• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kayıplar için çok üzgünüm rabbim sabır versin çok zor 🤲🏻 Bendede bu biraz takıklık oldu belirtilerim azaldı gibi hissediyorum böyle birşey mi oldu diye kendi kendime kuruntu yapıyorum 😔 yapmamak lazım ama iste 10 haftayız ama bulantım yok zaten toplasan 2 kere kustum da göğüslerim öyle ilk baştaki gibi agrımıyor kasıklarım da öyle bilemedim 🤷‍♀️

Kayıplar için çok üzgünüm rabbim sabır versin çok zor 🤲🏻 Bendede bu biraz takıklık oldu belirtilerim azaldı gibi hissediyorum böyle birşey mi oldu diye kendi kendime kuruntu yapıyorum 😔 yapmamak lazım ama iste 10 haftayız ama bulantım yok zaten toplasan 2 kere kustum da göğüslerim öyle ilk baştaki gibi agrımıyor kasıklarım da öyle bilemedim 🤷‍♀️
Benimde belirtim yok doğru düzgün karnım çok acıkınca midem bulanıyor biraz sabahları bulantı vardı o da geçti karin ağrısı da yok sadece çok yorulunca kasıklarda hassasiyet oluyor göğüslerim de acımıyor bence belirti arama ya psikolojini bozarsın

7. Hafta bitiyor normalde 6+1 de duyulmuştu ama bu kez kalbi atmiyor dediler artik umut yok gibi 😥 yinede bir hafta bekleyecegim ama
Çok geçmiş olsun. Bu haberler herkesi korkutuyor diye yazmamıştım ama benim de ikizlerimden birinde aynı şey oldu. 7. Haftada gelişimi durmuş. Dün öğrendik. Şimdi seni okuyunca bunu yaşayanlar kendini yalnız hissetmesin ya da kendinde sorun arayıp gelecekteki hamileliğinden korkmasın diye yazdım. Doktor 'size çok anormal bir haber gibi geliyordur ama biz bunlarla çok karşılaşıyoruz' dedi. Embriyonun genetiğinden kaynaklanıyormuş bizim yapabileceğimiz beslenme gibi önlemlerle değişmiyormuş. İkizlerin biri çok şükür sağlıklı büyümüş 2 gün önde gitmiş hatta, kalp atışı da normaldi ama kalp atışı dinleyişimizden birşey anlayamadım. Diğerinde bir değişiklik olduğu belliydi. Doktor kalp atışını dinletene kadar gelişmeyeni hiç göstermedi bahsetmedi. İnşallah tekrar sağlıkla bebek sahibi olursun.

Çok geçmiş olsun. Bu haberler herkesi korkutuyor diye yazmamıştım ama benim de ikizlerimden birinde aynı şey oldu. 7. Haftada gelişimi durmuş. Dün öğrendik. Şimdi seni okuyunca bunu yaşayanlar kendini yalnız hissetmesin ya da kendinde sorun arayıp gelecekteki hamileliğinden korkmasın diye yazdım. Doktor 'size çok anormal bir haber gibi geliyordur ama biz bunlarla çok karşılaşıyoruz' dedi. Embriyonun genetiğinden kaynaklanıyormuş bizim yapabileceğimiz beslenme gibi önlemlerle değişmiyormuş. İkizlerin biri çok şükür sağlıklı büyümüş 2 gün önde gitmiş hatta, kalp atışı da normaldi ama kalp atışı dinleyişimizden birşey anlayamadım. Diğerinde bir değişiklik olduğu belliydi. Doktor kalp atışını dinletene kadar gelişmeyeni hiç göstermedi bahsetmedi. İnşallah tekrar sağlıkla bebek sahibi olursun.
senin için de çok üzüldüm ama bir teselli var en azından . sağlıklı bir bebeğin var içerde. bu arada bu hafta 4. kalp durma haberi almış olduk. hepi topu kaç kişiyiz zaten. bu haberler kabusum oldu. çok korkuyorum. cumrtesiye randevu aldım kontrole gideceğim. normalde kendi doktorumla randevum sonraki hafta ama bekleyemem :(

Yazıyı gören kızlar lutfen hepiniz yazarmısınız🙏🏼 Estrofemi nasıl bıraktınız
Hepiniz azaltarak mı bıraktınız?
Bana kalp atışı duydum diyince bırak dedi
Azaltarak bırak faln demedi ya😒
ben günde 6 kullanıyordum sabah öğle akşam 2 şer tane kalbi duyunca sabah 1 akşam 1 yapalım 1 hafta sonra da sadece günde 1 e düşür dedi. sonraki hafta hiç içme dedi.

Benimde belirtim yok doğru düzgün karnım çok acıkınca midem bulanıyor biraz sabahları bulantı vardı o da geçti karin ağrısı da yok sadece çok yorulunca kasıklarda hassasiyet oluyor göğüslerim de acımıyor bence belirti arama ya psikolojini bozarsın
Öyle kuzum artık haftaya işe başlıcam lekelenmem gelmiyor kesildi inşallah tekrar olmaz da haftaya cmt 12 hafta olacaz inşallah sağlıklı şekilde büyümüş olarak görürüz diye dua ediyorum hepimiz için 🤲🏻

Çok üzücü bir durum gerçekten. Ama tek olsun sağlıklı olsun çook şükür yine de. Ben de bugün ikiz olduklarını öğrendim. Henüz sadece keselerini gördüm

7. Hafta bitiyor normalde 6+1 de duyulmuştu ama bu kez kalbi atmiyor dediler artik umut yok gibi 😥 yinede bir hafta bekleyecegim ama
Canım benim öncelikle İnşallah erken bakmıştır ve haftaya duyarsın ama duymazsan bile en kısa zamanda sana bunu unutturacak kadar güzel bi mutluluk yaşamanı diliyorum❤️

Çok teşekkür ederim canim sanada cok gecmis olsun ama en azindan cok şükür digeri sağlıklı İnşallah saglikli ve hayirli bi sekilde kucaginada alirsin.Dedigin gibi cok var suara bu durumu yaşayan Rabbim hayırlı vakitte tekrar hayirlisini nasil eder inşallah banada❤️

Back