Cok şükür canmKızlar güzel haberlerim var. Yeni bir doktora gittik ve alttan muayene etti kalp atışını duydukkkbeklemiyorduk daha erken. Şimdiye kadar neden değiştirmedik diye kendimi çok kızdım. Karşımıza çok iyi bir doktor çıktı. Çok şükür içimiz rahatladı bebeği de gördük kalp atışını da duyduk.
Programmı oluyor hamilelik gunluguBu hafta doktor randevusunda ultrasona göre kaç haftalık olduğumu öğrenip ekleyeceğim canım
SGK ödüyor mu ki :OOksapar sağlık ocağına yazdır cnm
İmza kısmında var ya bizim su kadar hafta hamileyim vs diyeProgrammı oluyor hamilelik gunlugu
Kaydoldum sonra ne oluyorİmza kısmında var ya bizim su kadar hafta hamileyim vs diye
Tmm yorumumun altında gorunuyormus iyi oldu böyle ya herkesin belli olur hep unutuyordukKaydoldum sonra ne oluyor
gün gün sistem takip ediyor altta görünüyor çok bekledik hak ettik bunu görmek bile güzel :=)Kaydoldum sonra ne oluyor
Hem de nasıl güzelgün gün sistem takip ediyor altta görünüyor çok bekledik hak ettik bunu görmek bile güzel :=)
Ödüyor cnmSGK ödüyor mu ki :O
Bugün uludag premium un suyunu almış eşim onu içtim tadı şekerli gibi geldi bi sure de onu icim bakalımBağırsakta değişiklikler oluyor cnm bende de oldu ya progestan iğne yaptı ilk zaman yada gebelik belirtisi ayırt edemedim
Hazır su markalarini dene biraz soğuk olsun içerken kolay içiliyor elma dograyabilirsin içine tadını değiştirir az
Hayır bu sitede profilinize gebelik eklemek oluyor siz zaten yapmışsınız :)Programmı oluyor hamilelik gunlugu
Yeni öğrenip yaptım cnmHayır bu sitede profilinize gebelik eklemek oluyor siz zaten yapmışsınız :)
öyleymiş boşa para vermişim her hafta :)) içinde zaten 8 tane mi 10 tane mi ne var o kadar çabuk bitiyor kiOksapar yazılıyomuydu ya şok oldum şuan boşuna mı para verdikben de bugün miniğimin kalp atışlarını duydum ama yanında yine bir kanama bölgesi varmış. Kanaman olabilir dedi. Biraz moralim bozuldu ama olsun çok şükür bugünümüze
Çok teşekkür ederim darısı başınızaöyleymiş boşa para vermişim her hafta :)) içinde zaten 8 tane mi 10 tane mi ne var o kadar çabuk bitiyor kibu arada çok tebrik ederim annesi inşallah kendisini de görürsün
ben bugün öğrendim sağlık ocağı yazıyor diye. daha önce hep eczaneden ücretli aldım. sağlık ocağına bir soracağım.Çok teşekkür ederim darısı başınızaPeki doğum doktorunuza mı yazdırdınız sağlık ocağına mı?
yarın bana da yazarsalar çok dua edeceğim arkadaşım sana :)Ben yazdiriyorum oksapari yazıyor.
Bana eczacı söylemişti neden yazdirmiyorsunuz böyle alırsanız pahalı olur diye. Ben recetemi de götürüyorum bitti tekrar alınacak deylp yazdiriyorymyarın bana da yazarsalar çok dua edeceğim arkadaşım sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?