İnşallah canim cok teşekkür ederim dualarinizi almak cok guzelCanım benim öncelikle İnşallah erken bakmıştır ve haftaya duyarsın ama duymazsan bile en kısa zamanda sana bunu unutturacak kadar güzel bi mutluluk yaşamanı diliyorum
Normalde tup bebek oldugu icin tup bebekde bakmislari ilk duymuştuk 1 hafta sonra kadin doguma gittim ayni hastanede ama atmiyor dediler sali gunu tekrar tup bebege gidecegim tekrar bakacaklar ona gore kurtaj olacagimAllah allah o nasıl iş ya? Baska doktora mı gittinz? Cihazlar arası fark olabilr
Bugün kaç tane embryo oluştuğunu arayıp soyledilermi ? Inşallah hepside oluşmuştur. ALLAH yar ve yardımcımız olsunMerhaba, pozitif gören herkes için çook mutluyum Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsinDilerim bu duyguyu yaşamak isteyen herkes de sağlıkla kavuşur en yakın en güzel zamanda. Ben dün opu oldum 10 yumurtam toplandı sizce iyi bir sayı mı? Bilmek için tek çözüm sabredip beklemek tabi ama insan heyecanlanıyor
Canim nasil geciyor gebeligin ? Belirtiler neler oldu pozitifi alınca. Benimde test tarihim cumartesi cok heyecanliyimYa bı de bişey sorcam yerden biseyler almak için eğiliyoruz kalkiyorz fln ya onun zararı var mı herkes egilmeyin diyor , ama mecbur kalıyorum , ağır kaldırmıyor um ama eğilip kalkiyorum yani gün içinde bi çok kez
Hic sorma ya atildimYa sen nerdeydiiiin
Canm sen nasilsin nasil gidiyorbiraz üstte yazışmalarda var. maalesef 2 bebeğimizin kalbi durdu
Diğer arkadaş da geri döndü mü ikizlere hamileydi o ne yapıyor acabaHic sorma ya atildimSen nasilsin canm nasil gidiyor
iyiyim aslında sadece alt karın kısmında arada ağrılarım oluyor. biraz bulantım var ama kusmam yok şükür. geçen hafta kalp atışını da duyduk . sen nasılsın haberleşemediğimiz süreçte sorun oldu mu ?Canm sen nasilsin nasil gidiyor
12. haftadan itibaren düşük ihtimali %30 dan %10 a düşüyor ne güzel atlatmışsın riskli günleri :)Öyle kuzum artık haftaya işe başlıcam lekelenmem gelmiyor kesildi inşallah tekrar olmaz da haftaya cmt 12 hafta olacaz inşallah sağlıklı şekilde büyümüş olarak görürüz diye dua ediyorum hepimiz için
Diğer arkadaş da geri döndü mü ikizlere hamileydi o ne yapıyor acaba
Cok şükür iyi olmanıza sevindimiyiyim aslında sadece alt karın kısmında arada ağrılarım oluyor. biraz bulantım var ama kusmam yok şükür. geçen hafta kalp atışını da duyduk . sen nasılsın haberleşemediğimiz süreçte sorun oldu mu ?
