Haber ver mutlakaTakıpte kalalım olurmu benı anlayıp yazdığın ıcın Allah razı olsun evet bende guzellık uğruna yapmadım bunları ama gel gelelım kı evlat ıcın gözüm kapalı yaparım gene ama su yaşadığım hıssıyat benı çok sarstı
Suanda sağlık ocağındayım su ıgneyı yaptırcam terslık olacak ya kendı hastanem de doktor yokmuş recetesız yapılmıyormuş ya bısey olur ya üst üste gelır aynen de öyle ısteHaber ver mutlaka
Pes etme mucadelene devam et kendine negatif yukleme elinde sonuc yok elinde bi sonuc olsun. Hadi yaptir igneni busraninda dedigi gibi guzel haberlerle gelSuanda sağlık ocağındayım su ıgneyı yaptırcam terslık olacak ya kendı hastanem de doktor yokmuş recetesız yapılmıyormuş ya bısey olur ya üst üste gelır aynen de öyle ıste
Çok gecmıs olsun öncelikle ınsallah hersey yolunda gıder ofkelıyım üzgünüm yaptırıcam beklıyorum sımdı sıra sonra kanı verıcem sonucun negatıf olduğundan zaten emınım de genede yaptırıcam teşekkür ederım duanız ıcın Allah sızınde yardımcınız olsunA Ales67 bak bende doktordan geliyorum kanama İçin yatışta verebilir şuan ekstra iğne başladı ilk lekelenmemde ayın 27. De o zaman bu iğneye başlamamıştı ama kalkıpta neden şimdi diyemiyorum bir bildiği vardır diyip rabbime sığınıyorum yaşayacağımız varmış yaşıyoruzhadi testini ver iğneni yaptır güzel sonuçlarla gel inşallah
Tamam yaptırıp sıze de atıcam sonucuPes etme mucadelene devam et kendine negatif yukleme elinde sonuc yok elinde bi sonuc olsun. Hadi yaptir igneni busraninda dedigi gibi guzel haberlerle gel
Saol canımÇok gecmıs olsun öncelikle ınsallah hersey yolunda gıder ofkelıyım üzgünüm yaptırıcam beklıyorum sımdı sıra sonra kanı verıcem sonucun negatıf olduğundan zaten emınım de genede yaptırıcam teşekkür ederım duanız ıcın Allah sızınde yardımcınız olsun
Amin inşallah kan vermeye gıdıyorum sımdı ıgneyı oldumSaol canım
Olsun o kanda negatifi görmeden negatif deme belkide çok öfkeli olduğun İçin öyle düşünüyorsun amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
İlaçların etkileri adet belirtileri ve gebelik belirtileri üçü de birbirine çok benziyor o yüzden ne söylesem boş. Ama dediğim gibi inşallah bebeğin seninledirBu fitilden olabilir mi peki yoksa gebelik belirtim olabilir mi sence
Nedense benimde icimde ales le ilgili koti bir his olmadi insallah hislerim dogrudur
Canım hiç strese girme üzme kendini verilen iğneler etkili. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsunŞimdi eve dönüyorum moralim çok bozuk
Doktorumunda yüzü düştü zaten
Neyse dediklerini yazayım gününe göre gelişimi güzelmiş yol bir şey bebeği besleyen şey var ya onuda gördü ama kese çok hareketli aşagıya kaymaya çalışıyor dedi proluton iğne ekledi 3 günde bir
Kan tahlili istedi duruma göte yatış verebilirim dedi
Sende haklısın..Allah razı olsun cıdden ama benım kendımı toparlanmam zaman alır yıkıldım çünkü tekrar ne zaman yaptırırım bılemıyorum ben çocuk ıcın tüp mıde amelıyatı oldum ınankı hormonlarım kötüydü guzellık uğruna degıl çocuk ıcın sadece
Allah razı olsun Funda umarım hersey yolunda demek ıstıyorum ama dıyemıyorum nedense kanda verdim ıgnede oldum beklıyorum suanda ıste
İnşallah kızlar düşünceniz onemlıydı benım ıcın kalbınızden geçenler kan testıne de yansır umarımNedense benimde icimde ales le ilgili koti bir his olmadi insallah hislerim dogrudur
Evet guzellık vs degıldı Allah bılıyor ıcını zaten kanı verdım beklıyorum işte elımden başka bısey gelmiyorSende haklısın..
Zaten mide ameliyat dediğin şey genelde sağlık için yapılmaz..
Rabbim yardımcımız olsun..
Çok iyi anlayabiliyorum.. Buradaki herkes çok iyi anlıyor.. Ara vermek en iyisidir..
Yaşadığım yerde ezan okunuyor suan hakkında rabbim en güzelini en hayırlısı yapsın inslalahAllah razı olsun Funda umarım hersey yolunda demek ıstıyorum ama dıyemıyorum nedense kanda verdim ıgnede oldum beklıyorum suanda ıste
Ne zaman cikacakmis sonucEvet guzellık vs degıldı Allah bılıyor ıcını zaten kanı verdım beklıyorum işte elımden başka bısey gelmiyor
2 saate dedıNe zaman cikacakmis sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?