Yok aslında yumurta sayım iyi değil, 6 embriyo için 4 kez opu oldum. Çok haklısınız ben de hep aynı doktor takip etsin istedim, keşke burada da uygun fiyat verilseydi en azından ilk verilen fiyata razıydım. 1 yılda toplam 5 opu 1 histereskopi olunca baya borcumuz birikti, bilsek ki hemen tutacak yine ödemeye çalışcaz ama insan sonrasını da düşünüyor.
İşin enteresan yanı doktorumun çok baktım göremiyorum dediği hidrosalpinksi ünv hastanesinde usg yapan dr gördü, baya uğraştı belki 10 dakikadan fazla sürdü işlem, hatta eşim kapıya geldi birşey mi oldu falan diye.
Ameliyatı yapacak olan iyi bir prof diye biliyorum, hakkındaki yorumlar da iyi, artık hayırlısı.. Tek sorun odalar falan nasıldır, kullanılan teknoloji değişiyor mu, çok nazlıyım nasıl davranırlar vb vb..
Bu arada zaten tüp bebek yapacaksınız 2sini de alalım tüpün dedi, diğer tarafa sıçrayabiliyormuş bazı vakalarda diye bana da makul geldi. Bayramda iyice düşünmemi istedi, 22sinde yapacak tamam dersem. Yumurtalıkların zarar görmesinden korkuyorum ama yaptırmasam da zaten tutmayacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, çok zor süreçler. Ameliyattan değil ama çıkınca duyacaklarımdan korkuyorum..