- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
Amiin cnm hepimizin inşallahAy hadi bakalım bugün çıkacak yani Allah gönlüne göre versin inşallah haberlerini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin cnm hepimizin inşallahAy hadi bakalım bugün çıkacak yani Allah gönlüne göre versin inşallah haberlerini bekliyoruz
Çift embriyoBaya fazla tek embriyo değildi seninki sanırım ikiz üçüz filan geliyor galiba
Hemen tekrar transfermi olacaksın cnm donmuslarin varmibende gelicem bekleyiinn ama 30 ağustosta
inşallaahh allah nasip ederseee amiiiinn
Bekliyoruz gelbende gelicem bekleyiinn ama 30 ağustosta
inşallaahh allah nasip ederseee amiiiinn
Ama bizde kullanıyoruz aynı ilaçları yani içini rahat tut. Hangi gün transfer oldunÇift embriyo
Ama kızlar bir ton ilaç kullanırken çok da kesin bir şey diyemiyorum tuttu veya tutmadı diye
Bize mutluluk getirdinKizlar bende geldim
12 ağustos sen?Ama bizde kullanıyoruz aynı ilaçları yani içini rahat tut. Hangi gün transfer oldun
Hoş geldinKizlar bende geldim
Hosgeldin cnmsenin kacinci gündü sonucun kacKizlar bende geldim
11 ağustos12 ağustos sen?
Bende geldimUzun emekler sonucu Pozitifi görüp heyecanlı olan Anne adayları gelin burada paylaşımda bulunalım Birbirimize destek olalım
Hoşgeldinn bir takım güzel işler bizi bekliyor.Bende geldim
Evet her ne kadar endişelerimiz devam da etse güzel işler var bekleyenHoşgeldinn bir takım güzel işler bizi bekliyor.
Sen kalp atışını duymuştun değil mi öyle hatırladımEvet her ne kadar endişelerimiz devam da etse güzel işler var bekleyen
Canim benim 5 haftalik oldu 8. Gun 88 10. Gun 178 12.gun 623Hosgeldin cnmsenin kacinci gündü sonucun kac
Başlarda endişeli olsamda normal günlük hayatıma devam ettim. BOL su tükettim halada tüketiyorum. SU yun şifasına inanıyorum. Çok ağır işler yapmamak kaydıyla da evdeki işlerimide yapıyorum. Beslenme için fazla çaba göstermedim açıkcası bundan sonraki süreçte daha dikkatli olmayı düşünüyorumPozitifi gören kızlarımm transferden sonra neler yaptınız ayrıntılı anlatın yahu
Neler yediniz ne kadar yattınız
Gününüz nasıl geçti
Şöyle ayrıntılı ayrıntılı anlatırmıaınız