AA kaçıncı gündü dün ve kaç çıktıSen bence 21 martta kalp atışını da görürsün insallah Allah’ın izniyleben dün yapmıştım ama yarın bile vermeyi düşünüyorum öyle korkuyorum ki insallah sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza çok zor süreç gerçekten
21 Mart kese randevusu mu?Ben de öyleyim ki hatta sanki ben kan vereceğim ya böyle 21 Mart’a kadar hiçbir şey yok gibi beklemek
Evet ya rahatlıkta benim dr gibi olmak yani daha doktorla hiç iletişime bile geçmedim hemşire ile sonuç paylaştım21 Mart kese randevusu mu?
Evet ya rahatlıkta benim dr gibi olmak yani daha doktorla hiç iletişime bile geçmedim hemşire ile sonuç paylaştım
Ya olsun şükür kese görmüşsünbenim de öyle, daha iyi bence hemşireler daha ilgili ve çabuk dönüş yapıyor, hocanın yemek yiyecek vakti yok. Kese bir son değilmiş başlangıç 15 gün sonraya kalp atışı randevusu verdi bana, transfer sonrası erken test falan yapıyor oyalanıyorduk bunda o da yok
Ben de aynı şekilde 12. Ve 14. Gün kan verdim bitti dediler 18 marta randevu verdiler, arada bi gebelik testi yapıp veya kan verip her şey yolunda mı acaba diye bakasım geliyorBen de belirtim yok diye triplere giriyorum bir de bana çok az kan verdirdiler 11 ve 13.gün tamam bitir nasıl bekleyeyim ben 21 Mart’a kadar
Dün 9. Gündü 211 çıkmıştıAA kaçıncı gündü dün ve kaç çıktıyine başa döndüm bilmiyorum ki bi varlık işaretini görmek istiyorum tabi kanama ağrı falan olarak dğeil de
Ben yarın bi kan vereyim diyorum şimdi bir arkadaşım hemşire onunla konuştuk da o da ver rahatla diyor kadın doğum hemşiresi o kendi gebeliğinde de veriyormuş hep 3 bin falan olmuştur ver dedi bakalım yarın üşenmezsem gidip vereceğimBen de aynı şekilde 12. Ve 14. Gün kan verdim bitti dediler 18 marta randevu verdiler, arada bi gebelik testi yapıp veya kan verip her şey yolunda mı acaba diye bakasım geliyorİnşallah keseleri de bebeleri de sağ salim görürüz
Maşallah canım değerineDün 9. Gündü 211 çıkmıştıama işte çok korkuyorum birşey olacak diye önceden kaybım var diye çok korkuyorum yarın gene vereyim ben 19 martta çağırdılar beni insallah kese de görünür hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Bende kaset testimi yarın tekrarlayacağım.7. Gün yarın 8. Gün sabahdan yapıcam canım
Bence erken test yap o daha garanti çıkıyorBende kaset testimi yarın tekrarlayacağım.
İnşaAllah canım sağolasınBence pozitif biri daha yüklenecek
Benim bugün 3. Günüm canım hafif batmalar var kasıkta ve belimde. Batma oldukça mutlu oluyorum tutunuyor galiba diye iyice mazoşist oldumEvet ya herkes öyle söyledi yani bende sıfır belirti . Sen ne kadar süre dinlendin ben yatmaktan bunaldım bugün artık kalktım iyice ara ara uzandım
Ben siliği gördüm kaset testte koyulaştımı diye bakacağım. 6. Ve 7. Günler silik. Bugün yapmadım yarın tekrar bakalım.Bence erken test yap o daha garanti çıkıyor
ElhamdülillahBen siliği gördüm kaset testte koyulaştımı diye bakacağım. 6. Ve 7. Günler silik. Bugün yapmadım yarın tekrar bakalım.
Benimde 5. Gün embriyosu.
İnşallah canım. Umutla ümitle,Elhamdülillahkoyulaşma olmuştur eminim
YaaaBen siliği gördüm kaset testte koyulaştımı diye bakacağım. 6. Ve 7. Günler silik. Bugün yapmadım yarın tekrar bakalım.
Benimde 5. Gün embriyosu.
Hahahha yaa bende oda yok napalım nasibi varsa gelirBenim bugün 3. Günüm canım hafif batmalar var kasıkta ve belimde. Batma oldukça mutlu oluyorum tutunuyor galiba diye iyice mazoşist oldum
Çok az akıntı oluyor ama ben fitil kullanmıyorum. Fitil kullananlarda baya akıntı yapıyormuş. Onun ayrımı nasıl yapılır bilmiyorum hiç. Cok az tuvalete çıktıkça peceteye geliyor sarımtırak renkteic çamaşırına geçmiyor bileHahahha yaa bende oda yok napalım nasibi varsa gelirseninde akıntın oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?