• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Bes haftalikta yedi haftalikta sekiz haftalikta gittim hep karından bakıldı cnm o yüzden şaşırdım ekstra bir durumun mu var diye
Bilmiyorumki, ilk hamileliğim belki cihazların kalitesiyle ilgilidir. Gittiğim doktorun karın ultrasonu çok iyi değil demekki. Ancak 10. Haftada gösteriyor. Vajinale de karşı değilim ama hem konforsuz hem de öyle bir his geldi geçen sefer. Ekstra gitmem yani, günü gelince giderim ancak.

Bugün kaç tane embryo oluştuğunu arayıp soyledilermi ? Inşallah hepside oluşmuştur. ALLAH yar ve yardımcımız olsun
Aminn çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 😍 ilk etapta 6 embriyo oluştu, bugün 3. Gün embriyosu olarak 4 tanesi donduruldu. (Doktorum transferden önce rahim filmi görmek istedi). Diğer 2si daha yavaş gelişiyormuş bu yüzden 5. Güne kadar gözlemlenicekler. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla dualarımız kabul olur🙏🏻💗😌

Bilmiyorumki, ilk hamileliğim belki cihazların kalitesiyle ilgilidir. Gittiğim doktorun karın ultrasonu çok iyi değil demekki. Ancak 10. Haftada gösteriyor. Vajinale de karşı değilim ama hem konforsuz hem de öyle bir his geldi geçen sefer. Ekstra gitmem yani, günü gelince giderim ancak.
Anladim cnm sağlıkla ilerlesin inşallah 💐

InsaAllah oyle olur canim insaAllah.Benim keseler buyuk qaliba o uzden korkuyorum😔
Canım bende özel bi hastanede kadın doğuma gittim kese var bebek yok dedi henüz çarşamba gel o zaman belki göre biliriz dedi bende çok endişelendim senin gibi onun sabahı hemen İstanbula kendi tüp bebek doktoruma gittim Bursada oturuyorum hem bebeği hem kalp atışlarını duyduk çok şükür Allah isteyen her kese nasip etsin İnşallah 🤲

Canım bende özel bi hastanede kadın doğuma gittim kese var bebek yok dedi henüz çarşamba gel o zaman belki göre biliriz dedi bende çok endişelendim senin gibi onun sabahı hemen İstanbula kendi tüp bebek doktoruma gittim Bursada oturuyorum hem bebeği hem kalp atışlarını duyduk çok şükür Allah isteyen her kese nasip etsin İnşallah 🤲
Cok sukur canim.saglikla kucagina al insaAllah.benim tup bebek doktorum bakti.belirtiler varmi sende?benim goguslerim yumusacik oldu,agrisiz hemde

Cok sukur canim.saglikla kucagina al insaAllah.benim tup bebek doktorum bakti.belirtiler varmi sende?benim goguslerim yumusacik oldu,agrisiz hemde
Canım İnşallah sende görürsün endişelenme göğüslerim çok ağrıyor çok şişmiş koyulaşmış çok midem bulanıyor yemek yiyemiyorum yapamıyorum parfüm kolonya sabun deterjan tüm kokular beni rahatsız ediyor yazarken bile midem bulanıyor 😟Ama canım belirti arama her kadında aynı olmaz benim annem hamileyken aynısını yaşadım diyor ablamda bende ona çektik demekki ama kayınvalidem 5çocuk doğurdum bunların hiç birini yaşamadım diyor 😄

senin için de çok üzüldüm ama bir teselli var en azından . sağlıklı bir bebeğin var içerde. bu arada bu hafta 4. kalp durma haberi almış olduk. hepi topu kaç kişiyiz zaten. bu haberler kabusum oldu. çok korkuyorum. cumrtesiye randevu aldım kontrole gideceğim. normalde kendi doktorumla randevum sonraki hafta ama bekleyemem :KK43:
İnşallah bu aldığım son üzücü haber olur canım 😟bende 7hafdadayım çok korkuyorum Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip et İnşallah 🤲 çok üzücü bir şey😟😟😟

