Merhaba tekrar baktırdınız mı kaç çıktığı değil de artış sürekliliği önemli demişti doktorum katlanarak artıyorsa sorun yok benceBugün de 452 cikti çok guzel değil bnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba tekrar baktırdınız mı kaç çıktığı değil de artış sürekliliği önemli demişti doktorum katlanarak artıyorsa sorun yok benceBugün de 452 cikti çok guzel değil bnm
Hayırlı olsun öncelikle tüp bebeği hangi merkezde denediniz bilgi verme şansınız var mı?Transfer den sonra 12 gün dü. Çift embriyo benim ama tek kese görüldü yani bebek 1
Kardelen hanım sonucunuz nedir inşallah devam etmiştir gebelik11.30da perinatologa gdcm kuzum
Merhaba gebelik oluştu mu acaba değerimiz çok aynı bende şuan kan vericem 16. GünMerhaba arkadaşlar, Benim transfer sonrasi değerlerim bu şekilde;
9. Gun : 14.1
11.Gun : 33.7
13. Gun : 106.6
-Bu arada 5. Gun tek embriyo transferi yaptirdim. Aslinda 2 tane yapilacakti fakat biri cozulurken bozulma yaşandı.
-Birde az once doktorumla konustum. Biz bu ay hem dogal yolla denedik hemde donmus embriyo transferi yaptirdik. O yuzden tup bebek olarak dusununce dusuk basladik beta hcg ye ama dogal yolla normal olabilir dedi doktorum. Her iki sekildede artis iyi dedi. Sizde artışlar nasill???
Pozitif çıktıysa doğrudur, ama negatifse henüz idrara betahcg yansıması olabilirİdrar testi 8.günde doğru çıkarmı acaba 5.gün embriyosu transfer edilmişti
Pozitif çıktıysa doğrudur, ama negatifse henüz idrara betahcg yansıması olabilir
Bence umutlanmalisin pozitif çıkmış :)Eki Görüntüle 3059712
Hiç umudum yok aşılamadada böyle olmuştu
Herkese destek mesajları İçin teşekkür ederim ama yok kesinlikle ovitrelle ya da kullandığım bir sürü ilacın etkisidirBence umutlanmalisin pozitif çıkmış :)
Ovitrelle de bu kadar bariz bi çizgi çıkmaz Ovitrelle beta hcg yi en çok 3-5 seviyesine çıkarır, bu teste gore ben beta hcg nin yüksek olduğunu düşünüyorumHerkese destek mesajları İçin teşekkür ederim ama yok kesinlikle ovitrelle ya da kullandığım bir sürü ilacın etkisidir
Yarın ilk işim sağlık ocağına gitmek olucak çok teşekkür ederimm inşallah kimyasal falan olmazOvitrelle de bu kadar bariz bi çizgi çıkmaz Ovitrelle beta hcg yi en çok 3-5 seviyesine çıkarır, bu teste gore ben beta hcg nin yüksek olduğunu düşünüyorum
Merhaba naptınız kan verdinizmi...Herkese destek mesajları İçin teşekkür ederim ama yok kesinlikle ovitrelle ya da kullandığım bir sürü ilacın etkisidir
261 yazıyor beta hcg yazıyor y işareti var ama negatif ya da pozitif yazısı yok sayfada. 9.günümmm anlamadımMerhaba naptınız kan verdinizmi...
kuzum hayırlı olsun bebişin seninle maşallah:)))))kaç tane embriyo transferi oldun. 9.güne göre epey yüksek çıkmış...261 yazıyor beta hcg yazıyor y işareti var ama negatif ya da pozitif yazısı yok sayfada. 9.günümmm anlamadım
hamilesiniz :) hayırlı olsun değeriniz çok güzel RABBİM devamını getirsin261 yazıyor beta hcg yazıyor y işareti var ama negatif ya da pozitif yazısı yok sayfada. 9.günümmm anlamadım