Oyle bi ihtimal olmaz bence ne kadar gorduyse fazlasini toplar orda gozune kestirmistir doktor zaten mesela 20 tane toplarlar bunlar seçilecek 3 4 tanesi saglikli olmayabilir küçük olabilir geriye 15 yumurtan kalsa bile onu dolleyip 5 .gune gitmesini bekliyolar benim fikrim 6 7 tane yani dert etme 2 tane bile sana yeter saglikli olsun tutunabilir olsun cok yumurtaya gerek yok bi adet donemi beklersin yinePeki yumurta ultrasonda çok göründü ama toplarken az çıktı diyelim hemen mi transfer yaparlar oyle bir ihtimaldr varmi?
Oyle bi ihtimal olmaz bence ne kadar gorduyse fazlasini toplar orda gozune kestirmistir doktor zaten mesela 20 tane toplarlar bunlar seçilecek 3 4 tanesi saglikli olmayabilir küçük olabilir geriye 15 yumurtan kalsa bile onu dolleyip 5 .gune gitmesini bekliyolar benim fikrim 6 7 tane yani dert etme 2 tane bile sana yeter saglikli olsun tutunabilir olsun cok yumurtaya gerek yok bi adet donemi beklersin yine
Doktora baglı kuzu o embriy duruöuna baglı benm mesela 5. Gün sonrasında olmuştu taze transfer ben istediğim icin yoksa dondurulıyolar hemen dediğin 5 gün zaten bekliyosın embriyo geliişiminiPeki yumurta ultrasonda çok göründü ama toplarken az çıktı diyelim hemen mi transfer yaparlar oyle bir ihtimaldr varmi?
Transfer oldum 3. Gunumdeyim beklemedeyimHayırlısı olsunbenimde ilk deneme olacak kizmetse yarin gidiyorum
Güzel haberlerinizi alalimTransfer oldum 3. Gunumdeyim beklemedeyim
YAA kıyamam hadi hayırlısı ne kadar heyecanlı yaaa bu süreç yorucu kabul ama bu anlar da cok heyecanlı5 dk önce catlatma ignemi yapmış bulunmaktayım
EVET yumurta toplamadan sonra kısa süreli kullanmalık için verildi ama yumurta büyütme aşamasında alöadımkızlar hiç başladığınız zaman 3 günlük antibiyorik de verdiler mi size
ilk başta verildi bana, anlamadım vallahiEVET yumurta toplamadan sonra kısa süreli kullanmalık için verildi ama yumurta büyütme aşamasında alöadım
tedavinin başında daha ? yumurta toplamadan mı?ilk başta verildi bana, anlamadım vallahi
ayy yanlış mı yaptım ben anlamadım ya, bir tersliği etkisi olur mu bilemedimtedavinin başında daha ? yumurta toplamadan mı?
onu doktorunuza sorun o zaman ben kullanmadım hic belki bagşıklık baskılayıcı falandır
İnsallahYAA kıyamam hadi hayırlısı ne kadar heyecanlı yaaa bu süreç yorucu kabul ama bu anlar da cok heyecanlı
dilerim herşey gönlunce olur cok güzel geçer
İlacin ismi ne , yumurtalara olumsuz etki edecegini sanmiyorm mesela ben dişim nedeniyel doktorum bilgisinde antibiyotik kullandim suan kullanabilirsiniz hic bir sorun yok dedi ana transfer donemi yasakmiskızlar hiç başladığınız zaman 3 günlük antibiyorik de verdiler mi size
Ayneeen bi uyandim 15 bildirimm silinmis hepsii, suc oldugunu bilmiyordummfifii ilaclari saticaz dedik sanki ya kaldirmislar mesajlari daha belli bile değil benimki üzüldüm , fayda saglayabilecegim birine bile ulasmaya engel olacaklar demekki
ÇıktımAyneeen bi uyandim 15 bildirimm silinmis hepsii, suc oldugunu bilmiyordumm
Neyseki ben elimdekileri verebildim birinee, en azindan 4/5 gunde ulasmak isteyen ulasti bana. Sende oyle yaparsinsonra silerlerse silsinlerr
Oyyy masallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?