bence iyi bende 8.günde 14-16 arasındaydıŞimdi çıktım doktordan. 13-14mm olmuşlar. Çarşamba sabah yine görmek istedi. 2 gün daha gonal-f’e devam artı cetrotide verdi. Şimdi onları almaya gidiyorum. İyi mi sizce 5.gün iğnenin 13-14mm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence iyi bende 8.günde 14-16 arasındaydıŞimdi çıktım doktordan. 13-14mm olmuşlar. Çarşamba sabah yine görmek istedi. 2 gün daha gonal-f’e devam artı cetrotide verdi. Şimdi onları almaya gidiyorum. İyi mi sizce 5.gün iğnenin 13-14mm?
Cok iyii cok sevindim carsamba 16 18 olcak haftasonu cagirir belki seni catlatma ignesi vercek kac tane varmis 13-14Şimdi çıktım doktordan. 13-14mm olmuşlar. Çarşamba sabah yine görmek istedi. 2 gün daha gonal-f’e devam artı cetrotide verdi. Şimdi onları almaya gidiyorum. İyi mi sizce 5.gün iğnenin 13-14mm?
Aa cok iyi cok sevindim hadi hayırlı olsun nebkadar saglikliymis soylediler mi kalitesi falanGünaydınlar sabah 2 adet 5.gün transferim oldu
Çok güzel Allah hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip etsinGünaydınlar sabah 2 adet 5.gün transferim oldu
Çok teşekkür ediyorum kaliteleri 5AAA ve 4AAA Doktor çok beğendi inşallah sonuçta güzel olurAa cok iyi cok sevindim hadi hayırlı olsun nebkadar saglikliymis soylediler mi kalitesi falan
İnsallah herşey güzel olur guzel haberlerini bekliyoruzÇok teşekkür ediyorum kaliteleri 5AAA ve 4AAA Doktor çok beğendi inşallah sonuçta güzel olur
Onu sormadım. 2 gün sonra gidicem ya tekrar o zaman sorarım. Unuttum heyecandan cuma,cumartesi toplayabiliriz bu şekilde gidersek çarşamba netleşir dedi. Kaç olması lazım bu arada?Cok iyii cok sevindim carsamba 16 18 olcak haftasonu cagirir belki seni catlatma ignesi vercek kac tane varmis 13-14
Ayy hadi inşallah.Şans yanınızda olsunÇok teşekkür ediyorum kaliteleri 5AAA ve 4AAA Doktor çok beğendi inşallah sonuçta güzel olur
18-22 arasinda olmasi lazim olgunlasmasina göre degisir baya guzel sonuçların carsamba gunu 2 3 mm büyür iki gune bir muane ediyo zaten doktor bence cuma gunu bakcam der cumartesi catlama ignesi verirler belli bi saate vur dicek pazartesi toplar bende öyle olmustuOnu sormadım. 2 gün sonra gidicem ya tekrar o zaman sorarım. Unuttum heyecandan cuma,cumartesi toplayabiliriz bu şekilde gidersek çarşamba netleşir dedi. Kaç olması lazım bu arada?
Umarım kaliteli, dolu çıkarlar Boş çıkan çok oluyormuş18-22 arasinda olmasi lazim olgunlasmasina göre degisir baya guzel sonuçların carsamba gunu 2 3 mm büyür iki gune bir muane ediyo zaten doktor bence cuma gunu bakcam der cumartesi catlama ignesi verirler belli bi saate vur dicek pazartesi toplar bende öyle olmustu
Benim 20 adetti 12 adet topladı 9 adet döllendi 7 adeti 5.güne gittiUmarım kaliteli, dolu çıkarlar Boş çıkan çok oluyormuş
Doludur çünkü gonal f çok güçlü bi iğne bide dozunu yuksek tutuyolar oyle düşünme moralini yuksek tut herşey güzel olacakUmarım kaliteli, dolu çıkarlar Boş çıkan çok oluyormuş
Pcos mu vardı sizde? Maşallah çok güzel sayı. Benim iğne olmadan önce ultrasonda 4 adet gördü doktorum. Şuan kaç tane var bilmiyorum. Çarşamba öğrenicem.Benim 20 adetti 12 adet topladı 9 adet döllendi 7 adeti 5.güne gitti
Çok tatlısın Umarım hepimiz için her şey çok güzel olurDoludur çünkü gonal f çok güçlü bi iğne bide dozunu yuksek tutuyolar oyle düşünme moralini yuksek tut herşey güzel olacak
İnsallahÇok tatlısın Umarım hepimiz için her şey çok güzel olur
Teşekkürler evet pcos hastasıyım önceki denememdede bu adetlerde toplanmıştı sadece 5. Güne 1 adet gitmiştiPcos mu vardı sizde? Maşallah çok güzel sayı. Benim iğne olmadan önce ultrasonda 4 adet gördü doktorum. Şuan kaç tane var bilmiyorum. Çarşamba öğrenicem.