Kadriye giremedi sorun oluşmuş arada kahve rengi lekeleri geliyorDiğer arkadaş da geri döndü mü ikizlere hamileydi o ne yapıyor acaba
8+3 benim aramızda 3-4 gün var senle :) bol bol salatalık yemeni öneririm , yoğurt, salatalık ve leblebi hafifletiyor canımCok şükür iyi olmanıza sevindimbenim bulantilar çoğaldı ya cok kotu sabah aksam sari sari cikiyor vede cok aci kac haftadasin cnm
Eşim de bundan sonra her hafta gidelim istedi ama ben istemedim narinal, 10. Haftaya kadar hep vajinal bakıyorlar. Srtık hava da soğuk, geçen sefer ultrason aleti buz gibiydi adet ağrısı gibi birşey yaptı bakarken. Bebek de minicik, dibine kadar o soğuk şey gidiyor üşütecek gibi garip garip şeyler düşündüm. Doktor biliyordur tabi bunları ama insanın kafası başka türlü çalışıyor o an. Şimdi 10. Haftadan önce gidesim yok. 2 hafta bekleyip gideceğim. Zaten artık ikiz olmadığı için sık kontrole gerek olmayacak galiba.senin için de çok üzüldüm ama bir teselli var en azından . sağlıklı bir bebeğin var içerde. bu arada bu hafta 4. kalp durma haberi almış olduk. hepi topu kaç kişiyiz zaten. bu haberler kabusum oldu. çok korkuyorum. cumrtesiye randevu aldım kontrole gideceğim. normalde kendi doktorumla randevum sonraki hafta ama bekleyemem
Hayırlı olsun, burda bir de ikizler grubu var. Orada ileri haftalara sağlıkla gelmiş birsürü kişi var oraya da bakarsan moral verir. Erken dönemlerde hepimiz endişeyle konuşup birbirimizi etkiliyoruz. Ben arada doğuma yaklaşmış gruplara da bakıyorum kafam rahatlasın diye.Çok üzücü bir durum gerçekten. Ama tek olsun sağlıklı olsun çook şükür yine de. Ben de bugün ikiz olduklarını öğrendim. Henüz sadece keselerini gördüm
Teşekkür ederim canm böyle bilgiler çok onemli8+3 benim aramızda 3-4 gün var senle :) bol bol salatalık yemeni öneririm , yoğurt, salatalık ve leblebi hafifletiyor canım
Neden hep vajinal oldu muayeneleriniz acabaEşim de bundan sonra her hafta gidelim istedi ama ben istemedim narinal, 10. Haftaya kadar hep vajinal bakıyorlar. Srtık hava da soğuk, geçen sefer ultrason aleti buz gibiydi adet ağrısı gibi birşey yaptı bakarken. Bebek de minicik, dibine kadar o soğuk şey gidiyor üşütecek gibi garip garip şeyler düşündüm. Doktor biliyordur tabi bunları ama insanın kafası başka türlü çalışıyor o an. Şimdi 10. Haftadan önce gidesim yok. 2 hafta bekleyip gideceğim. Zaten artık ikiz olmadığı için sık kontrole gerek olmayacak galiba.
Hayırlı olsun, burda bir de ikizler grubu var. Orada ileri haftalara sağlıkla gelmiş birsürü kişi var oraya da bakarsan moral verir. Erken dönemlerde hepimiz endişeyle konuşup birbirimizi etkiliyoruz. Ben arada doğuma yaklaşmış gruplara da bakıyorum kafam rahatlasın diye.
aaa benim doktorum 8 haftadan sonra hep karından bakacağız dedi. seninki ikiz diye öyle mi dedi acaba?Eşim de bundan sonra her hafta gidelim istedi ama ben istemedim narinal, 10. Haftaya kadar hep vajinal bakıyorlar. Srtık hava da soğuk, geçen sefer ultrason aleti buz gibiydi adet ağrısı gibi birşey yaptı bakarken. Bebek de minicik, dibine kadar o soğuk şey gidiyor üşütecek gibi garip garip şeyler düşündüm. Doktor biliyordur tabi bunları ama insanın kafası başka türlü çalışıyor o an. Şimdi 10. Haftadan önce gidesim yok. 2 hafta bekleyip gideceğim. Zaten artık ikiz olmadığı için sık kontrole gerek olmayacak galiba.
Hayırlı olsun, burda bir de ikizler grubu var. Orada ileri haftalara sağlıkla gelmiş birsürü kişi var oraya da bakarsan moral verir. Erken dönemlerde hepimiz endişeyle konuşup birbirimizi etkiliyoruz. Ben arada doğuma yaklaşmış gruplara da bakıyorum kafam rahatlasın diye.
8+1de gittim en son. Sanırım henüz çok küçük olduğu için vajinal bakılıyor. Çünkü 10 haftadan itibaren karından bakılacak denmişti.Neden hep vajinal oldu muayeneleriniz acaba
En son ben de 8. Haftada gittim. Sanırım o sondu, bir sonraki 10. Hafta oluyor o karından bakılacak diye anladım.aaa benim doktorum 8 haftadan sonra hep karından bakacağız dedi. seninki ikiz diye öyle mi dedi acaba?
Bes haftalikta yedi haftalikta sekiz haftalikta gittim hep karından bakıldı cnm o yüzden şaşırdım ekstra bir durumun mu var diye8+1de gittim en son. Sanırım henüz çok küçük olduğu için vajinal bakılıyor. Çünkü 10 haftadan itibaren karından bakılacak denmişti.
En son ben de 8. Haftada gittim. Sanırım o sondu, bir sonraki 10. Hafta oluyor o karından bakılacak diye anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?