1 adet transfer yapıldııı ayy kimyasal değildir inşallahkuzum hayırlı olsun bebişin seninle maşallah:)))))kaç tane embriyo transferi oldun. 9.güne göre epey yüksek çıkmış...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 adet transfer yapıldııı ayy kimyasal değildir inşallahkuzum hayırlı olsun bebişin seninle maşallah:)))))kaç tane embriyo transferi oldun. 9.güne göre epey yüksek çıkmış...
Ay çok teşekkür ederim inanamadım inşallah normal ilerler inşallah Allah hepimize versinnnhamilesiniz :) hayırlı olsun değeriniz çok güzel RABBİM devamını getirsin
2. gün hemen tekrarlayın inşallah kimyasal falan değildir aklınıza getirmeyin... tüp bebeğin kimyasalını hiç duymamıştım.. birde değer düşük değil epey yüksek çıkmış maşallahhh1 adet transfer yapıldııı ayy kimyasal değildir inşallah
2. gün hemen tekrarlayın inşallah kimyasal falan değildir aklınıza getirmeyin... tüp bebeğin kimyasalını hiç duymamıştım.. birde değer düşük değil epey yüksek çıkmış maşallahhh
3 gün sonra 12. Gün olduğunda yaptırıcam İstanbul tüp bebek merkezine göndermek için ay çok teşekkür ederim inşallah ya2. gün hemen tekrarlayın inşallah kimyasal falan değildir aklınıza getirmeyin... tüp bebeğin kimyasalını hiç duymamıştım.. birde değer düşük değil epey yüksek çıkmış maşallahhh
2. gün hemen tekrarlayın inşallah kimyasal falan değildir aklınıza getirmeyin... tüp bebeğin kimyasalını hiç duymamıştım.. birde değer düşük değil epey yüksek çıkmış maş
Ay çok teşekkür ederim inanamadım inşallah normal ilerler inşallah Allah hepimize versinnn
yok yok değildir, değeriniz çok güzel Maaşallah BarekAllah, hep olumlu düşünelim olumlu olsun :)1 adet transfer yapıldııı ayy kimyasal değildir inşallah
İkiz olma ihtimali var hayırlı olsun maşallah13.gün de tek dondurulmuş 5.gün embriyosu 5725
Tesekkur ederim canim,sağlikli olsun ilerlesin de,baska bsy istemiyorum,kotu tecrubeler istemese de insani tedirgin ediyor,sonucu gormek yolun başi maalesefİkiz olma ihtimali var hayırlı olsun maşallah
2 gun sonra yine bi kan tahlili ile artisa bakilarak ikiz veya ucuz vs denebilir.. ama sonuç cok iyi bi deger masallah...hayirli olsun..13.gün de tek dondurulmuş 5.gün embriyosu 5725
Çok tesekkur ederim canim,isteyen herkese allahim nasip etsin,Çarşamba yaptirmistim,ctesi yaptir dedi dr,sağlikli olsun ve ilerlesin tek dileğim bu,2 gun sonra yine bi kan tahlili ile artisa bakilarak ikiz veya ucuz vs denebilir.. ama sonuç cok iyi bi deger masallah...hayirli olsun..
Çok sık ve şiddetli olmasa da bende oluyor,kesinlikle pozitifi görmek yetmiyor,bu benim 5.pozitifi görüşümsonrasi da stresli,sağlikli ve yolunda gitsin inşallah herkesin bu süreçleriPozitif sonuç gören arkadaşlar kasıkta bıçak saplanır gibi sancı var bu normal mi sizlerde de var mı? İnsan keseyi ve kalp atışını duymadıkça rahat edemiyor
Amin kesinlikle benim de iki sene önce bir kimyasal gebelik var bakalım Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok sık ve şiddetli olmasa da bende oluyor,kesinlikle pozitifi görmek yetmiyor,bu benim 5.pozitifi görüşümsonrasi da stresli,sağlikli ve yolunda gitsin inşallah herkesin bu süreçleri
Sonucu aldiginda bizimle de paylasirsan sevinirizÇok tesekkur ederim canim,isteyen herkese allahim nasip etsin,Çarşamba yaptirmistim,ctesi yaptir dedi dr,sağlikli olsun ve ilerlesin tek dileğim bu,
16.450 cikti, 18-19 mayis kontrole gidecegim,bi daha yok betahcg..Sonucu aldiginda bizimle de paylasirsan seviniriz
Ikiz bebislerin hayirli olsun diyelim ozaman.. tek ebriyo vermislerdi dimi.16.450 cikti, 18-19 mayis kontrole gidecegim,bi daha yok betahcg..
Ole midir diyosunultrasonda gormeden net olmaz diye dusunuyorum ama,allahim sağliklisini versin,evet tek embriyoydu cnm.ben imkansizliklarin insaniyim,tum oranlari tutturuyorum dis gebelik %15 4kere buldum,tek embriyo ile ikiz gebelik %1 onu da tutturuyorum galiba.allahin isteyen herkese versin,sonu sağlikli guzel olsunIkiz bebislerin hayirli olsun diyelim ozaman.. tek ebriyo vermislerdi dimi.
Rabbim hayirlisini versin canim sen bir an evvel git doktora 3 kat artmasinin nedenleri birden fazla..1.ci nedeni ikiz yada ucuz gebelik... 2.si diş gebelik de olabilir.. internetten bi arastir canim.. hemen vakit kaybetmeden doktora git.. tabi şoyle bi durum var eger dis gebelik olsaydi sende daha onceden yaşamişsin aşiri derecede agri sizi oluyormuş. Eger agri sizi yoksa korkacak biseyde yok demektir..Ole midir diyosunultrasonda gormeden net olmaz diye dusunuyorum ama,allahim sağliklisini versin,evet tek embriyoydu cnm.ben imkansizliklarin insaniyim,tum oranlari tutturuyorum dis gebelik %15 4kere buldum,tek embriyo ile ikiz gebelik %1 onu da tutturuyorum galiba.allahin isteyen herkese versin,sonu sağlikli guzel olsun
2022 tup bebek seruvenindeyiz epey de kalabalik orayidq takip et canim..Ole midir diyosunultrasonda gormeden net olmaz diye dusunuyorum ama,allahim sağliklisini versin,evet tek embriyoydu cnm.ben imkansizliklarin insaniyim,tum oranlari tutturuyorum dis gebelik %15 4kere buldum,tek embriyo ile ikiz gebelik %1 onu da tutturuyorum galiba.allahin isteyen herkese versin,sonu sağlikli guzel olsun
Diger diş gebeliklerimde agri olmamıştıama hic bu kadar yuksek degerle de baslamamistim,kismet yabi dr ya sorcam yine ptesi bakalim erken randevu icin.ben 10 binlerde ameliyat olmustum,artik cok gecRabbim hayirlisini versin canim sen bir an evvel git doktora 3 kat artmasinin nedenleri birden fazla..1.ci nedeni ikiz yada ucuz gebelik... 2.si diş gebelik de olabilir.. internetten bi arastir canim.. hemen vakit kaybetmeden doktora git.. tabi şoyle bi durum var eger dis gebelik olsaydi sende daha onceden yaşamişsin aşiri derecede agri sizi oluyormuş. Eger agri sizi yoksa korkacak biseyde yok demektir..