2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Canım benim öncelikle İnşallah erken bakmıştır ve haftaya duyarsın ama duymazsan bile en kısa zamanda sana bunu unutturacak kadar güzel bi mutluluk yaşamanı diliyorum
İnşallah canim cok teşekkür ederim dualarinizi almak cok guzel İnşallah erkendir diyorum ama pekde umudum kalmadi acikcasi rabbim aldiysa vardir bir bildigi diye avutuyorum kendimi hayirlisi olur inşallah hakkimizda kisa zamanda tekrar nasip eder inşallah Rabbim

Bugün kaç tane embryo oluştuğunu arayıp soyledilermi ? Inşallah hepside oluşmuştur. ALLAH yar ve yardımcımız olsun

Canim nasil geciyor gebeligin ? Belirtiler neler oldu pozitifi alınca. Benimde test tarihim cumartesi cok heyecanliyim

Canm sen nasilsin nasil gidiyor
iyiyim aslında sadece alt karın kısmında arada ağrılarım oluyor. biraz bulantım var ama kusmam yok şükür. geçen hafta kalp atışını da duyduk . sen nasılsın haberleşemediğimiz süreçte sorun oldu mu ?

12. haftadan itibaren düşük ihtimali %30 dan %10 a düşüyor ne güzel atlatmışsın riskli günleri :)

Diğer arkadaş da geri döndü mü ikizlere hamileydi o ne yapıyor acaba

Cok şükür iyi olmanıza sevindimbenim bulantilar çoğaldı ya cok kotu sabah aksam sari sari cikiyor vede cok acikac haftadasin cnm

Cok şükür iyi olmanıza sevindimbenim bulantilar çoğaldı ya cok kotu sabah aksam sari sari cikiyor vede cok acikac haftadasin cnm
8+3 benim aramızda 3-4 gün var senle :) bol bol salatalık yemeni öneririm , yoğurt, salatalık ve leblebi hafifletiyor canım

Eşim de bundan sonra her hafta gidelim istedi ama ben istemedim narinal, 10. Haftaya kadar hep vajinal bakıyorlar. Srtık hava da soğuk, geçen sefer ultrason aleti buz gibiydi adet ağrısı gibi birşey yaptı bakarken. Bebek de minicik, dibine kadar o soğuk şey gidiyor üşütecek gibi garip garip şeyler düşündüm. Doktor biliyordur tabi bunları ama insanın kafası başka türlü çalışıyor o an. Şimdi 10. Haftadan önce gidesim yok. 2 hafta bekleyip gideceğim. Zaten artık ikiz olmadığı için sık kontrole gerek olmayacak galiba.
Çok üzücü bir durum gerçekten. Ama tek olsun sağlıklı olsun çook şükür yine de. Ben de bugün ikiz olduklarını öğrendim. Henüz sadece keselerini gördüm
Hayırlı olsun, burda bir de ikizler grubu var. Orada ileri haftalara sağlıkla gelmiş birsürü kişi var oraya da bakarsan moral verir. Erken dönemlerde hepimiz endişeyle konuşup birbirimizi etkiliyoruz. Ben arada doğuma yaklaşmış gruplara da bakıyorum kafam rahatlasın diye.

8+3 benim aramızda 3-4 gün var senle :) bol bol salatalık yemeni öneririm , yoğurt, salatalık ve leblebi hafifletiyor canım
Teşekkür ederim canm böyle bilgiler çok onemlitost yapincada iyi geliyor

Kızlar biriniz açık hava mide bulantısına iyi geliyor demişti bugün hava güzel olunca hep parklarda gezdim hiç içeri girmedim. Yanımıza da çorba meyve kuruyemiş almıştım çok iyi geldi gerçekten. Bir de pozidox vermişti doktor onu alıyorum 2 gündür. O da doğal içerikliymiş. Zencefil ve b vitamini içeriği, onunda etkisi olabilir.

Neden hep vajinal oldu muayeneleriniz acaba

aaa benim doktorum 8 haftadan sonra hep karından bakacağız dedi. seninki ikiz diye öyle mi dedi acaba?

Selam nasilsiniz kizlaaaarrr ?
Kaç haftadır kokulardan muzdaribim benim gibi olan var mı?
Afedersiniz artık sabun bile kullanasım gelmiyor bu yüzden kokusuz sabun alacağım internetten. Önerebileceğiniz var mı? Hem el yikamalik hem duşta kullanmalik bi kaç tane alayım diyorum.

Neden hep vajinal oldu muayeneleriniz acaba
8+1de gittim en son. Sanırım henüz çok küçük olduğu için vajinal bakılıyor. Çünkü 10 haftadan itibaren karından bakılacak denmişti.
aaa benim doktorum 8 haftadan sonra hep karından bakacağız dedi. seninki ikiz diye öyle mi dedi acaba?
En son ben de 8. Haftada gittim. Sanırım o sondu, bir sonraki 10. Hafta oluyor o karından bakılacak diye anladım.

Bes haftalikta yedi haftalikta sekiz haftalikta gittim hep karından bakıldı cnm o yüzden şaşırdım ekstra bir durumun mu var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…