Bak burada o konuyu yazan çok kişi var bende aynı o kadar yogunum ki aksam eve gidince yemek yemeye halim kalmiyor insanlar nasıl tavşan gibi her gun sevisebiliyorlar anlamıyorumO enerji işini gel de bana sor :))) o kadar yogun calışıyom hic bir seye enerjim yok ama bir ümit deneyeceğiiz bakalım
Aa mantikli aslinda bi denesene kuzum denemekten bisey kaybetmezsin hic degilse denedim dersin yani kafanda soru isareti kalmazİnstagram kullanıyorsan bak kuzu MFK yazdın mı cıkıyor mehmet fatih karslı doktor kısaltması da isminin bas harfleri değişik bir adam
ya işte onun vitaminleri falan var onları kullanmaya korkuyorum çikolata kisti var ya bende daha cok azdırmasın büyümesin diye kaş yapayım derken göz cıkartmayayım bu sefer .kist mist bişey olmasa tek sorunaz rezerv ve tüp olsa denerim zaten de emin olamıyorm işteAa mantikli aslinda bi denesene kuzum denemekten bisey kaybetmezsin hic degilse denedim dersin yani kafanda soru isareti kalmaz
Hiç sorma ya :))) zaten 1 ay yasagı duyunca eşim direk ne gerek denemeye normal yolla gideliim transfer edelim diye dalga geçmişti o kadar beklemeye zaten verim alamayız diye :))))) Ama millet maşallah her gün muntazam sevişebiliyor benim görümcem de öyle hic hayır demeyenlerden ev hanımı kendisi :) bizde var heralde bir gariplikBak burada o konuyu yazan çok kişi var bende aynı o kadar yogunum ki aksam eve gidince yemek yemeye halim kalmiyor insanlar nasıl tavşan gibi her gun sevisebiliyorlar anlamıyorumbazen diyorumki iyi ki tüp bebeğe gectim ve biz yapmicaz bize kalsa çünkü çok zor
Belki evde olmak mi acaba etki ediyor hani enerji kaliyordur bizim bütün gün enerjimizi emiyorlarHiç sorma ya :))) zaten 1 ay yasagı duyunca eşim direk ne gerek denemeye normal yolla gideliim transfer edelim diye dalga geçmişti o kadar beklemeye zaten verim alamayız diye :))))) Ama millet maşallah her gün muntazam sevişebiliyor benim görümcem de öyle hic hayır demeyenlerden ev hanımı kendisi :) bizde var heralde bir gariplik
E heralde başka işi de yok . Gece aman duş alaym derdi yok sabah kalkınca alıyodur.ona rahat tabi :)Belki evde olmak mi acaba etki ediyor hani enerji kaliyordur bizim bütün gün enerjimizi emiyorlar
Doktoruna bi sor folik asit kullanabilirsin aslinda gebelik icin cok faydali dogal vitaminler alsan olmaz mi oeki balik meyve sebze gibi ilac degildeya işte onun vitaminleri falan var onları kullanmaya korkuyorum çikolata kisti var ya bende daha cok azdırmasın büyümesin diye kaş yapayım derken göz cıkartmayayım bu sefer .kist mist bişey olmasa tek sorunaz rezerv ve tüp olsa denerim zaten de emin olamıyorm işte
Bacim oyle demeyin aliniyorum vallahiHiç sorma ya :))) zaten 1 ay yasagı duyunca eşim direk ne gerek denemeye normal yolla gideliim transfer edelim diye dalga geçmişti o kadar beklemeye zaten verim alamayız diye :))))) Ama millet maşallah her gün muntazam sevişebiliyor benim görümcem de öyle hic hayır demeyenlerden ev hanımı kendisi :) bizde var heralde bir gariplik
Kız onları da hiç anlamıyorum hayır diyince noluyor yani :)) Bide benim agrım da cok oluyordu ameliyat oncesi öyle olunca insan biraz daha zorla yapıyor gibi oluyor haliyle en azından benim öyleydi şimdi anlaşılacak değişiklik :)Bacim oyle demeyin aliniyorum vallahikoca isteyince mecbur yapiyodur gorumce hele bi hayir desin hemen surat asarlar
Ayy evet ondan uc bes çocuk rahat rahat yapıyorlarE heralde başka işi de yok . Gece aman duş alaym derdi yok sabah kalkınca alıyodur.ona rahat tabi :)
Agrin olmuyo hic bi şekildeKız onları da hiç anlamıyorum hayır diyince noluyor yani :)) Bide benim agrım da cok oluyordu ameliyat oncesi öyle olunca insan biraz daha zorla yapıyor gibi oluyor haliyle en azından benim öyleydi şimdi anlaşılacak değişiklik :)
Kız oldum ya benAgrin olmuyo hic bi şekildetuplerden mi ameliyat olucaksin
Kız oldum ya benkullanıcı adımı fotomu değiştirince tanımadı kıyamaam zaar altekn ben
Vallahi onunla bi ilgisi yokAyy evet ondan uc bes çocuk rahat rahat yapıyorlarbizde is stresi sevisememe al işte olmuyor
Hadi herşey cok guzel olacakGünaydin kizlarr, oglende transferim var bana dua edermisinizzz,Heyecan basti beni iyicee
Tutuanacak dal aramaktayimdirVallahi onunla bi ilgisi yok
Rabbim insallqh gonlune gore verir kuzum benim sana tutunur bebisin ayetel kürsü oku bol bol olur mu dualarim seninle ayyy cok guzel bi duygu nasil duygusalsindir simdi mutlaka yaz tamam miGünaydin kizlarr, oglende transferim var bana dua edermisinizzz,Heyecan basti beni iyicee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?