- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah butun herkesin yavrusunu bağışlasın bekliyorum odaya aldilar beni kan sonuclarimi bekliyoruz su iciyorum bi yandan yarim saat sonra alacaklar heralde kalbim duracak
Zaten kramp gibi girip cikarmis tutunmada bekle biraz daha sabır et bu mubarek gunde duan kabul olur inşallahHayır lekelenme yasamadım hiç sadece normal akıntım oldu ama genelde zaten olurdu benim kasık ağrısı bazen son günlerde oldu ama kısa süreli anlık oldu
Ayyy ne kadar heyecanlı yaaa Hadi bakalım gzel haberlerini bekliyoruzİnsallah butun herkesin yavrusunu bağışlasın bekliyorum odaya aldilar beni kan sonuclarimi bekliyoruz su iciyorum bi yandan yarim saat sonra alacaklar heralde kalbim duracak
Ayyy hadi Allahim kolaylik versin insaAllahh dualarimiz seninle Cikinca haber verrrİnsallah butun herkesin yavrusunu bağışlasın bekliyorum odaya aldilar beni kan sonuclarimi bekliyoruz su iciyorum bi yandan yarim saat sonra alacaklar heralde kalbim duracak
Son ana kadar ilaçlarını bırakma lütfen. Geç tutunma ihtimalini düşün hayatta her şey mümkün.Dondurulmus 5. Gündü 4aa diye duymustum transfer sırasında . Hiç umudum yok ama bekliyorum yinede
Hayırlısı olsun inşallah Bebişin sımsıkı tutunsun bu mübarek günlerdeCok iyiyimm elhamdullillah sadece yorgunluk var birazz, 5. Gun embriyosu 48 saat icinde tutunurmusss bakalim bizimki tuttumuuu meraklar icindeyim bisey hissetmiyorumm hic sadece arada igne gibi belime biseyler batiyorr ama bugun yuruyus filan yaptimm disarda hem ignemi yaptirdim Senin yarin kactaaa aklimdasin surekliii
Allah yardımcın olsun B Burcu2480 bebişini al da gel evine. Sımsıkı tutunsun bebişin sanaBu aralar duaya o kadar cok ihtiyacimiz varki mubarek gunde rabbim dualarimizi kabul etsin
cok duygusalim transferin ortasinda ağıt koyurmam insallah
Kırşehir'den Ankara'ya gidiyorum hatta abdest alcam birazdan ayetel kursi meryem suresi okuycam sen ve bu grupdakiler icinde bol bol dua ederim
Sagol minik kuşum insallah aldm gidiyorum bakalm
O kadar zor geliyor ki sonucu gördüğüm halde o iğneleri yapmak .. ama yinede yapıyorumSon ana kadar ilaçlarını bırakma lütfen. Geç tutunma ihtimalini düşün hayatta her şey mümkün.
Hadi geçmiş olsun bakalım .Hayıırlısıyla 28inde şenlenecek buralar gün gün belirtini yaz kuzuBen geldim transfer gerceklesti birinci kalite %100 sağlıkliymis hic canim acimadi 5 dk da hersey bitti ne cabuk oldu hersey hastaneden çıktık ilaclari falan aldik yine bissuru ilac falan ayin 28 i test gunum
Yaa hadi hayirli ugurlu olsun insaAllahhh evett hemen olup bitiyoo dimi, sana ne ilaclari yazdilarrr. Guzelce dinlen bugunnBen geldim transfer gerceklesti birinci kalite %100 sağlıkliymis hic canim acimadi 5 dk da hersey bitti ne cabuk oldu hersey hastaneden çıktık ilaclari falan aldik yine bissuru ilac falan ayin 28 i test gunum
Eve gidemedim hala yoldayım karnim çok ağrıyor oksapar folik asit progestan ampul progestan fitil corasprin duphaston aklima gelmiyor dahaYaa hadi hayirli ugurlu olsun insaAllahhh evett hemen olup bitiyoo dimi, sana ne ilaclari yazdilarrr. Guzelce dinlen bugunn
Amiinn insaAllahhHayırlısı olsun inşallah Bebişin sımsıkı tutunsun bu mübarek günlerde
Hayir zor gelmesin ben sonucu gormeden zorlaniyorum artk vurundugumda direk agliyorum piskoljikmen çöküyor insan ama burda moral bulucaz birbirimizdenO kadar zor geliyor ki sonucu gördüğüm halde o iğneleri yapmak .. ama yinede yapıyorum
Aa niye agriyokii acabaa, hemen yerlesmek istedi bebisss sanirimm benim hic agrim olmadiiEve gidemedim hala yoldayım karnim çok ağrıyor oksapar folik asit progestan ampul progestan fitil corasprin duphaston aklima gelmiyor daha
Sigarayı yasakladi ya cok moralim bozuk anlatamam dokunsalar patlıycam karin agrim oldu hemen bende hemsireye sordum normal dedi hissettirdi simdidenHadi geçmiş olsun bakalım .Hayıırlısıyla 28inde şenlenecek buralar gün gün belirtini yaz kuzu
İnsallah oyledir ya yerlestin mi diye icin icin agliym resmen offf nolacaksaAa niye agriyokii acabaa, hemen yerlesmek istedi bebisss sanirimm benim hic agrim olmadii