Evett bende 12 gun filan estrofem kullandim, suan 5/6 sey eklendiŞimdilik estrofem içiyorum daha sonra başka ilaçlar da ekleyecem dedi doktorum. Gürgan klinik.
Evden çıkmayı düşünmüyorum hiç
Amin canım hepimize nasip olsun inşallah
Bende de çok yapmışlığı yok belki iki gün falan olmuştur. ama bir çok kişide oluyor.Ben de hiç baş ağrısı yapmadı defalarca da kullandığım bi ilaç halbuki
Şimdi araştırdım birkaç kişi de o şekilde kullanmış fitil olarak yani. Ben tüp bebek başladığımdan beri ilk sende duydum o yüzden yanlışlık mı var dedim. Biri toz yapıp vazelinle fitil gibi yapıyormuş.Yanlislik olmadigina eminim cunku verdigi her ilacin her seferinde egitimini veriyorlar ama basim fena yapti beni yaa
Hadi ya vazelinle fitil gibi he ben direk koyuyorum zorda olmuyo allahtan olmuyoŞimdi araştırdım birkaç kişi de o şekilde kullanmış fitil olarak yani. Ben tüp bebek başladığımdan beri ilk sende duydum o yüzden yanlışlık mı var dedim. Biri toz yapıp vazelinle fitil gibi yapıyormuş.
tamam canım benim çok teşekkür ederimAşılamalardan sınra ben de duphaston kullanıyordum o bunun kadar akıntı yapmıyor zaten akıntı fitilde daha çok oluyo
Ben de estrofemi günde 2 kez oral 1 kez vajinal alıyorumHayırlı olsun.yalnız estrofem ağız yoluyla alınıyor. Progestan fitil olarak. Bir yanlışlık olmasın. Estrofem bu arada baş ağrısı yapar.
Aaaaaa hiç söylemedin gerçi bahsi geçmemişti. Rahmi kalınlaştırmak için vajinal kullanılıyormuş.Ben de estrofemi günde 2 kez oral 1 kez vajinal alıyorum
Aynen transfer öncesi kontrole gittim 8,5 rahim kalınlığı biraz daha artsın deyip vajinal eklemiştiAaaaaa hiç söylemedin gerçi bahsi geçmemişti. Rahmi kalınlaştırmak için vajinal kullanılıyormuş.
Evet canım benim agrıların hala devam ediyo mahvoldum vallaKızlar regl ağrısı gibi sorun yaşayanlarınız var mı? Sanki adet olucam gibi ağrı akıntı geliyormuş hissi bi bende mi var
Biraz pahalı evetDoktordan memnunum bir sıkıntı yok fakat benim 2.denemem negatif sonuçlandı. İlkinde pozitif görüp düşük yaptım.
İlk denemem ağustos ayındaydı ilaçlarla birlikte 25 bin civarı tutmuştur. Rahim dinlendirme be embriyo dondurma işlemleri de dahil. Falat bu sene baya bir zam gelmiş. Geçen sene 5600 olan donmuş embriyo transferi 8bin olmuş . 2. Denememde 8bin ödedim. Sıfırdan başlasaydım kaç öderdim bilemiyorum şimdiki fiyatlarla. Baya bir zamlanmış anladığım kadarıyla.
İnşallah denemeniz pozitif sonuçlanır ve kucağınıza alırsınızAklınıza takılan başka bir şey olursa yine sorabilirsiniz
Valla canim estrofem kullaniyorum
Bi an önce geçer umarımEvet canım benim agrıların hala devam ediyo mahvoldum valla
Kiz sende akinti yaptimi bu bugun bende akinti basladi ic camasirim islaniyo google amcaya sordum biri demis ic camasirim islaniyodu rahimde sivi birikmis transferim iptal oldu yazmis korktumBen de estrofemi günde 2 kez oral 1 kez vajinal alıyorum
Büyük ihtimalle canım vajinal alıyormuşsun ondan olabilir bende de progestan yapıyor vajinal aldıktan ortalama 2 saat sonraValla canim estrofem kullaniyorum
D vitamini
Folik asit
Coraspin
Baskada ilacim yok estrofem yapiyor diye dusunuyorum
Evet canım bende de vardı dün baya ağrıdı bacağıma vurduKızlar regl ağrısı gibi sorun yaşayanlarınız var mı? Sanki adet olucam gibi ağrı akıntı geliyormuş hissi bi bende mi var
Galiba simdide akintim basladi su gibi ic camasirim islaniyorBüyük ihtimalle canım vajinal alıyormuşsun ondan olabilir bende de progestan yapıyor vajinal aldıktan ortalama 2 saat sonra
Sen transfer olmadın dimi ben seni şeudanın topiğinden hatırlıyorum galibaGaliba simdide akintim basladi su gibi ic camasirim islaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?