2022 Transfer Sonrası Beta Hcg Değerlerimizi Söyleyelim

Merhaba hayırlı akşamlar 3.gün 2 embriyo transferi yapıldı 10. Gün kan testinde beta HCG 1 çıktı 12. Günde yükselme olabilir mi?

kızlarr merhabaalr 5. gun dondurulmus 2 adet embrıyo transferı 7. gun beta 60.45 tecrubelı olanlar deger sızce nasıl ıkız olabılır mı ? yada tutunur muuuu

Merhaba lar 12. Günümde 57 çıktı 14. Günde 77 çıktı çok düşük başına böyle gelipte hamile kalan varmı

Merhaba arkadaşlar, Benim transfer sonrasi değerlerim bu şekilde;
9. Gun : 14.1
11.Gun : 33.7
13. Gun : 106.6
-Bu arada 5. Gun tek embriyo transferi yaptirdim. Aslinda 2 tane yapilacakti fakat biri cozulurken bozulma yaşandı.
-Birde az once doktorumla konustum. Biz bu ay hem dogal yolla denedik hemde donmus embriyo transferi yaptirdik. O yuzden tup bebek olarak dusununce dusuk basladik beta hcg ye ama dogal yolla normal olabilir dedi doktorum. Her iki sekildede artis iyi dedi. Sizde artışlar nasill???
Merhaba gebelik oluştu mu acaba değerimiz çok aynı bende şuan kan vericem 16. Gün

Pozitif çıktıysa doğrudur, ama negatifse henüz idrara betahcg yansıması olabilir
A734FC34-799E-4CE2-B759-ED7A56CA149E.jpeg

Hiç umudum yok aşılamadada böyle olmuştu 🙁🥺

Herkese destek mesajları İçin teşekkür ederim ama yok kesinlikle ovitrelle ya da kullandığım bir sürü ilacın etkisidir🥺
Ovitrelle de bu kadar bariz bi çizgi çıkmaz Ovitrelle beta hcg yi en çok 3-5 seviyesine çıkarır, bu teste gore ben beta hcg nin yüksek olduğunu düşünüyorum

261 yazıyor beta hcg yazıyor y işareti var ama negatif ya da pozitif yazısı yok sayfada. 9.günümmm anlamadım
kuzum hayırlı olsun bebişin seninle maşallah:)))))kaç tane embriyo transferi oldun. 9.güne göre epey yüksek çıkmış...

X