- 10 Eylül 2020
- 2.665
- 2.908
Şimdi girebildim canım şöyle oldu öncelikle ben doktoruma hidrosalpnks ameliyatini sigortadan yapip yapamayacağımızi sormuştum , o tup bebek uzmanina bunu sormamizi normalde o ameliyati onlarin yapmasının daha doğru olacağını belki prosedure uygun olursa yapmak icin yardimci olacaklarini ama prosedure uygun degilse kendisinin bu ameliyati yapmaya caliscagini sonucta cocuk istemiyor olsak bunun bir saglik problemi oldugunu oyuzden ameliyati sigortanin karşılaması icin ugrasacagini söylemişti. bugun tup bebek uzmaniyla gorusmeden once onun yanınaa gittim çünkü tup bebek merkezine giris yaparsak sistemden onlarda yapamayız derse tekrar saglik problemi olarak gostermenin olumsuz olacagini dusundum. Doktorum tup bebek uzmanlariyla görüştü onlar demişler biz sigortadan yapamayız ama ameliyati siz yapin biz ameliyata girip bakalim rahim durumuna.o yuzden bugun Öncelikle sigorta başvurusu yaptik , sigorta olumlu yanit verirse subatin ilk haftasi ameliyati doktorum yapıcak ama tup bebek uzmanlarida giricek ameliyata bir sonraki ayda tup bebek sureci baslayacak sigortadan yanit gelince terkar gidicez uzmanlarla oyuzden bugun o görüştü sadece biz ordan giris yapmayalim diye simdi sigortadan yanit bekliyoruzNasil gecti doktor gorusmeniz meraktan catlayanlar var burdaaa