- 22 Haziran 2021
- 155
- 40
- 28
- 27
İki tüpünüzü de aldırdınız mı1 ay oldu ameliyat olali embriyolar dondurduk doktor tutunmayi engeller mecbur olcaksin dedi bende aldirma taraftari degildim ama bana çok sıkıntı oluyodu dış gebelik yada kimyasal gebelik yapar dedi mecbur kaldik
Sen ilk ameliyatinda açtırdn mi
Evet iki tupde gitti cok şükürİki tüpünüzü de aldırdınız mı
Benim de alcaklar da çok korkuyorum sonra tüp bebek yapcaklar acaba tüp xebekte kaç tane bebek koydurtcağımızı seçebiliyor muyuzEvet iki tupde gitti cok şükür
Malesef 30yada 35 diye hatirliyorum yas ustuyseniz iki embriyo koyuyolar yasiniz 35 den küçükse tek embriyo koyuyorlarBenim de alcaklar da çok korkuyorum sonra tüp bebek yapcaklar acaba tüp xebekte kaç tane bebek koydurtcağımızı seçebiliyor muyuz
25 yaşındayım ikiz istiyordumMalesef 30yada 35 diye hatirliyorum yas ustuyseniz iki embriyo koyuyolar yasiniz 35 den küçükse tek embriyo koyuyorlar
Belki gidecegim doktor yapar bi arkadaşım var oda 30 yasinda iki embriyo koydu dogum bile yapti 3 ay olacak25 yaşındayım ikiz istiyordum
35 yaş üstü ve en az 2 başarısız tüp bebek tedavisi şartı var. Ben de sordum şansımı artırmak için bana da koymadılar. Şansı yüzde 5 artırıyormuş25 yaşındayım ikiz istiyordum
Buradayimdirrr
Ozlettin vallahi yakin olsak gelicez o dereceBuradayimdirrrbenimde dün aklimdan geçtiniz ay o kadar yoğun geçiyor ki bir haftadır kendimi kaybettim
Yaa bende özledim sanki yıllar oldu yazismayaliOzlettin vallahi yakin olsak gelicez o derecenasılsın
Gurbete gondermisiz gibi hissettimYaa bende özledim sanki yıllar oldu yazismayalinapiyorsunux herşey yolunda mi??
Valla napayım biraz soğuk biraz yogun ve kendimi punch çanta işlemeye verdim :) arada kendimi toparlamaya çalıştım. Yarın disciye gidip dolgum vs var onlari halletcem , salı gününe de doktoraa randevu aldım allahtan bir problem olmaz ise muayeneye gideceğim öncelikle bende böyle durumlarGurbete gondermisiz gibi hissettimHersey yolunda bizde sende hersey yolunda mi napiyosun calismaktan unuttun iyice
Ayy hadi bakalm salı günü gelmezde simdiValla napayım biraz soğuk biraz yogun ve kendimi punch çanta işlemeye verdim :) arada kendimi toparlamaya çalıştım. Yarın disciye gidip dolgum vs var onlari halletcem , salı gününe de doktoraa randevu aldım allahtan bir problem olmaz ise muayeneye gideceğim öncelikle bende böyle durumlar
Bende merak ediyorum bunu 7 gun bitecek kanama yada leke gelmediMerhaba bir sorum olacaktı tutunma kanaması olmadan hamile kalan oluyor mu
Bak Instagramda senustanfikirler diye paylasiuorm bu ara :) ama daha nasıl yaptığımı paylasmadim hicAyy hadi bakalm salı günü gelmezde simdibize de ogret bizde canta yapalim almaya güç yetmiyor
Disciye gelince de dolgularinu yeniletirsen eskisi gibi olmuyor kanal tedavisi yaptirman lazim yoksa soguk sicak icsen hemen sizliyo ben yaptirdim transferden omce hatta bazilari kaldi
Ayyy ne kadar güzel cantalar onlar öyleeeBak Instagramda senustanfikirler diye paylasiuorm bu ara :) ama daha nasıl yaptığımı paylasmadim hicvakit olmadi ama harika kafa dagitiyor. Bu kes günü düşünmemeye calisiyorm ki çok düşünürsem yine bir engel cikmasin diye benim agiz komple dolgu biri kırıldı gibi hafif bi ona baktircam smdi tedavi fln olursa agri yapmasin ileride diye
Hemen instaya girip bakıyorum bende uğraşcak bisey ariyorum ama bulamiyrmBak Instagramda senustanfikirler diye paylasiuorm bu ara :) ama daha nasıl yaptığımı paylasmadim hicvakit olmadi ama harika kafa dagitiyor. Bu kes günü düşünmemeye calisiyorm ki çok düşünürsem yine bir engel cikmasin diye benim agiz komple dolgu biri kırıldı gibi hafif bi ona baktircam smdi tedavi fln olursa agri yapmasin ileride diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?