Canım İnşallah sende görürsün endişelenme göğüslerim çok ağrıyor çok şişmiş koyulaşmış çok midem bulanıyor yemek yiyemiyorum yapamıyorum parfüm kolonya sabun deterjan tüm kokular beni rahatsız ediyor yazarken bile midem bulanıyor 😟Ama canım belirti arama her kadında aynı olmaz benim annem hamileyken aynısını yaşadım diyor ablamda bende ona çektik demekki ama kayınvalidem 5çocuk doğurdum bunların hiç birini yaşamadım diyor 😄
Evet canim benim annemde,halalarimda da belirti hic olmamis diyorlar.Ustelik ben oteki gebeliklerde de hic belirti yasamadim.Mide bulantisi beni rahatsiz etmiyor.Sadece goguslerimin siskinligi yok olup simdiden yumusamasi rahatsiz etti beni.Onceki gebeliklerde boyle oldugunda ilerlemesi durmusdu o uzden😔

Çok geçmiş olsun. Bu haberler herkesi korkutuyor diye yazmamıştım ama benim de ikizlerimden birinde aynı şey oldu. 7. Haftada gelişimi durmuş. Dün öğrendik. Şimdi seni okuyunca bunu yaşayanlar kendini yalnız hissetmesin ya da kendinde sorun arayıp gelecekteki hamileliğinden korkmasın diye yazdım. Doktor 'size çok anormal bir haber gibi geliyordur ama biz bunlarla çok karşılaşıyoruz' dedi. Embriyonun genetiğinden kaynaklanıyormuş bizim yapabileceğimiz beslenme gibi önlemlerle değişmiyormuş. İkizlerin biri çok şükür sağlıklı büyümüş 2 gün önde gitmiş hatta, kalp atışı da normaldi ama kalp atışı dinleyişimizden birşey anlayamadım. Diğerinde bir değişiklik olduğu belliydi. Doktor kalp atışını dinletene kadar gelişmeyeni hiç göstermedi bahsetmedi. İnşallah tekrar sağlıkla bebek sahibi olursun.
Merhaba canim,cok gecmis olsun.Digerini sag salim kucagina al insaAllah.Bende 5+5 haftalik ikiz gebeyim.Ama benim de kese icin 5+1 haftalik gittiginizde kesenin biri bostu.Doktor sonradan olusabilir dedi.Ben cok korkuyorum.Randevum ayin 6si.Sen hiss etmismiydin canim biri durunca.leke,agri falan oldumu hic

Aminn çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 😍 ilk etapta 6 embriyo oluştu, bugün 3. Gün embriyosu olarak 4 tanesi donduruldu. (Doktorum transferden önce rahim filmi görmek istedi). Diğer 2si daha yavaş gelişiyormuş bu yüzden 5. Güne kadar gözlemlenicekler. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla dualarımız kabul olur🙏🏻💗😌
Aminnn canim inşallah bende 29 ağustosta 2 tane 3 gün embriyosu transfer oldum çok şükür sonuçlar güzel cıktı salı günü kalp atışını duyduk Allah'ım bu günleride gösterdi devaminida görürüz inasallah 1 bebek gözüküyor sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sendende güzel haberler duyarız insallah canım 🤗😘

Merhaba canim,cok gecmis olsun.Digerini sag salim kucagina al insaAllah.Bende 5+5 haftalik ikiz gebeyim.Ama benim de kese icin 5+1 haftalik gittiginizde kesenin biri bostu.Doktor sonradan olusabilir dedi.Ben cok korkuyorum.Randevum ayin 6si.Sen hiss etmismiydin canim biri durunca.leke,agri falan oldumu hic
Yok hiç hissetmedim, bundan sonra da hissedilmeyecekmiş ya da bir operasyon gerekmeyecekmiş. İlk haftalarda olduğu için kendi kendine kaybolacakmış. Aslında şimdi üzülüp strese girersem sağlıklı bebeğime haksızlık olacakmış gibi geliyor. Ona odaklandım artık sağlıkla büyüsün doğsun🙏

