Merhaba bir damla bile gelmis olsa benim iki doktorumda bunu adet gormeek olarak sayiyorduMerhaba arkadaslar bende tup bebek tedavisine basladim 12 gun once yumurtam toplandi, bugun adet oldum ama oldum mu olmadim mi anlamiyorum cok kucuk leke geldi sadece bir kac sefer yarin doktorumla gorusecegim ama buradan da sormak istedim benm gibi olan var mi diye
Testlerde çok erken gidiyorsun bence sakin kal 2 gün ara ile test yapBugünkü testin rengi açıldı
Salı direk kan vericez bidaha uğraşmcam sıkıldm nolcaksa olsun ciddenTestlerde çok erken gidiyorsun bence sakin kal 2 gün ara ile test yap
Gonder bakalm kuzum belki aynıdırBugünkü testin rengi açıldı
Bana acık geldi bilmiyorumGonder bakalm kuzum belki aynıdır
Bana acık geldi bilmiyorum
Hayir ikisinide karşılaştırdım aynı duruyo gibiBu bugünkü testlk attıgım dünkü test bilmiyoem ki koyulaşma vargibi sanki
Oda negatif en azından koyulaşması gerekmezmiydiHayir ikisinide karşılaştırdım aynı duruyo gibi
Yani çok yanıltıcı ama bunlar hep pozitif bence modunu düşürmeBana acık geldi bilmiyorum
Testlerin çok çok güvenilir ve hassas oldulu u düşünmüyorum canım modunu olumsuz yapmaOda negatif en azından koyulaşması gerekmezmiydi
Ama hergun test yaptigin icin anlamazsn beybi iki gune bir daha net görürsün strese girme ignenin etkisi gecmis olmasi lazim artkOda negatif en azından koyulaşması gerekmezmiydi
Aynen bende işte bilemedim simdi siz de oyle diyirsunuz bakin sizde kullanmissiniz ve aklıma çok takildi şuan okuyorm burda herkes 3.4 günde bir gidiyir kontrole onceki gece sabahi sabah ettim aradim hemşireyi sordum normal diyir ama pazartesi gidince ciddi sekilde sorgulayacagim însallah ters bir durumla karşılaşmam panik oldum iyice... sen bebegin varmi hamile kaldinmi canim kac yumurtan oldu yasin kaç . Ben 40 yasinadayim amh .0 . 82 idi geçen sene haziranda simdi dahada düşmüştür rabbim yardimcimiz olsunbaya uzunmuş evet bende 300 kullandım diye hatırlıyorum ama iki uc günde bir çağırmıştı doktorum. Bu süreçte ne kadar büyüdüğünü nasıl takip edecek ki bilemedim
Hic bisey olma kuzum korkma unutp ben neler yapiyorum arada kosturuyorm ediyorm
Bugün ignenin 13. Günü Ptesi transferin 8. Günü kuzu benm hastane 9.gün kan istiyo kanda anca anlayacağım cok ikilemdeyim vallaHic bisey olma kuzum korkma unutp ben neler yapiyorum arada kosturuyorm ediyorm
Pzt kacinci gun olacak kan testine gidersin bence o koyuluk catlatma ignesinden 13-14 Gn sonra bukdr koyu olamaz gbi dusunuuorum
Ya 13. Gunde bukdr koyu cizgi cikmaz gbi geliyor ama seni heveslendircem diye ödüm kopuyorBugün ignenin 13. Günü Ptesi transferin 8. Günü kuzu benm hastane 9.gün kan istiyo kanda anca anlayacağım cok ikilemdeyim valla
Zaten yarın son idrar testm kaldıYa 13. Gunde bukdr koyu cizgi cikmaz gbi geliyor ama seni heveslendircem diye ödüm kopuyorama cokta olumlu bakiyorum hastaneyi dinle sen 9. Gunde kana git kaldi surada bir kac gunumuz evde teste devam
İlk idrarla yapsan iyi hızlı test olduğu için farketmiyo ama ben sabah ilk idrarla yapmıştımZaten yarın son idrar testm kaldı
Yarında aynı şekilde cıkarsa bırakcam kana kadar
Atarım sabah bakalım
Sabah uyanır uyanmaz ilk idrarlamı cıkıyo daha net? Bugünkünü öyle yapmıştım cünkü siz bilirsinx ben pozitif görmediğm icin hic onlara dikkat etmemiştim
Ben ilkini 5. Gun sabah ilk idrarla yaptim cok netti sonra 8. Gunde aksam hem kaset hem erken gebelik testi yapmıştım kaset testte sadece ben bildigim icin anlayabildigim bir çizgi vardi ( esim anlamamisti cift cizgiyi) ama 5 dk sonra erken gebelik testinde koyu cizgi cikmisti 10.gun ve 12. Gundede de kan vermistimZaten yarın son idrar testm kaldı
Yarında aynı şekilde cıkarsa bırakcam kana kadar
Atarım sabah bakalım
Sabah uyanır uyanmaz ilk idrarlamı cıkıyo daha net? Bugünkünü öyle yapmıştım cünkü siz bilirsinx ben pozitif görmediğm icin hic onlara dikkat etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?