• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

aaa bilmiyordum haftaya kontrolüm var sorayım. çok teşekkürler
Bende progestan yan etki yapinca prolutex kullanmaya başladım tedavinin basindan beri onu kullaniyorum yağlı bi iğne ama progestan gibi etkisi olmuyor ertesi gune dagiliyor ben bide gunde 2 tane oluyorum ondan sadece kutuda 7 tane var ve sigorta karsilamiyor malesef 😔

Bende progestan yan etki yapinca prolutex kullanmaya başladım tedavinin basindan beri onu kullaniyorum yağlı bi iğne ama progestan gibi etkisi olmuyor ertesi gune dagiliyor ben bide gunde 2 tane oluyorum ondan sadece kutuda 7 tane var ve sigorta karsilamiyor malesef 😔
Progestan dexi hamile olduğum için Allianz sağlık sigortam artık ödüyor. Özel sağlık sigortanız varsa mutlaka görüşün sigortacınızla.

Progestan dexi hamile olduğum için Allianz sağlık sigortam artık ödüyor. Özel sağlık sigortanız varsa mutlaka görüşün sigortacınızla.
Sizin sigortanızda gebelik teminatı da vardır o zaman. Yoksa normalde asla ödemiyor

BEN DE 2 TANE OLUYORUM HAFTADA 2 KUTU GİDİYOR VE ONU 12. HAFTAYA KADAR KULLANACAKMIŞIM :(

Prolutex igneyi karsilar mı acaba benim dogum teminatım var pazartesiyw kaldi artık ararim direk

Merhaba arkadaşlar, bende 16 eylülde transfer oldum, 10.günü kan testinde 760 değer cıktı, 2 gün sonra tekrarladığımda 2076 cıktı, çok şükür bende hamileyim. 10 gun sonra dr kontrolune gidebilirsin dediler.
Benim merak ettiğim bi durum var, tüp bebek gebelik haftası nasıl hesaplanıyor. Benim son adet tarihim 18 ağustos, transfer tarihim 16 eylül yani, bi sonraki adet donemimde transfer yaptılar, 18 ağustosu baz aldiğimda 7 haftalık görünüyorum bu çok saçma geldi

Merhaba arkadaşlar, bende 16 eylülde transfer oldum, 10.günü kan testinde 760 değer cıktı, 2 gün sonra tekrarladığımda 2076 cıktı, çok şükür bende hamileyim. 10 gun sonra dr kontrolune gidebilirsin dediler.
Benim merak ettiğim bi durum var, tüp bebek gebelik haftası nasıl hesaplanıyor. Benim son adet tarihim 18 ağustos, transfer tarihim 16 eylül yani, bi sonraki adet donemimde transfer yaptılar, 18 ağustosu baz aldiğimda 7 haftalık görünüyorum bu çok saçma geldi
Hayırlı olsun cnm. Sağlıkla kucağına da al inşallah.Prof. Dr. Kemal ÖZERKAN » Gebelik yaşınızı hesaplayın! bu adresten blasto veya embriyo tarihine göre hesaplayabilirsin. Doktorun vereceği tarihe çok uyuyor.

Kızlar selam benim verdiğim kan tahlillerindem birinde sorun çıktı 🫤 “ alanin aminotransferaz alt “ 0-33 arası olması gerekiyormuş benim 65 çıktı, karaciğerle ilgili bi durummuş. Belki yanlış çıkmıştır niyetiyle testi tekrarlamamı istedi dr bugün tekrarlıcam. Bilgisi olan var mı ?

Aminnn canim inşallah bende 29 ağustosta 2 tane 3 gün embriyosu transfer oldum çok şükür sonuçlar güzel cıktı salı günü kalp atışını duyduk Allah'ım bu günleride gösterdi devaminida görürüz inasallah 1 bebek gözüküyor sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sendende güzel haberler duyarız insallah canım 🤗😘
Yaaa ne güzel haberler İnşallah sağlıkla mutlulukla huzurla bebeğinize kavuşun mis kokusunu doya doya duyun ❤️❤️ Hikayeniz bana da umut ve heyecan verdi çok teşekkür ederim 🐣🥰

Kızlar kaç haftada bir gidiyorsunuz dr a ben sürekli gidip görmek istiyorum geçen gün burda okudum bir arkadaş 9+3de bebeğin hareketlerini görmüş heyecanlandım bende görmek istiyorummm🙈

Sen bugün gittin mi canım kontrole?
Gittim canım Gittim. İyi ki gitmişim çok iyi bir doktora denk geldim, aklımdaki tüm soruları sordum. Benim sürekli karnımda ağrı oluyordu sebebi önceki sezaryen , miyom ve polip operasyonlarıymış, hiçbir zaman tam iyileşmezmiş, rahim büyüdükçe eski ameliyat yerleri ağrı yaparmış. Bebeğim 2.3 cm olmuş kolu bacağı oluşmuş. Kalbi de çok güzel atıyordu içim rahatladı bugün.🥰🥰 sen nasılsın ?

Kızlar kaç haftada bir gidiyorsunuz dr a ben sürekli gidip görmek istiyorum geçen gün burda okudum bir arkadaş 9+3de bebeğin hareketlerini görmüş heyecanlandım bende görmek istiyorummm🙈
2 haftada bir gidiyorum ama bu hafta ekstra gittim. Sayfadaki kalp atışı duran bebek haberlerinden etkilendim,

Back