-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #19.541
Böyle erkekler evlenmesin. Böyle ailesi olan da evlenmesin. İyi ki uzaktasınız. İletişimi kes. Bu terbiyesizlik.Canım ben almanyada yaşıyorum.
Bizim yanımızda değiller.
Eşim onlardan çok korkuyor ve çok çekiniyor.
Bu sadece bir örnek idi. Her günüm cehennem gibi geçti.
Eşime şart koydum anlaştık artık türkiyeye gidince o ailesine ben aileme gideceğim.. Aksi taktirde boşanacağım.
Çünki beni savunma kabiliyeti yok.
Onlar eziyor o susuyor.
Çok korkuyor onlardan
Temmuz sonlarında da değilsin ki acaba bu ağustos annelerinde ne arıyorsun
Ben hazirana bakıyorum bide şuan güncel olarak ocağa. Orası çok heyecanlı doğum hikayeleri gazlı bebeler loğuşka delirmiş anneler vs
Aaaa çok şaşırdım şu andaYa canım zaten o park yataklar hem kötü görünüyor hemde konforsuz.
Bende var seyahat beşiği olarak tatillerde kullanıyorum kapanıp açılıyor pratik bir şey diye ama asla eve alınmaz ben ikeadan almıştım bir de anne yanı aldım Mothercareden miniminnacık görsel koyarım çok kullanışlı oldu. 3. 5 yaşında daha yeni kızıma büyük yatak aldım.
Anne yanı ilk üç ay için olmazsa olmaz başka odaya gel git yapamazsın bebek o kadar uzak kalamaz bence
İzmirde giydirilir canımİlk 40 gün kısa kollu giydirilmez mi
Çok geçmiş olsunTest sonucum pozitif geldi.Doktor parol iç dedi. İçtim ama öylece çıkardım.
Merhaba çok geçmiş olsun. Covidmisiniz galiba bende covidim bebek için endişeleniyorum.
Geçmiş olsun. Parol kullanabilirsin. Bende çok kötüydüm yalnızca parole izin çıktı onuda aynı yün iki kere içtim. Şuan hala öksürüğüm devam ediyor ben öksürdükçe akıntım var ne yapacağımı şaşırdımKızlar çok hastayım. Başağrısı için ne yapabilirim?
Şeylerede bak beşikten yatak olabilenler var bence onlarda kullanışlıAaaa çok şaşırdım şu andaben de hem park yatak hem ikea ahşap beşik vardı. Ahşap beşik sadece ilk 6 ay iş gördü sonra çöp oldu çünkü benim kızım biraz hareketli uyuyordu ve sığmamaya başladı ama park yatak benim en hassas noktam alırken zorla alıp aldıktan sonra müptelası oldum. Bir buçuk yaşında park yatağında yatıyor bir sene daha yatar muhtemelen sonra da büyük yatağa geçeriz diğer büyüyen beşikleri hiç istemedim çünkü onlar fazla küçük bebek ve çocuklar için. Bir de park yataklrın desenleri eskisi gibi renkli renkli değil artık düz ve güzel renkleri de var tabi ki heves edip oda yaptırınca değiştirmek istiyor insan ama rahatlığı vazgeçilemez annemlere kv her eve koydum
Biliyorum canım onları genelde bebek odalarının yatakları öyle oluyor işte. Ve ilkokulda fln anca kullanırlar küçük oluyor yine de. Bir de ben hazır bebek odası takımı almadım beğenemedim onları o yüzden dolabını fln ağaç yaptırdım artık liseyi bitirip üniveristeye başka şehire gidene kadar kullanır, bir daha masraf çıkarmazŞeylerede bak beşikten yatak olabilenler var bence onlarda kullanışlı
Yaaaa bunları bende çok seviyorum ama böyle alırsam odayı kaplar diye korkuyorum büyük duruyo. Baya bide bebek küçük yaa beşiklerde düşme ihtimali olmaz, heleki inme ihtimali hiç olmaz. Bundan iner pıtı pıtı heryere haberim olmadan giderBiliyorum canım onları genelde bebek odalarının yatakları öyle oluyor işte. Ve ilkokulda fln anca kullanırlar küçük oluyor yine de. Bir de ben hazır bebek odası takımı almadım beğenemedim onları o yüzden dolabını fln ağaç yaptırdım artık liseyi bitirip üniveristeye başka şehire gidene kadar kullanır, bir daha masraf çıkarmazbir de benim hayalimdeki yataklar böyle olduğu için, en güzel geçiş park yatakla olacaktı bunları normal tek kişilik yataklara göre büyük yaptırdın mı oh mis arkadaşı gelince bile beraber yatarlar
Tabii hem düşme ihtimali hem de yataktan çıkma ihtimaline karşı korunaklı birşey şartYaaaa bunları bende çok seviyorum ama böyle alırsam odayı kaplar diye korkuyorum büyük duruyo. Baya bide bebek küçük yaa beşiklerde düşme ihtimali olmaz, heleki inme ihtimali hiç olmaz. Bundan iner pıtı pıtı heryere haberim olmadan giderama büyüyünce güzel yataklar hoşuma gidiyo
Çok güzel fikir.Ben evlenirkende liste yaptım, aldıklsrımıda yazdım kenara unutup bidaha almıyım diye öyle kolay oldugereksiz olanlar gelen hediyelerdi hepsi iğrenç iğrenç
