- 10 Eylül 2020
- 2.665
- 2.908
Ya ilk gunler herkes oneride bulunuyordu ya mide bulantisina iyi gelsin diye kraker lebleni limon o bu şu herseyden tiksindim çünkü yedim kustum yedim kustum derken hepsi tiksindirdi o acikma olayini çözdüm bi anda bastiriyor cok fena elim ayagim titriyor sanki saatlerdir acmisim gibi benim bulantiyi sadece bu ilac kesiyor harici yok hayat fluAyy inşallah kızın olcak senin bence kusmalarindan falan belli benim hic mide bulantim olmadi sadece 3 defa cikardim o da kahvaltiyi geciktirince oluyomus acikiyomus minnos midemi tirmaliyo resmen bulanti hapi aldiysan duzelirsin bide atistirmalik kuruyemis cubuk kraker ye mutlaka bulantıların geçer insallah kuzum yemek yemek gibisi yok valla kaynanam gildeyim kac gündür burasi kalabalik yemek yiyenle yiyorum 6 öğün resmen normalde hic yiyemezdim igneleri estrofemi biraktim 10. Haftada sen ne zaman birakiyosun
Smdi iki gundur yemee basladim ama herseyi yemeye korkuyorm heran gecen cok iyiydim aksam mangal kokusu bi aldim pert etti beni butun gece
Bakalim kiz mi olacak zilli cektiriyor anasina
Banada 10. Hafta dediler hepsine devam ediyorym ama pzt kendi doktoruma kontrole gidicem bundan sonra o nederse onu uygularım ama artik sıkıldım gunde 10 ilactan valla kurtulayim ya