- 19 Haziran 2022
- 1
- 0
- 42
Merhaba benim de 3.gün embriyo su 11.gün 29.11 çıktı size çok yakın. Çok ağladım ama şimdi sizi görünce umut oldu pazartesi tekrar kan vericem inşallah güzel haberler alırımBenim son test sonucum 507,21 cikti.. yani su sekilde ilerledi;
9. Gun: 14.1
11. Gun :36.6
13. Gun:106.7
17. Gun: 507.21
Nasil sizce??
Merhaba arkadaşlar, Benim transfer sonrasi değerlerim bu şekilde;
9. Gun : 14.1
11.Gun : 33.7
13. Gun : 106.6
-Bu arada 5. Gun tek embriyo transferi yaptirdim. Aslinda 2 tane yapilacakti fakat biri cozulurken bozulma yaşandı.
-Birde az once doktorumla konustum. Biz bu ay hem dogal yolla denedik hemde donmus embriyo transferi yaptirdik. O yuzden tup bebek olarak dusununce dusuk basladik beta hcg ye ama dogal yolla normal olabilir dedi doktorum. Her iki sekildede artis iyi dedi. Sizde artışlar nasill???
Ben tüp bebek kimyasal yaşadım2. gün hemen tekrarlayın inşallah kimyasal falan değildir aklınıza getirmeyin... tüp bebeğin kimyasalını hiç duymamıştım.. birde değer düşük değil epey yüksek çıkmış maşallahhh
Sonucunuz ne oldu12. gün 504
14. gün yani bugün 559
kimyasala mı gidiyor sizce? saatlerdir forum karıştırıyorum delircem
Benim de bugün 10. günüm ve 14.86 çıktı sonucum. Her şey bitti derken paylaşımınızı gördüm. Hala umut var demek ki..Merhaba arkadaşlar, Benim transfer sonrasi değerlerim bu şekilde;
-Bu arada 5. Gun tek embriyo transferi yaptirdim. Aslinda 2 tane yapilacakti fakat biri cozulurken bozulma yaşandı.
-Birde az once doktorumla konustum. Biz bu ay hem dogal yolla denedik hemde donmus embriyo transferi yaptirdik. O yuzden tup bebek olarak dusununce dusuk basladik beta hcg ye ama dogal yolla normal olabilir dedi doktorum. Her iki sekildede artis iyi dedi. Sizde artışlar nasill???
İnşallah artarBenim de bugün 10. günüm ve 14.86 çıktı sonucum. Her şey bitti derken paylaşımınızı gördüm. Hala umut var demek ki..
İnşallahİnşallah artar
Merhaba arkadaşlar, Benim transfer sonrasi değerlerim bu şekilde;
Selam,
5. Gün embriyosu
7. Gün 5
9. Gün 25
11. Gün 88
14. Gün 325 çok düşük başladı kimyasaldan şüphelendi hemşire ama güzel arttı, değerin önemi yok artış katsayısı mühim olan, karamsarlığa düşenler görür de rahatlar biraz yazıyorum
Benim son test sonucum 507,21 cikti.. yani su sekilde ilerledi;
9. Gun: 14.1
11. Gun :36.6
13. Gun:106.7
17. Gun: 507.21
Nasil sizce??
5. Gün embriyosu 9. Gün 22 çıktı beta umarım benim de sizin gibi artarbenim de doktorum düşük başladı dedi sevinemedim
Kizlarrr 3.gun cift embiriyosu. Bugun 9. Gunum test yaptirdim 15.80 cikti . Boyle cikan var mi
Merhaba kızlar benim 3. gün embriyosuydu 14. gün değerim 9.91 çıktı. Doktor 1 hafta sonra tekrarla testi dedi. 14. güne göre çok düşük değerim, bi umut bekliyorum
merhaba kızlar. benim de 3. gün embriiyosu taze transfer oldu. bugün 12. gün beta hcg 20.66 çıktı. düşük bir değer mi sizce
Benim 3. Gün embriyosu transfer edildi ama hastane bana 11 gün sonraya kan tahlili yaptır dedi. Erken geldi biraz açıkçası. Bugün kan tahlili yaptırdım, 11. Günde 36.5 çıktı. Çok mu düşük sizce? Kimyasal gebelik olmasından korkuyorum
Merhaba, ben de dünden bu yana umudumu kaybetmemek için çabalıyorum. 7. Gün beta hcg 14, 9. gün 24 çıktı. Donmuş 5. gün embriyosu.
bu şekilde başlayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz lütfen
Sonuclariniz ne oldu kizlar? Aynı durumdayım şuanBenim de bugün 10. günüm ve 14.86 çıktı sonucum. Her şey bitti derken paylaşımınızı gördüm. Hala umut var demek ki..
Benim o negatif olmuştu. Daha sonraki denemem pozitif oldu çok şükür. İnşallah siz de hayırlı haberler alırsınızSonuclariniz ne oldu kizlar? Aynı durumdayım şuanumut olun lütfen bana
Teşekkür ederim. İnşallahBenim o negatif olmuştu. Daha sonraki denemem pozitif oldu çok şükür. İnşallah siz de hayırlı haberler alırsınız
Sonucun ne oldu canımMerhaba kızlar benim 3. gün embriyosuydu 14. gün değerim 9.91 çıktı. Doktor 1 hafta sonra tekrarla testi dedi. 14. güne göre çok düşük değerim, bi umut bekliyorum
Sonuc ne oldu canım benimde şuan aynı durum var11.gün 2.39 malesef Dr um çok ihtimal yok ama 2 gün sonra yine kan testi ver dedi
Negatif olmuştu maalesefSonuc ne oldu canım benimde şuan aynı durum var