Şimdide öyle yap ilerleyen zamanlarda illa liste uspar atarız birbirimizeonları alırız hemde gereksiz olmaz
Tecrübeli anneler yardım edr bize
Yok bu yatak benimde bebek odaya sığar ama büyüyünce çok tatlı duruyo gerçekden, büyüyünce düşünürümTabii hem düşme ihtimali hem de yataktan çıkma ihtimaline karşı korunaklı birşey şartyoksa şu an kızımı böyle bir yatağa bıraksam uyumadan odadan çıkamam o da muhtemelen uyumaz iki buçuk-üç yaşı bekliyoruz bunlar için ölçüleri istediğin gibi odana göre yaptırabilirsin ya bizim de çocukların odaları biraz küçük ama yine de sığar gibi
Ya bilmiyorum ben ikeadan yapmıştım odasını tamamen nordic hayranı olduğumdan yoksa kimseden akıl vs almadım çevremde de hep şu büyüyen yataklardan alıyorlardı hiç öyle beşik alanı görmedim.Aaaa çok şaşırdım şu andaben de hem park yatak hem ikea ahşap beşik vardı. Ahşap beşik sadece ilk 6 ay iş gördü sonra çöp oldu çünkü benim kızım biraz hareketli uyuyordu ve sığmamaya başladı ama park yatak benim en hassas noktam alırken zorla alıp aldıktan sonra müptelası oldum. Bir buçuk yaşında park yatağında yatıyor bir sene daha yatar muhtemelen sonra da büyük yatağa geçeriz diğer büyüyen beşikleri hiç istemedim çünkü onlar fazla küçük bebek ve çocuklar için. Bir de park yataklrın desenleri eskisi gibi renkli renkli değil artık düz ve güzel renkleri de var tabi ki heves edip oda yaptırınca değiştirmek istiyor insan ama rahatlığı vazgeçilemez annemlere kv her eve koydum
Ozman sana kaça maal oldu manyyyYa bilmiyorum ben ikeadan yapmıştım odasını tamamen nordic hayranı olduğumdan yoksa kimseden akıl vs almadım çevremde de hep şu büyüyen yataklardan alıyorlardı hiç öyle beşik alanı görmedim.
Odam çok çok küçük idare etsin diye de minik bir baş ucu beşiği aldım ve çok memnundum. Tabi kişiden, bebekten bebeğe göre falan değişir memnuniyetler kesinlikle. Eki Görüntüle 2988760
Demekki zamana göre değişiyor, benim de o büyüyen beşiklerden alan yoktu artık daha önceki doğum yapanlar belki. Montesori yataklara geçiliyor illaki diye heralde. Ama hepsinde muhakkak bir park yatak vardı. Bence de kişiden kişiye ve bebekten bebeğe değişiyor bu durumYa bilmiyorum ben ikeadan yapmıştım odasını tamamen nordic hayranı olduğumdan yoksa kimseden akıl vs almadım çevremde de hep şu büyüyen yataklardan alıyorlardı hiç öyle beşik alanı görmedim.
Odam çok çok küçük idare etsin diye de minik bir baş ucu beşiği aldım ve çok memnundum. Tabi kişiden, bebekten bebeğe göre falan değişir memnuniyetler kesinlikle. Eki Görüntüle 2988760
Geçmiş olsun canım. Kolay geçsin inşallah.Test sonucum pozitif geldi.Doktor parol iç dedi. İçtim ama öylece çıkardım.
Geçmiş olsunTest sonucum pozitif geldi.Doktor parol iç dedi. İçtim ama öylece çıkardım.
Park yatak hic kullanmadım amaAaaa çok şaşırdım şu andaben de hem park yatak hem ikea ahşap beşik vardı. Ahşap beşik sadece ilk 6 ay iş gördü sonra çöp oldu çünkü benim kızım biraz hareketli uyuyordu ve sığmamaya başladı ama park yatak benim en hassas noktam alırken zorla alıp aldıktan sonra müptelası oldum. Bir buçuk yaşında park yatağında yatıyor bir sene daha yatar muhtemelen sonra da büyük yatağa geçeriz diğer büyüyen beşikleri hiç istemedim çünkü onlar fazla küçük bebek ve çocuklar için. Bir de park yataklrın desenleri eskisi gibi renkli renkli değil artık düz ve güzel renkleri de var tabi ki heves edip oda yaptırınca değiştirmek istiyor insan ama rahatlığı vazgeçilemez annemlere kv her eve koydum
Ben bunlardan yaptırdım kızımaBiliyorum canım onları genelde bebek odalarının yatakları öyle oluyor işte. Ve ilkokulda fln anca kullanırlar küçük oluyor yine de. Bir de ben hazır bebek odası takımı almadım beğenemedim onları o yüzden dolabını fln ağaç yaptırdım artık liseyi bitirip üniveristeye başka şehire gidene kadar kullanır, bir daha masraf çıkarmazbir de benim hayalimdeki yataklar böyle olduğu için, en güzel geçiş park yatakla olacaktı bunları normal tek kişilik yataklara göre büyük yaptırdın mı oh mis arkadaşı gelince bile beraber yatarlar