Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma ya ilaç ilaç üstüne manyak oldum sürekli ilaç var aklımda. Aldım mi unuttum mu diye diye geziyorum sonu güzel olsun da katlaniriz hepsineHaha evet yaa sagolsun bizim merkez cizelge hazirliyor gunlukk yoksa bende dedigin gibi takip edememm, banada estrofem, coraspin, tetradox , prednol, lutinus bidee igne vurulmam gerekiyorr gun asiri kalcadan progrstan ampul, bide haftada bir serum yazmislar onuda anlamadimm unuttumda sormayi beynim durdu ilaclardan yaaa simdiden
Evet doktordan az önce ciktim kan sonuclarini bekliyorum transfer gunum belli oldu persembe gunu kavusuyorum insallah
Bence normal ilerliyosun insallah bu ilaclarla devam edersin nar ye mutlaka insallah hayirli sonuclar alirsinMerhaba ben de ilk defa tüp bebek tedavisi görüyorum. Opu sonrası embriyolarım dondurulmuştu. Üstüne iki adet bekledim. Son adetim 28 şubattaydı. Şimdi 15 martta kontrolüm var. bu sefer rahim kalınlığı ve hormonlar uygun olur inşallah diye umut ediyorum. Şu an sadece Estrofem ve vitamin takviyeleri kullanıyorum.
ayyy hadi insaAllahh aramizda iki gun olucakkk :)) sana hangi ilaclari yazdilarrrEvet doktordan az önce ciktim kan sonuclarini bekliyorum transfer gunum belli oldu persembe gunu kavusuyorum insallah
Estrofem corasprin folc asit prednol purogestan duphastonb ayy bu ne ya valla sıkıldım birde embriyo cozdurmek için esimin imzAsi gerekiyormus is sebebiyle gelemiyo Perşembe sabah en gec 8 bucukda burda olmamiz imzanin atilmasi lazimmis yoksa transfer gerceklesmiyomusayyy hadi insaAllahh aramizda iki gun olucakkk :)) sana hangi ilaclari yazdilarrr
Evett insani bunaltiyor ilaclar, bende hattaa bitane daha varr ve serumum var, onu hala anlamadimm sormayada unuttum progestan ampul olarak dimiii?Estrofem corasprin folc asit prednol purogestan duphastonb ayy bu ne ya valla sıkıldım birde embriyo cozdurmek için esimin imzAsi gerekiyormus is sebebiyle gelemiyo Perşembe sabah en gec 8 bucukda burda olmamiz imzanin atilmasi lazimmis yoksa transfer gerceklesmiyomus
Serumm mu vay anasini ya evet ampul verdiler hergun 2 3 arasi vuruncakmisimEvett insani bunaltiyor ilaclar, bende hattaa bitane daha varr ve serumum var, onu hala anlamadimm sormayada unuttum progestan ampul olarak dimiii?
Aaaa her gunmu, ben iki gunde birr. Bide imza olayii cok onemli evett ben en son gittigimde attirdilar imzalari, sanirim baska yokk artikkSerumm mu vay anasini ya evet ampul verdiler hergun 2 3 arasi vuruncakmisim
Evet ya bilmiyodum bende sinir oldum iyice ilk defa tedavi gordugum icin bana garip geldiAaaa her gunmu, ben iki gunde birr. Bide imza olayii cok onemli evett ben en son gittigimde attirdilar imzalari, sanirim baska yokk artikk
Evett bakalim transfer sonrasi daha neyle karsilascazEvet ya bilmiyodum bende sinir oldum iyice ilk defa tedavi gordugum icin bana garip geldi
Aynen sok ustune sok yasiyorum o zaman nasil olacak hadi bakalm hayirlisi iki gun olacak aramizdaEvett bakalim transfer sonrasi daha neyle karsilascaz
Ayyy cok sevindim ondan sonra güzel bekleyis başlasınEvet doktordan az önce ciktim kan sonuclarini bekliyorum transfer gunum belli oldu persembe gunu kavusuyorum insallah
Evet ya cok heycanliyimAyyy cok sevindim ondan sonra güzel bekleyis başlasın
EvetttAynen sok ustune sok yasiyorum o zaman nasil olacak hadi bakalm hayirlisi iki gun olacak aramizda
ayy hadi insallah güxel haberlerji alırız burcu bize de umut olursunEvet ya cok heycanliyim
İnsallah ya adetin ilk gununden 17 gun gectikten sonra tramsfer oluyormus 21 gune kadar uzayabiliyormus benden size kucuk bi bilgiayy hadi insallah güxel haberlerji alırız burcu bize de umut olursun
Jel verdiler mi kuzum sana bana verdiler masaj yap diye agri olucak yumruk gibi kalcak igne vurdugun yer demislerdi gunde 5 defa o jelden surersem geciyomusKizlar yaa daha once bu progestan ignelerden yaptiranlar, kalcam cok agriyo vuruldugum yer bu ikinci kez vuruldum daha ama aksam olunca yurumekte zorlaniyorum agrisini hafifletecek ne yapabilirim