Guzel bir deger canim,ne zamana kontrole cagirdilar seni?merhaba. 25 nisan transfer , 5 mayıs test sonuçum 1752 çıktı
Aaaaaa kadinalr klubunde bi kac kere denk geldim dis gebelikte o sekilde 3 kat artmisti... ama inanilmaz agri kramp vs cok fazlaydi kisinin.. 15bin deger gercekten yuksek bi deger cok merak ediyorum yaaa seni dusunemiyorum.. pazaretsiye kadar nasil bekliceksin canm yaaa.. pazartesi gittigin gibi yaz bana nolur...insallah guzel seyler olur...hayirlisi ileDiger diş gebeliklerimde agri olmamıştıama hic bu kadar yuksek degerle de baslamamistim,kismet yabi dr ya sorcam yine ptesi bakalim erken randevu icin.ben 10 binlerde ameliyat olmustum,artik cok gec
Ağrim yok canim ya çok şükür,tek sol tüpüm var sağ alinmisti ona da gitmemistir artik heralde diye dusunuyorumAaaaaa kadinalr klubunde bi kac kere denk geldim dis gebelikte o sekilde 3 kat artmisti... ama inanilmaz agri kramp vs cok fazlaydi kisinin.. 15bin deger gercekten yuksek bi deger cok merak ediyorum yaaa seni dusunemiyorum.. pazaretsiye kadar nasil bekliceksin canm yaaa.. pazartesi gittigin gibi yaz bana nolur...insallah guzel seyler olur...hayirlisi ile
Tamamdir canim takilirim oraya da2022 tup bebek seruvenindeyiz epey de kalabalik orayidq takip et canim..
Çarşamba günü gidicem ayın 11 indeGuzel bir deger canim,ne zamana kontrole cagirdilar seni?
Gebeliğiniz sağlıkla ilerliyordur inşallah size benzer bir tablo yaşıyorum tedirgin oldum 3. Gün embriyosu 12. Gün 178 14. Gün 316 çıktı tam ikiye katlamadı endişe ettim bilgilendirirseniz çok sevinirimMerhaba, herkese hayırlı olsunBana Şubatta 3 günlük embriyo transferi yapıldı. 12. Günde beta hcg 130 çıktı, 14. Günde 217 çıktı. Sonra keseyi de gördük. Haftaya inşallah kalp atışını da duyarız
Merhaba 17 Mayıs da yazmışsın mesajı çok erken bir zamanda kan tahlili vermişsin ama ne oldu sonuç, şu an ki de son durum merak ettimKizlar ben naptim biliyormusunuz cok regli agrim olunca gittim kan tahlili versin transferle birlikte 6.gun..
8.kusur cikti o gunMerhaba 17 Mayıs da yazmışsın mesajı çok erken bir zamanda kan tahlili vermişsin ama ne oldu sonuç, şu an ki de son durum merak ettim
İçini ferah tut minniğine sımsıkı sarıl bence iki Gün sonra güzel katlanır. 8. Gün dahaHepimizin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
Az önce test sonucu aldım
Tek 6. Gün embriyosu transfer edildi transferin 8. Günü 98. Düşük mü? Doktorum biraz temkinli konuştu
Bence degeriniz cok iyi.. benim 5.gun 8, 7.gun 20, 10.gun 122, 12.gun 250 cikti onemli olan saglikla artmasi..gozunuz aydin saglikla ilerlesin i sallahHepimizin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
Az önce test sonucu aldım
Tek 6. Gün embriyosu transfer edildi transferin 8. Günü 98. Düşük mü? Doktorum biraz temkinli konuştu
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızBence degeriniz cok iyi.. benim 5.gun 8, 7.gun 20, 10.gun 122, 12.gun 250 cikti onemli olan saglikla artmasi..gozunuz aydin saglikla ilerlesin i sallah
2 gunde bir kan artisi onemli onu gormek istiyor doktorlar.. ben hic progstro degerime baktirmadim.. hayirlisi olur insallah..Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Progesteron değerim düşük çıkmış (kaç olduğunu bilmiyorum) doktor progesteron dozunu 2 katına çıkardı, pzt de tekrar çağırdı kan vermeye
Ayyy çok sevindim ne güzel bir haber hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah darısı başıma8.kusur cikti o gunsuanda ikiye katlayarak ilerliyor bugun kese gormeye gidecez insallah