- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
Yat yat bende kalkmamaya calisiyorum esimede izin aldirdim ki yardim etsin diye sende tek kalma mümkünseCanlar çok sağolunolumlu şeyler okumak sizden hayır dua almak çok iyi hissettiriyor inşallah daha iyi gibiyim. Yatıyorum sürekli
Evet birazda görüntüyle alakali olabilir iste kese buyuyunce gormemek elde olmaz ozaman ne diycek bakalımBişey diycem alttakinde de iki var şimdi bakınca bidaha baksanadaha yakınlar daha küçük
Hayırlı olsun canım cift embriyo muMerhaba benim de 10. Gün 631 çıktı değerim yarın ikinci testi vereceğim çok yüksek değerim sanki ama umutluyum ilk kez pozitifi gördüm. Bir negatif denemem vardı.
Evet çift ebriyo değeri yanlış yazmışım ya 361Hayırlı olsun canım cift embriyo mu
Benim 11 gun 480 cikmistiEvet çift ebriyo değeri yanlış yazmışım ya 361
Hayırlı olsun canımEvet çift ebriyo değeri yanlış yazmışım ya 361
BenKızlar bel ağrısı yaşayan var mı bu süreçte?
Bugun nasilsin canim insallah kesilmiştirKızlar benim kanamam yeniden başladı. Bı sefer pıhtılı. Doktorum yapacak bir şey yok yarına devam ederse tekrar görelim dedi. İstirahat ediyorum ve çok korkuyorum.
Kahverengi bulasik halindeyim ben hala kahvaltiya oturunca o surede bile kasiklarimda belirgin ağrılar hissediyorum oyuzden gereksiz kalkmiyorum insallah kizlarda iyidirKizlaar bugün nasılsınız kanama devam ediyor mu
Hayirli olsun canimBende geldim
Bitiyor çok şükür o zaman renk donduyseKahverengi bulasik halindeyim ben hala kahvaltiya oturunca o surede bile kasiklarimda belirgin ağrılar hissediyorum oyuzden gereksiz kalkmiyorum insallah kizlarda iyidir
Ben de hiçbirşey kalmadı kanama leke gibi. İnş böyle devam eder. Yarın kontrol amaçlı tekrar bir doktora gidicem ona göre işe devam edebilir miyim dinlenmeli miyim onu öğrenicem.Kizlaar bugün nasılsınız kanama devam ediyor mu
İnşallah tamamen kesilir dualarım sizlerleKahverengi bulasik halindeyim ben hala kahvaltiya oturunca o surede bile kasiklarimda belirgin ağrılar hissediyorum oyuzden gereksiz kalkmiyorum insallah kizlarda iyidir
Yaa ne güzel bir haberBen de hiçbirşey kalmadı kanama leke gibi. İnş böyle devam eder. Yarın kontrol amaçlı tekrar bir doktora gidicem ona göre işe devam edebilir miyim dinlenmeli miyim onu öğrenicem.
Çok şükür cnmBen de hiçbirşey kalmadı kanama leke gibi. İnş böyle devam eder. Yarın kontrol amaçlı tekrar bir doktora gidicem ona göre işe devam edebilir miyim dinlenmeli miyim onu öğrenicem.
Hosgeldin cnm kac haftaliksinBende geldim
Cok şükür cnmBen de hiçbirşey kalmadı kanama leke gibi. İnş böyle devam eder. Yarın kontrol amaçlı tekrar bir doktora gidicem ona göre işe devam edebilir miyim dinlenmeli miyim onu öğrenicem.
Hoş geldinBende geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?