Amiiin amin insaAllahhRabbim insallqh gonlune gore verir kuzum benim sana tutunur bebisin ayetel kürsü oku bol bol olur mu dualarim seninle ayyy cok guzel bi duygu nasil duygusalsindir simdi mutlaka yaz tamam mi
Mesajindan sonra hep dua ediyorum rabbim bu zorlu gunumuzde bizleri sevindirsin cocuk hasreti olan anne adaylarinin kucagini bos birakmasinAmiiin amin insaAllahhEveett cok degisik bir duygu ya hayirlisi olur insaAllah, cikinca yazarimmm tabikii birazdan yola cikiyoruzz
Allah razi olsun canimm benimmMesajindan sonra hep dua ediyorum rabbim bu zorlu gunumuzde bizleri sevindirsin cocuk hasreti olan anne adaylarinin kucagini bos birakmasinben strese girdim senin yerine simdi hayirli haberlerini bekliyorum kalitesini falan mutlaka sor olur mu neler yiceksin bu süreçte hepsini sor
Olmaz heralde kalitesi degismez sen yinede sorAllah razi olsun canimm benimmAmiin isteyen herkese Allahim hayirli saglikli cocuklar versin! hahaha 2 gun sonraaa bende senin icin heycanlanirimmmm artik, en son kalite olarak AA demistii degisen bisey olurmuuu cozuldukten sonraa
hahahahah :)) kıyamam ya kız burcu tam tranaseffere giderken normal hamile kalıyomuşsun bide sen :.)Aaa ay ne biliyim bende diyorum sanki beni taniyomus gibi ne guzel konusuyo kimse diyorum allah senin iyiligini versin
İnşallah çok güzel geçer ve olumlu sonuclar alırsınGünaydin kizlarr, oglende transferim var bana dua edermisinizzz,Heyecan basti beni iyicee
Bekliyorummm dahaaOlmaz heralde kalitesi degismez sen yinede sorsaatlar gecmiyo desem inanirmisin inan cok zor ya aklima geldikce gulerek agliyorum parsembe gunu de kandilmis ne kadar dunyadan koptuysam artk bilmiyorum meryem suresi ac dile tlfnla girmene izin veriyolarsa kulakligini tak transferde dinle o kadat cok heycanliyim ki koydular mi simdi ne durumdasin
Allah razi olsuunn insaAllahhİnşallah çok güzel geçer ve olumlu sonuclar alırsınAllah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun. Bebişin sımsıkı tutunsun inşallah. Dualarımız seninleGünaydin kizlarr, oglende transferim var bana dua edermisinizzz,Heyecan basti beni iyicee
Fazla da icme suyu bu sefer bosaltmak için sonta atarlar uc bardak icmen yeterliBekliyorummm dahaasu iciyorumm suan bol boll heycandan bayilmassam iyiiii
Ayyy nasil hamile kaliyim bacimhahahahah :)) kıyamam ya kız burcu tam tranaseffere giderken normal hamile kalıyomuşsun bide sen :.)
CiktimmmF
Fazla da icme suyu bu sefer bosaltmak için sonta atarlar uc bardak icmen yeterli
Surgu neymisCiktimmmguzel gectii cok sukur, surgu verdiler islemden sonra tutamadim cunku ilaclarimi almaya gidiyoruz simdi bakalimm
Kız senin tek tüp değilmiydi ???? iki tüpüde mi aldırlar ki ? o zaman zor tabi ama tek tüpse var ihtimal ben de ondan bekliyorm işte belki olur diyeAyyy nasil hamile kaliyim bacimsperm gececek hic bi yer yok vallahi herkes oyle diyo da cok zor
İki tüp de gitti benim yoksa tüp bebek yaptirmazdm tüpsüz bi sekilde yasiyoz isteKız senin tek tüp değilmiydi ???? iki tüpüde mi aldırlar ki ? o zaman zor tabi ama tek tüpse var ihtimal ben de ondan bekliyorm işte belki olur diye
Sürgü kap gibi biseyy altina koyuyorlar ordan bosaltabiliyorsunSurgu neymisyeni duyyorum
Guzel gecmesine sevindim tatlim nasil agrin falan oldu mi ne ilaclari yazdilar ne dedi doktor
Sürgü kap gibi biseyy altina koyuyorlar ordan bosaltabiliyorsunyarim saat kalkamiyorsun ya o yuzden
Hicc agrim olmadi canimm muayene gibi gecti, ilac olaraktaa kan sulandirici igne verdiler, coraspin, estrofem, lutinus, progestan ignelerim var ve seruma devam
Suan evdeyimm ve sanki kipirdayinca dusecekmis gibi hissediyorummyavas yavas hareket ediyorumm ameliyatliymisim gibii
Yokyok sifir agri, koyduklarinida pek hissetmedimm cunku hemsire idrar torbama baski yaptigi icin oraya odakliydim her an kacirabilirim diyeeMuane gibi gecmesine sevindim bende agri olur diye düşünüyordum iki gun sonra alışırsın normal hareket edersin
Koyduklarinda hissettin mi bisey
Bir de 10 gun sonra mi belli olacak
Ayyyy sevindim hayirli olsun canim benim simdiden tutunsun bi an önce bebisinYokyok sifir agri, koyduklarinida pek hissetmedimm cunku hemsire idrar torbama baski yaptigi icin oraya odakliydim her an kacirabilirim diyee
26 mart tekrar teste gelebilirsin dedii, ama tam o gun esim sehirdisinda olucaksorduk 25 mart olurmu diye olurr dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?