çok heyecanlıı
Evet 🙈🙈 gerçekten çok heyecanlı
Rabbim her bekleyene yaşatsın inşallah bu duyguları 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Ayy iyi ki sormuşsunuz ben de öğrenmiş oldum böylece, rahatça kullanırım artık 😆

Back