Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar benim transferim 16 şubatta 2 adet 5. Gün embriyosu transfer olmuştu bugün keseyi gördük çok şükür inşallah hepimiz bu süreçleri pozitif ve sağlıklı bir şekilde atlatırız
Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırızYaaaaa çok güzel maşallah Allahım kucağınıza almayı nasip etsinçarşamba günü benimde kese randevum var.
ÇİÇEKK ÇİÇEKKKşimdi kese randevusu gelsinnn
TeşekkürlerMaşaAllah darısı başımıza
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbu arada 3. İle 5. Gün embriyosu arasındaki fark nedir?
Şimdi görüştüm hemşireyle değeriniz güzel dedi 15 ne randevu verdiKuzum tam değerlerin ve tarihlerin neydi senin?
Play stordan uygulama olarak indirdim ben öyle kullanıyorum ama resim yüklerken Google üzerinden giriyorumben hep google ı kullanıyorum uygulaması var mı gerçekten kadınlar kulübünün. ben hiç göremedim
Ben de 11 embriyo var ve yarın 5.günleri son durumlarına son kalitelerine bakılacak ve dondurulacak. o zaman bunlar 5.gün embriyosu mu oluyorlar?Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızyumurtalar toplanıp döllendikten sonra bazen embriyonun 3. Gününde bazen de 5. Gününde transfer oluyor. Embriyoyu dış ortamda geliştirdikleri gün sayısı
Çıktımıı sonucun daha yeni girdim gördüm hadi hayırlı olsun gğzel artıyor kese yide görürsün inşallah 15 indeŞimdi görüştüm hemşireyle değeriniz güzel dedi 15 ne randevu verdi
8. Gün 262.35
11. Gün 656.1
13. Gün 1.234
Çok güzel bir haber maşallahKızlar benim transferim 16 şubatta 2 adet 5. Gün embriyosu transfer olmuştu bugün keseyi gördük çok şükür inşallah hepimiz bu süreçleri pozitif ve sağlıklı bir şekilde atlatırız
Bekle bekle çıktı sonundaÇıktımıı sonucun daha yeni girdim gördüm hadi hayırlı olsun gğzel artıyor kese yide görürsün inşallah 15 inde
Amin amin inşallah. Rabbime emanet içimizdeki miniklerÇok güzel bir haber maşallah
Rabbim bizlerde nasip eylesin inşallah
İnşallah sizin gibi sabırlı güçlü bir bebiş olurBekle bekle çıktı sonunda
İnşallah canım
2 haftaya kadar hamilelik belirtileri de yüklenirBekle bekle çıktı sonunda
İnşallah canım
İnşallahİnşallah sizin gibi sabırlı güçlü bir bebiş olur
Ben bir kürtaj bir kimyasal bir de kendiliğinden düşük yaşadım. Annelerinin bunca zorluğuna bizim çocuklarımızın seçilmiş güçlü insanlar olması gerekiyoİnşallahSabır biraz zorluyor ama mecburuz
Yaa inşallah2 haftaya kadar hamilelik belirtileri de yüklenirya bu gruptaki herkesin o anlarını merak ediyorum acaba kaçımızın ki kız veya erkek ne zaman cinsiyet gösterir ne zaman doğar
Rabbim bu denemenizi güzel sonuçlandırır inşallahBen bir kürtaj bir kimyasal bir de kendiliğinden düşük yaşadım. Annelerinin bunca zorluğuna bizim çocuklarımızın seçilmiş güçlü insanlar olması gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?