• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Cookiie

Canımın minik parçası 💜 Güzel kızım 🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
20.593
35.871
598
Merhaba hanımlar.
Temmuz ayında tüp bebek yaptıranlar olarak bilgi alışverişi yapalım diye açıyorum bu konuyu.
Benim ilk denemem olucak. Tekrarlayan düşükler sebebiyle pgt li tüp bebek yaptırmaya karar verdik.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Yolumuz açık olsun sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah ☺️

Merhaba hanımlar.
Temmuz ayında tüp bebek yaptıranlar olarak bilgi alışverişi yapalım diye açıyorum bu konuyu.
Benim ilk denemem olucak. Tekrarlayan düşükler sebebiyle pgt li tüp bebek yaptırmaya karar verdik.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Yolumuz açık olsun sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah ☺️
Topiğin hayırlı olsun canım benim 🥰 inşallah müjdeli haberler paylaştığınız, sağ salim evlatlarınıza kavuştuğunuz bir topik olur🥰🥰

Bende bu ay ya transfer yada havuz işlemine devam edeceğim.hepimize Allah yardim etsin

Bende bu ay ya transfer yada havuz işlemine devam edeceğim.hepimize Allah yardim etsin
Hoşgeldiniz. Daha önceden başladınız anladığım kadarıyla nasıl bir yol izlediniz ☺️

Bende çok düşük amh 007 marttan beri yumurta topadik bir bir 😕 en son iki tedavim biraz hüsran 1 yumurta toplandı malesef döllenme olmadı ondan dolayı üzgünüm biraz ama tedaviye devam mi yoksa transfer mi yapılacak belli değil sizin nedir

Bende çok düşük amh 007 marttan beri yumurta topadik bir bir 😕 en son iki tedavim biraz hüsran 1 yumurta toplandı malesef döllenme olmadı ondan dolayı üzgünüm biraz ama tedaviye devam mi yoksa transfer mi yapılacak belli değil sizin nedir
Hayırlı olan ne ise o olsun inşallah adınıza moralinizi bozmayın Allah’tan umut kesilmez.

Ben ilk defa başlayacağım 5 defa doğal gebelik kaybı yaşadım bizde bir sorun çıkmıyor. Doktorlar kayıpların embriyo kaynaklı olabileceğini söylediler genellikle o yüzden genetik incelemeli tüp bebeğe başlayacağız temmuz adetinde

Arkadaşımda aynı probleme sahipti mfk yöntemi ile hamile kaldı onu da deneyeceğim
Evet onuda çok deneyen var. Deneyin tabi doktorunuza danışarak tedavi sürecinde takviye olarak kullanılırmı acaba

Hoşgeldiniz. Daha önceden başladınız anladığım kadarıyla nasıl bir yol izlediniz ☺️
Tedavide aslında bence bir zorluk yok özellikle çalismiyorsaniz yada doktor yakınsa sorun yok beni ne ilaçlar ne muayene hicbirsey yormadi sadece kaç yumurta gözüktü ilaca tepki verdi mi toplandi boş mu çıktı dolu çıktı döllendi mi yok kaçıncı güne gidecek ne olacak stres bunlar

merhabalar, 28 temmuzda ben de başlıyorum. Eşim azospermi hastası, tedavi sonrası ejakülatta bulunan spermlerle havuzlama yaptık, ilk denememiz olacak.
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz evladınıza vesile olsun inşallah ☺️
hangi merkezds başlayacaksınız ☺️

Tedavide aslında bence bir zorluk yok özellikle çalismiyorsaniz yada doktor yakınsa sorun yok beni ne ilaçlar ne muayene hicbirsey yormadi sadece kaç yumurta gözüktü ilaca tepki verdi mi toplandi boş mu çıktı dolu çıktı döllendi mi yok kaçıncı güne gidecek ne olacak stres bunlar
Benim 2.5 saatlik yolda doktorum ama hiç sorun etmiyorum onu dediğiniz güzel yumurtalar çıkıp döllensin sağlıklı olsunlarda gerisini gözüm görmüyor☺️

Slm bende temmuzda başlıyorum tedaviye pgtli olcak benim rabbim yardımcımız olsun inşallah rabbim isteyen herkese versin evlat 😊
Aa benimde pgtli olucak. Sizin ne için ☺️
Hayırlı olsun bu arada 🌸

merhaba,
Benimde tekrarlayan düşüklerim var.. Ne eşimde ne bende herhangi bir problem görünmedi.. yapılması gereken bütün testleri yaptırdık hem eşim hem de ben.. yaşımız 26.
Temmuz ayında pgt li tüp bebek deneyeceğiz..
Topiğiniz hayırlı olsun..
Umarım dileyen herkese nasip olur💙

Son düzenleme:
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz evladınıza vesile olsun inşallah ☺️
hangi merkezds başlayacaksınız ☺️
Ankara A life da deneyeceğiz, içime sinmeyen bir çok şey var ama eşim eve yakınlık sebepli bu merkezde ısrarcı, artık bilinçli, bilgili hasta olup sıkıntıların etrafından dolanmaya gayret edeceğim.

Back