- 23 Eylül 2015
- 335
- 440
- 103
- 32
Tek kese görünüyordu bilmiyorum sanırım tekİkiz olma ihtimaliyle ilgili bi şey var mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek kese görünüyordu bilmiyorum sanırım tekİkiz olma ihtimaliyle ilgili bi şey var mı acaba?
Hadi bakalım çooook sevindim gözünaydın sağlıkla gelsin miniğin inşallahKızlar çıkmış 154
Oleeeey işte bu Biliyodum zaten, sağlıkla sonuna dek sürecek bir gebelik olsun inşallah Darısı bekleyen, isteyen, bu yolda emek veren herkesin başınaKızlar çıkmış 154
Kalp atımı için ne zaman çağırdı doktorTeşekkür ederim sadece baktı sağlıklı bir kese görünüyor dedi bebek henüz görünmez erken dedi sizin de hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inşallah
Yaaa çok güzel haberKızlar çıkmış 154
Yaa saçmalama ne arası artık. Ne istiyosun 1.500 müYa hep arada bırakmasın diye diye yine arada bir değer
Hemşire bir gün erken baktırmanıza rağmen gayet iyi dediSanırım değer 5-426 arasında değişiyor ortlama
Kızlar gerçekten mi ya düşük dğeil mi niye başkalarının 600-1000 falanOleeeey işte bu Biliyodum zaten, sağlıkla sonuna dek sürecek bir gebelik olsun inşallah Darısı bekleyen, isteyen, bu yolda emek veren herkesin başına
Hiç arada bi değer değil gayet normalYa hep arada bırakmasın diye diye yine arada bir değer
Geç de tutunmuş olabilir niye canınızı sıkıyorsunuz, çok güzel bir haber tebrik ederimKızlar çıkmış 154
Tabii ki iyi maşallah Şimdi eşine sürpriz yapHemşire bir gün erken baktırmanıza rağmen gayet iyi dedi
Kaçıncı günündü?Kızlar gerçekten mi ya düşük dğeil mi niye başkalarının 600-1000 falan
Çift olduğu İçin olabilir mi tadını çıkar artık lütfennnnKızlar gerçekten mi ya düşük dğeil mi niye başkalarının 600-1000 falan
Ben oğlumda 140-150 gibi bişeyle öğrenmiştim.Kızlar gerçekten mi ya düşük dğeil mi niye başkalarının 600-1000 falan
Tebrik ederimmm inşaAllah güzel katlana katlana artar değerinizzzKızlar çıkmış 154
Haha evet ya bilmiyorum ki hemşire normal dediYaa saçmalama ne arası artık. Ne istiyosun 1.500 mü
10 gün sonra tekrar gelin dediKalp atımı için ne zaman çağırdı doktor
Sıra süpriz yapmakta kendimi toparla artık inan ve müjdeyi ver rabbim devamını da sağlıcakla getirsin inşallahKızlar gerçekten mi ya düşük dğeil mi niye başkalarının 600-1000 falan
Aaa kız dövücem artık seni bak bi memnun ol ya gayet normal güzel işteKızlar gerçekten mi ya düşük dğeil mi niye başkalarının 600-1000 falan
Ya kaçıncı gündü acaba bugün biri yazmıştı 11.gün 600 falan ne bileyim ilk defa bi değer çıkıyor zaten ömrümde 3.testimBen oğlumda 140-150 gibi bişeyle öğrenmiştim.