2022 Transfer Sonrası Beta Hcg Değerlerimizi Söyleyelim

Diger diş gebeliklerimde agri olmamıştıama hic bu kadar yuksek degerle de baslamamistim,kismet yabi dr ya sorcam yine ptesi bakalim erken randevu icin.ben 10 binlerde ameliyat olmustum,artik cok gec
Aaaaaa kadinalr klubunde bi kac kere denk geldim dis gebelikte o sekilde 3 kat artmisti... ama inanilmaz agri kramp vs cok fazlaydi kisinin.. 15bin deger gercekten yuksek bi deger cok merak ediyorum yaaa seni dusunemiyorum.. pazaretsiye kadar nasil bekliceksin canm yaaa.. pazartesi gittigin gibi yaz bana nolur...insallah guzel seyler olur...hayirlisi ile

Ağrim yok canim ya çok şükür,tek sol tüpüm var sağ alinmisti ona da gitmemistir artik heralde diye dusunuyorumvallahi pek heyecanli degilim artik ya,yaşadiklarim beni olgunlastirdi notrlestirdiben t.dagdayim,istanbula gidiyorum dr ye,hemsireye yazarim bakalim dış gebelik olabilir mi erken gelmek daha iyi olmaz mi diye,fln diye,ses kaydi atmisti cunku,çok iyi bir deger dedi bakalim,gecmisi de biliyor ama.ayy ne olursa olacak artik canim ya.insallah olumlu olur herkesin hakkinda benim hakkimda da

Anneler gününüz kutlu olsun

Eklentiler

• 46F46973-B675-4720-B48D-8D6DEFE8680E.jpeg
    166,3 KB · Görüntüleme: 132
Merhaba 5. Gün embriyosu ilk transferim bugün 6. Günüm evde test yaptım negatif çıktı böyle olup pozitif sonuç alan var mı?

Transferim 9. Günü 260 12. Günü beta hcg 725 çıktı. Kese görmeye ne zaman çağırılıyor acaba?

Gebeliğiniz sağlıkla ilerliyordur inşallah size benzer bir tablo yaşıyorum tedirgin oldum 3. Gün embriyosu 12. Gün 178 14. Gün 316 çıktı tam ikiye katlamadı endişe ettim bilgilendirirseniz çok sevinirim

13 nisan teansfer
Tek embriyo 4AA
22 nisan beta değeri 223
25 nisan beta değerim 899
11 mayıs kese kalp atışı 6+4

Rabbim herkese nasıp eylesin

Kizlar ben naptim biliyormusunuz cok regli agrim olunca gittim kan tahlili versin transferle birlikte 6.gun..

Kizlar ben naptim biliyormusunuz cok regli agrim olunca gittim kan tahlili versin transferle birlikte 6.gun..
Merhaba 17 Mayıs da yazmışsın mesajı çok erken bir zamanda kan tahlili vermişsin ama ne oldu sonuç, şu an ki de son durum merak ettim

Hepimizin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
Az önce test sonucu aldım
Tek 6. Gün embriyosu transfer edildi transferin 8. Günü 98. Düşük mü? Doktorum biraz temkinli konuştu
İçini ferah tut minniğine sımsıkı sarıl bence iki Gün sonra güzel katlanır. 8. Gün daha

Hepimizin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
Az önce test sonucu aldım
Tek 6. Gün embriyosu transfer edildi transferin 8. Günü 98. Düşük mü? Doktorum biraz temkinli konuştu
Bence degeriniz cok iyi.. benim 5.gun 8, 7.gun 20, 10.gun 122, 12.gun 250 cikti onemli olan saglikla artmasi..gozunuz aydin saglikla ilerlesin i sallah

Bence degeriniz cok iyi.. benim 5.gun 8, 7.gun 20, 10.gun 122, 12.gun 250 cikti onemli olan saglikla artmasi..gozunuz aydin saglikla ilerlesin i sallah
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Progesteron değerim düşük çıkmış (kaç olduğunu bilmiyorum) doktor progesteron dozunu 2 katına çıkardı, pzt de tekrar çağırdı kan vermeye

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Progesteron değerim düşük çıkmış (kaç olduğunu bilmiyorum) doktor progesteron dozunu 2 katına çıkardı, pzt de tekrar çağırdı kan vermeye
2 gunde bir kan artisi onemli onu gormek istiyor doktorlar.. ben hic progstro degerime baktirmadim.. hayirlisi olur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…