Amin canim indaAllahh.peki ilk ultrasonda her ikisinde yolk sac varmiydi.bende birinde var gibi,figerinde yok
Yok hiç hissetmedim, bundan sonra da hissedilmeyecekmiş ya da bir operasyon gerekmeyecekmiş. İlk haftalarda olduğu için kendi kendine kaybolacakmış. Aslında şimdi üzülüp strese girersem sağlıklı bebeğime haksızlık olacakmış gibi geliyor. Ona odaklandım artık sağlıkla büyüsün doğsun🙏

Canım haftası erkenya cihaz görmemiş olabilir daha oluşmamış da olabilir öyle düşün, kese oluşmuş diye sevin bence. Eskiden 10 haftaya kadar bakılamıyormuş ultrasonda ve erken haftalarda bu sırada kaybedilen ikiz olursa ailenin haberi bile olmuyormuş. Ben kalp atışını görmüştüm sesini duymamıştık sadece. Onu görmesem hiç ikiz diye kendimi kurmayacaktım zaten. Biri tutunmadı diye düşünecektim kalbi görmüş olmak etkiledi.
Amin canim indaAllahh.peki ilk ultrasonda her ikisinde yolk sac varmiydi.bende birinde var gibi,figerinde yok

çözüm bulursan bana da söyle canım aralarda 2 milimlik yer bulup ordan yapıyorum iğneleri komple mosmor ve ceviz gibi şiş göbeğim
Bende de progestan'a aşırı tepki oluyor. İğne yerinin şişip morarmasını geçtim, (kalçadan yapıyordum, yürüyemiyordum bile), haydi ona dayanıyorum, iğneden sonra yüksek ateş ve titreme gibi bir çok yan etkisi oluyordu. Yurtdışındayım, buradaki doktoruma muadilini sordum, prolutex önerdi. İki gündür onu yapıyorum, ne şişlik yapıyor, ne de diğer yan etkilerini gördüm. Türkiye'de de bulunabiliyorsa bir doktorunuza sorun isterseniz. Ben çok rahatladım.

Bende de progestan'a aşırı tepki oluyor. İğne yerinin şişip morarmasını geçtim, (kalçadan yapıyordum, yürüyemiyordum bile), haydi ona dayanıyorum, iğneden sonra yüksek ateş ve titreme gibi bir çok yan etkisi oluyordu. Yurtdışındayım, buradaki doktoruma muadilini sordum, prolutex önerdi. İki gündür onu yapıyorum, ne şişlik yapıyor, ne de diğer yan etkilerini gördüm. Türkiye'de de bulunabiliyorsa bir doktorunuza sorun isterseniz. Ben çok rahatladım.
aaa bilmiyordum haftaya kontrolüm var sorayım. çok teşekkürler

Benimde ilk denememde kalçadan olanı vermişti doktor hemde 2ampul karıştırıp yapılıyordu çok ağır iğne bende aynı kalçamın ağrısından yürüyemiyordum yatarken sağa sola döndüyümde ağrısına uyanıyordum bu sefer progestanın göbekten olanını verdi her gün 2tane yapıyorum sabah 1 akşam 1 acıtmıyor bile

Canım haftası erkenya cihaz görmemiş olabilir daha oluşmamış da olabilir öyle düşün, kese oluşmuş diye sevin bence. Eskiden 10 haftaya kadar bakılamıyormuş ultrasonda ve erken haftalarda bu sırada kaybedilen ikiz olursa ailenin haberi bile olmuyormuş. Ben kalp atışını görmüştüm sesini duymamıştık sadece. Onu görmesem hiç ikiz diye kendimi kurmayacaktım zaten. Biri tutunmadı diye düşünecektim kalbi görmüş olmak etkiledi.
InsaAllah oyle olur canim benim hakkimizda hayirlisi olsun insaAllah hepimizin.sagoikla alalim kucagimiza🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Back